Parduotuvė pagal Kategorijas

Autel Diaglink OBDII Automobilių Diagnostikos Įrankis OBD2 Skaneris Visiems Sistemos "PASIDARYK pats" Kodų Skaitytuvų, Funkcija ta pati kaip MD802 Naftos Reset/EPB

Nauja

€77.57

Autel Diaglink OBDII/EOBD Auto Diagnostikos Sistemos Scanner Tool su Auto Scan (Aliejus iš Naujo , EPB ir ABS Priežiūra

Anglų, Prancūzų, Vokiečių, Ispanų, Portugalų, Lenkų, Japonų, Korėjiečių, Švedų, Italų, Olandų, Rusų

Įžanga

Be to, saugių pakeitimo ir kalibravimas stabdžių kaladėles šiuolaikinių transporto priemonių su EPB sistemos, DiagLink prietaisas taip pat siūlo patogiausias oil service reset funkcijos.

Kaip specializuota diagnostikos įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" vartotojams ir technikams, paslaugos seminaras, DiagLink palaiko diagnostiką visų elektroninių sistemų markių ir modelių suderinamas su OBD II/EOBD ir GALI.

Šis kompaktiškas nešiojamas prietaisas leidžia tiksliai diagnozuoti sudėtingas problemas, ir daro savo transporto priemonės eksploatavimo patirties daug lengviau!

Priežasčių pirkti 1. Auto Skenavimas apie Visus Sistemos Diagnostikos Autel Diaglink įrankis gali "Auto Scan" transporto priemonių.Ką tai reiškia?Tai reiškia, kad vartotojas galėtų patikrinti informaciją ir kiekviena sistema, greitai ištrinti DTC, išsaugoti duomenis, ir ekrano DTC, iš pagrindinės Auto Scan (meniu ekranas.Į "Auto Scan" funkcija atliks bendrą scan to patikrinti visų sistemų (variklis, transmisija, oro pagalvės ir ABS ir kt.) ant tikrinamos transporto priemonės. 2. Visą OBDII Diagnostikos OBD-II Diagnostika funkcija yra greitas-prieigos parinktis, kuri leidžia jums atlikti greitas testas ant variklio sistema OBD II transporto priemonių. 3. Platus Transporto priemonių Aprėptį, Ji veikia su dauguma OBDII & GALI transporto priemonių.Į DiagLink skaitytuvas siūlo platus transporto sistemos aprėptį ir suteikia maksimalų diagnostikos galios transporto technikai. 4. Programinės įrangos Atnaujinimas ir Garantija Mes teikiame pilną vienerių metų kokybės draudimo garantija ir technine parama.Plius vienerių metų, nemokami programinės įrangos atnaujinimai.

Savybės

1. Atidaro ir uždaro stabdžių trinkelės

2. Skaito ir išvalo EPB/SBC gedimų kodai

3. Išsijungia ECU ir stabdžių įspėjamoji lemputė

4. Diagnozes EPB/SBC suportas funkcija

5. Atstato stabdžių trinkelėmis storis reikalingi Audi A8 paslaugos

6. Atstato oil service kilometrus

7. USB, garso ir pagalbiniai uostų, kad būtų lengva prijungti priedus

8. Remia naftos techninės priežiūros paslaugų

9. Pilnas OBDII/EOBD aprėptis

10. Lengva naudoti su žingsnis po žingsnio instrukcijas ekrane

11. Padidina efektyvumą ir užtikrina darbo saugumą

12. TFT spalvotas ekranas, patogi, paprasta ir lengva naudoti

13. SD atminties kortelė duomenų atsarginę kopiją ir programinės įrangos atnaujinimas

Transporto Priemonių Aprėptis

už Citroen, už "Peugeot", "BMW", atliekama "Renault", "Ford", VW/Audi, Opel, Toyota, už "Land Rover", už Jaguar, GM, už Daewoo, Benz, už Sprinter, Smart, dėl "Chrysler", "Volvo", "Fiat", Honda, skirti "Hyundai", " už "Mitsubishi", už "Porsche", skirtas "Subaru", "už Suzuki, Saab".

Kalbomis

Anglų, Prancūzų, Vokiečių, Ispanų, Portugalų, Lenkų, Japonų, Korėjiečių, Švedų, Italų, Olandų, Rusų.

Po to, kai gauti savo prietaiso, prašome siųsti mums S/N skaičius ir kalbą, kuria norite.Mes pridėti jį jums.

OBDII Funkcijų

1. Skaityti kodus.

2. Trinti kodus.

3. Live duomenys.

4. Freeze frame.

5. Priimti I/M parengties būseną.

6. O2 stebėti bandymą.

7. Borto monitorius testą.

8. Komponento bandymų.

9. Peržiūrėti transporto priemonės informacijos.

10. Moduliai metu.

11. DAIS lookup.Specialios Funkcijos

1. Aliejus Iš Naujo

Variklio Alyvos Gyvenimo Sistema apskaičiuoja, kada reikia keisti variklio alyvą ir filtrą, remiantis transporto priemonės naudojimo.Alyvos keitimas yra būtinas, kai nurodyta ekranas ir pagal rekomenduojamą priežiūros grafiką.Kai aliejus yra pakeistas, iš naujo nustatyti sistemos, todėl gali apskaičiuoti, kai kitą alyvos keitimas yra būtinas.Jei padėtis atsiranda, kai aliejus yra pakeistas prieš paslauga rodiklis yra įjungtas, taip pat iš naujo sistemą.

SVARBU: Visada iš naujo variklio alyvos gyvenimą 100% po kiekvieno alyvos keitimas.

PASTABA: Visi reikalingi darbai turi būti atlikti prieš paslauga rodikliai yra nustatyti iš naujo.Priešingu atveju, gali sukelti neteisingas paslaugų vertės ir sukelti Dtc būti įrašomi atitinkamų kontrolės modulis.

PASTABA: kai kurios transporto priemonės, skenavimo įrankis gali atlikti papildomą funkciją iš naujo nustatyti papildomų paslaugų žibintai (techninės priežiūros ciklą, techninės priežiūros intervalus).Imtis BMW kaip, pavyzdžiui, savo paslaugų reset funkcija apima tepalo, žvakės, priekiniai/galiniai stabdžių, aušinimo, kietųjų dalelių filtras, stabdžių skystis, microfilter, transporto priemonės apžiūra, išmetamųjų teršalų kontrolės ir transporto priemonių patikrinimą.

2. EPB ( Elektroninis Stovėjimo Stabdys)

Šis elektrinis stovėjimo stabdys (EPB) funkcijos naudoja daugybė išlaikyti elektroninių stabdžių sistemų, saugiai ir efektyviai.Paraiškas įtraukti išjungimas/įjungimas stabdžių valdymo sistemos, padedant stabdžių skysčio kontrolės, stabdžių diagnostiką, atidarymo ir uždarymo stabdžių trinkelės, kuriame po stabdžiai diskiniai, ar mygtukai pakeitimo, taip pat skaitymo ir kliringo EPB/SBC gedimų kodai).Tai taip pat gali išrinkti Gedimų Kodus informaciją iš ECU.

Žymos: OBD2 OBD, autel maxicom mk808, foxwell atveju, obd2 skaneris, visi, rusų kalba, f automobilių skenavimo įrankis, amatų, autel skaitytuvas, eleaf rusijos sandėlyje.

Produkto pavadinimas AUTEL Diaglink
Garantija 1 Metų Garantija
Privalumas Pačias Funkcijas, kaip ir MD802, pigiau nei MD802
funkcija 5 ABS Priežiūra
Sertifikavimo FCC
Funkcija 1 Visus sistemų kodo skaitytuvas skaitytuvas
Prekės Pavadinimas Autel
Funkcijos 2 Visą OBD 2 Funkcijų diagnostikos įrankis
Kalbos lietuvių
Atnaujinti 1 metų nemokamas atnaujinimas Internetu
Programinės Įrangos Versija Į Naujausias versija
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
funkcija 6 Skenavimo priemonė ABS, SRS, Variklio Perdavimo Sistemos
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
funkcija 3 aliejus iš naujo
Kilmės KN(Kilmės)
Aparatinės Įrangos Versija Į Naujausias versija
Funkcija 4 EPB (Elektroninis Stovėjimo Stabdys ) Reset

Parašyti atsiliepimą

Autel Diaglink OBDII Automobilių Diagnostikos Įrankis OBD2 Skaneris Visiems Sistemos

Autel Diaglink OBDII Automobilių Diagnostikos Įrankis OBD2 Skaneris Visiems Sistemos "PASIDARYK pats" Kodų Skaitytuvų, Funkcija ta pati kaip MD802 Naftos Reset/EPB

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti