Parduotuvė pagal Kategorijas

Šildomos Automobilių Sėdynės Padengti Greitai Šildomos Temperatūros Kontrolę, Automobilių Elektros Šildomos Sėdynės Apima Automobilio Stilius Automobilio Priekinių Sėdynių Šildymo Pagalvėlė

Nauja

€11.61

Šildomos Automobilių Sėdynės Padengti Greitai Šildomos Temperatūros Kontrolę, Automobilių Elektros Šildomos Sėdynės Apima Žiemos Trinkelėmis Automobilio Priekinių Sėdynių Šildymo Pagalvėlė

Funkcijos: 1. Universali sėdynė tinka 12V ir 24V automobiliu ir standartinės automobilių sėdynės, kurio funkcija-temperatūros kontrolės ir šildymo, klimato atšilimas ir šildymo, patenkinti savo šalčio ir šilumos poreikius.

2. Aukštos kokybės minkštas ir odos draugiškas pliušinis audinys yra šiltas ir jaukus.

3. Greitas temperatūros dizaino greitai šildymo 29 sekundes.Vieno mygtuko reguliavimas su trijų lygių temperatūros reguliavimas šildymo ir išlaikyti šiltas.

4. Aukštos temperatūros ir liepsną cigarečių degiklio kištuką, built-in saugiklis turi anti-freeze laidus pajungti, todėl nėra sunku ne minus 30℃.

5. Dvigubos spiralės aliuminio lydinio pažangi kaitinimo viela funkcijų geresnį efektyvumą ir saugumą.

6. Tai labai tinka automobiliams vairuoti šaltą žiemą.Jis gali sumažinti įtampą ir nuovargį, kurį sukelia ilgas laikas vairuoti.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: pliušinis + neslidžiais silikono apačioje

Vardinė įtampa: 12V

Galia: 24W

Nominali srovė: 3A

Tinkamą modelį: 12-24v universali cigarečių degiklio kištukas

Skalbimo patarimai: neplaukite

Pakavimo Sąrašas:

1 * Automobilio Šildymo Pagalvėlė

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: ceremics plytelės, šiuolaikiška, grūdų talpyklos 12l, fotoaparato bateriją dahua, ceremics puodeliai, plokštės, fotoaparato diržo offwhite, kamera valdybos wlan tf, kamera dviračių xiomi, ceremics molio amatai, kamera dviračių 29 x3.

Tinkamas modelis 12-24v universali cigarečių degiklio kištukas
Elemento Ilgio 0.0inch
Specialios Funkcijos Pagrindinės Funkcijos
Taikoma Sezonas Rudenį Ir Žiemą
Elemento Aukštis 0.0inch
Medžiagos Tipas Dirbtinis Pliušas
Mfg Serijos Numeris Šildomos Automobilių Sėdynės Padengti
Prekės Pavadinimas AUTOECHO
Vardinė Įtampa 12V
Galia 24W
Prekės Svoris 700g
Vardinė Srovė 3A
Elemento Plotis 0.0inch

Parašyti atsiliepimą

Šildomos Automobilių Sėdynės Padengti Greitai Šildomos Temperatūros Kontrolę, Automobilių Elektros Šildomos Sėdynės Apima Automobilio Stilius Automobilio Priekinių Sėdynių Šildymo Pagalvėlė

Šildomos Automobilių Sėdynės Padengti Greitai Šildomos Temperatūros Kontrolę, Automobilių Elektros Šildomos Sėdynės Apima Automobilio Stilius Automobilio Priekinių Sėdynių Šildymo Pagalvėlė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti