Parduotuvė pagal Kategorijas

Universali Nešiojama Garso Stiprintuvas Telefono Laikiklio Stovas Telefono Laikiklis Garso Garsiakalbio Laikiklio Stovas Laikiklis Mobiliesiems Telefonams

Nauja

€3.36

Nešiojamas Garso Stiprintuvas Telefono Laikiklio Stovas Universalus Telefono Laikiklis Garso Garsiakalbio Laikiklio Stovas Laikiklis Mobiliesiems Telefonams Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Stiprintuvas leidžia jums galimybę pasidalinti savo muzika per pasyvus garso stiprinimo.garsą galima padidinti 6-20 dB garsą.

2. Šio stiprintuvo priima principo garsiakalbis, nereikia naudoti energijos, todėl, kad muziką iš telefono, gali būti stiprinama natūraliai, aišku, malonus ir puikus.

3. Vieta jūsų telefono stovas horizontaliai, kaip jūs galite paleisti savo rankas, kai žiūri filmus ar vaizdo pokalbiai/ryšį su draugais!Šio telefono stovas yra tikrai praktiškas partneris jūsų kasdieniame gyvenime.

4. Dydis lizdas apie 6-10mm storio.Tiktų dauguma smartphonach, kad yra 6-10mm storio

5. Plug and play, nereikia imti, o ne "Bluetooth" garsiakalbis, bet kada ir bet kur

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mobilus telefonas stiprintuvo laikiklis

Medžiaga: ABS medžiaga

Spalva: juoda, balta neprivaloma

Produkto savybės: mini, gali būti atliekamas su jumis, garsas yra didesnis, garso kokybė yra gera; Horizontaliai žiūrėti filmus; vertikalus klausytis dainų

Taikytinos modeliai: 6-10mm storio mobilusis telefonas

Dydis: 2.3x8cm

Komplektą Sudaro:

1 x Garso Stiprintuvas Telefono Turėtojas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: grindų garsiakalbio stovas, stovas telefono lovos, savininkas telefono, telefono stovas medinis, telefono laikiklis, stalas rudos, stalas savininkas telefono, hifi stovo, Garsiakalbio Stovas, nuolatinis lentelė šalis, klausytis spy.

Suderinamos Prekės Kita
Yra Garsiakalbis No
Kilmės KN(Kilmės)
Įkroviklis No
Tipas Stalas Turėtojas
Savybės Jokios Funkcijos
Prekės Pavadinimas Etmakit
Modelio Numeris Mobilusis

Parašyti atsiliepimą

Universali Nešiojama Garso Stiprintuvas Telefono Laikiklio Stovas Telefono Laikiklis Garso Garsiakalbio Laikiklio Stovas Laikiklis Mobiliesiems Telefonams

Universali Nešiojama Garso Stiprintuvas Telefono Laikiklio Stovas Telefono Laikiklis Garso Garsiakalbio Laikiklio Stovas Laikiklis Mobiliesiems Telefonams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti