Parduotuvė pagal Kategorijas

150/100/50/30/20/40/60/80A 12V Automobilio Sunkvežimių Garso pakeitimo Stereo Stiprintuvas išjungiklių Automatinė Naujo Saugiklio Laikiklį Jungiklis

Nauja

€2.94

Gaminio Dydis

L*W*H=10*4.2*4cm

Produkto Paketas

1x Automobilių Garso išjungiklių

Produkto Specifikacija

Savarankiškai atkūrimo saugikliu, automobilių garso konvertavimo apsaugos, energijos atkūrimo grandinės pertraukiklis Taikoma: Kai automobilis yra įrengta garsiakalbis, automobilių dviguba baterija izoliatorius, gervė ir kt., jis naudojamas siekiant apsaugoti linija.Atkuriami draudimo automatiškai atjungia apsaugos grandinė, kai srovė pasiekia iš anksto nustatytą vertę.Skirtumas nuo įprasto draudimo šiuos tris dalykus: 1. Jo jautrumas yra labai didelis, gali apsaugoti grandinių elektrinių prietaisų laikas 2. Po atjungimo ir trikčių diagnostika, gali būti rankiniu būdu, atnaujintas ir naudojamas rankiniu būdu. 3.ji gali valdyti didelės srovės Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nuotėkio apsauga, perkrovos apsauga Geras laidumas ir meistriškumo, aukštos temperatūros ir slėgio naudojimo Instrukcijos: 1.Jei reikia atjungti rankiniu būdu, jūs galite paspausti vadovas atsijungti " mygtuką, ne jėga atidaryti iš naujo išnirimas, ar ji bus sukelti veleno pertraukos. 2.Kai galia yra vardinė srovė yra pasiektas, arba uždaryti, jungtuvo bus automatiškai atsijungti.Šis produktas naudoja principą, šilumos indukcijos, kad dabartinis kai atjungtas nėra vardinės srovės. 3.Po rankinis atjungimas, paspauskite reset raktas gali būti anuliuoti.Po automatinio atjungimo, ir produkto atvėsus, galima stumti iš naujo veržliarakčio iš naujo.

DUK

Galiu gauti mėginiai?

Taip .Žinoma!Tačiau jums reikia mokėti siuntimo mokesčius .

Aš galiu pirkti, maišyti spalvas?

Taip .Žinoma!Bet jūs geriau pasakykite mums, kad kokios spalvos norėtumėte?Kartais, jei mes, neturi spalvos akcijų, mes jums pasakysime, pasirinkti ir kitas spalvas.

Kas yra pakavimo prekių ateiti?

Galite patikrinti prekės aprašymas ir nuotraukos.Jei pasakė ar parodė jums nuotraukas su pakavimo, ar ne.Paprastai jei nuotraukos parodė, jums pakavimo, jums bus gauti prekės su pakuotės.Jei nuotraukos parodė, jūs be pakuotės.Jūs gausite prekes su poly bag, pakavimo.

Kaip ilgai siunčia prekes?

Paprastai, jei prekės sandėlyje.mes išsiųsti prekes per 72 valandas po gauti mokėjimo (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienas).Bet kartais, retais atvejais.gal prekės nėra sandėlyje.Mes palikti žinutę, kad jūs žinote, ir mes taip siunčiant prekės artimiausiu metu.

Kaip daryti, jei aš gauti prekes tai ne aš noriu?

Prašome neskuba, Prašome susisiekti su mumis per pirmąjį.Mes suteikti jums gerą atsakymą.

Kiek laiko garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo į mūsų kompaniją!

Kelių Spalvų

Dabar tik juoda spalva rinktis

USBO Įmonė

USBO yra gaminti specialius producting rūšių jungiklį, tact switch, pastumkite jungiklį, svirtinis jungiklis, jungiklis, jungikliu, din jungikliu, valdymo ratuką, lengvos jungiklis, mygtukas jungiklis, mikro jungiklis, automobilių elektros jungikliai, kištukiniai lizdai&lizdas, ac lizdai, dc lizdai, av lizdai&jacks, USB sokcets&jacks, darbalaukio lizdai&kėlikliai, elektra disconnector, maitinimo jungtys ir maitinimo kištuko su 10years, shenzhen, kinija .

Susisiekite su MUMIS

Jei įdomu, daugiau produktų pls apsilankykite mūsų parduotuvėje katalogas internete :https://usbofactory.Baltijosvm.lt/store/534701

Žymos: automobilių saugiklis, automobilio radijas, 2 dc breaker, pigy saugiklio laikiklį, saugiklio laikiklį, min saugiklis automobilyje, saugiklių dėžutė, 12v saugiklio, fu29 vamzdis, 12v saugiklio laikiklį.

Dydis 10*42*4
Modelio Numeris cb8
Saugos Standartai IEC
Tipas Auto Resettable Išjungiklių
spalva juoda
Medžiaga Vario
Prašymas Universalus automobilių, sunkvežimių garso
Naudojimas Resettable
Vardinė Srovė 20A 30A 40A 50A 60A 80A 100A 125A 150A
Prekės Pavadinimas USBO
Nesilaikantiems Pajėgumus aukštas

Parašyti atsiliepimą

150/100/50/30/20/40/60/80A 12V Automobilio Sunkvežimių Garso pakeitimo Stereo Stiprintuvas išjungiklių Automatinė Naujo Saugiklio Laikiklį Jungiklis

150/100/50/30/20/40/60/80A 12V Automobilio Sunkvežimių Garso pakeitimo Stereo Stiprintuvas išjungiklių Automatinė Naujo Saugiklio Laikiklį Jungiklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti