Parduotuvė pagal Kategorijas

Ekstraktas (DVD ir Gudrybė) Jason J. ir SansMinds / close-up gatvės kortelės triukui / didmeninės

Nauja

€4.15

Dabar 3pcs 10% nuolaida

Aprašymas:

"...labai vizualinį poveikį ir gali sekti iki Inprint arba kaip savarankiškas rutinos, tai siūlo gražus vizualinis poveikis auditorijai. "-Paulius Romhany, *Apžvalgos Išnykti Žurnalo Išleidimą, 3-jų matmenų daiktą į kažką butas jau skamba kaip stebuklas.

Leidyklos Jason J. padarė būtent tai.Bet ką daryti po to, kai atlikti tokio neįmanoma feat?

Mes suteikiame jums sekti tikslu, kad gražiai komplimentų Leidyklos.

Įsivaizduokite, kad galėtų atsinešti atspausdintą objekto įstatymo projektą, į fizinę realybę, tik su paprasta uzsitiens.

Tai vizualiai perlas, kad yra lengva padaryti.Jei norite ką nors užbaigti leidyklos koncepciją, ir palikti stiprų įspūdį, jūs nenorite, kad praleisti šį.

Tai yra Ekstraktas.Check it out.

TV teisės, kurios NĖRA įtrauktos su pirkimo.

Visas TELEVIZIJOS teises saugomos ir prieinamos tiesiai iš SansMinds Magija tik.

Laivybos Ir Tvarkymo:

Užsakymų paprastai išsiunčiama iš per 1-7 darbo dienas, patvirtinus mokėjimą per China Post " oro paštu .Tai užtruks apie 10-60 dienų atvykti priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums , prašome susisiekti su mumis tiesiogiai .Mes norėčiau būti su jumis, siekiant ją išspręsti.Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.Pirkėjai turi sumokėti " S&H, vėl reshipping elementą (išskyrus negerai pirkėjo adresas rašė jav) Švelnus Priminimas: Prašome prisiminti, kad mus palieka TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ IR VISŲ PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ NORMA, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir mes džiaugiamės galėdami jus palikti teigiamų atsiliepimų per daug!Tačiau bet kuriuo metu, jei nesate patenkintas savo pirkiniu, nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu TradeManager pranešimus, ir mes atsakysime į jūsų problemų, kuo greičiau!Teigiamų Atsiliepimų ir Visų Penkių Žvaigždučių Norma yra labai svarbu mums, prašome imtis papildomų aplinkybes, prieš palikdami mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes visada gali išspręsti bet kokią problemą draugiško būdo privačiai.Ačiū!!!

Žymos: magija, dvd magija, close up magic, triukui profesionalus magas, triukui, dvd triukui, chatelain, triukui sansmind, gudrybė magija profesinės, apgauti.

Įspėjimas įskaitant Gudrybė
Tipas Įvairus Prop
Yra Instrukcija Taip
Modelio Numeris įskaitant Gudrybė
Dydis One Size
Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas Hexahedron Magija
Savybės Lengva Padaryti

Parašyti atsiliepimą

Ekstraktas (DVD ir Gudrybė) Jason J. ir SansMinds / close-up gatvės kortelės triukui / didmeninės

Ekstraktas (DVD ir Gudrybė) Jason J. ir SansMinds / close-up gatvės kortelės triukui / didmeninės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti