Parduotuvė pagal Kategorijas

6 Ertmės 3 Skirtingų Gėlių Modelio Torto Formos Lankstaus Silikono Formos Rankų darbo Muilas, Rožių Mooncake Želė (Atsitiktinė Spalva)

Nauja

€2.63

Aprašymas

Tai pelėsių yra suprojektuotas su 6 ertmių 3 grupes gėlių formos, kuri tampa puikus, todėl grakštus kepimo desertai ir "PASIDARYK pats" muilas.Tai pelėsių yra gerai pagaminti maisto kokybės silikono, kuris yra ekologiškas, netoksiškas, nedūžtančios, karščiui atsparus saugiai ir patikimai naudoti, pelėsių galima naudoti orkaitėje ir mikrobangų krosnelėje.Silikono torto formos yra lanksčios ir non-stick demould greitai ir lengviau nuvalyti.Gauti vieną, kad stebina "PASIDARYK pats" kepimo kuriant jūsų šeimos!

Savybės

- Spalva: Atsitiktinė Spalva

- Medžiaga: Maisto kokybės silikono

- Dydis: 25.5 x 17.2 x 3 cm / 10 x 6.77 x 1.18 colių (L x W x H)

Premium maisto klasės silikono medžiaga, ekologiškas, bekvapis, anti-dulkių, nedūžtančios, BPA, Ftalatų, PVC ir nemokamai saugus ir patikimas naudoti.

- Atsparūs karščiui ir šalčiui atsparios.Temperatūra Saugus nuo -40 iki +446 laipsnių pagal celsijų (nuo -40 iki +230 laipsnių Celsijaus).Mikrobangų krosnelė, orkaitė, šaldytuvas, šaldiklis ir plauti indaplovėje.

- Gražus ir subtilus gėlių formos, kad keista, kepimo kūrimas, pareikšti savo kepimo daugiau įdomus ir kūrybiškumą.

- Ne-lazdas ir lankstus, lengvai ir greitai demould su palaikymo "PASIDARYK pats" desertai, neapgadinta figūrų.

- Lengva valyti, tiesiog nuplaukite su muilu ir vandeniu, skalauti, purtyti vandeniu ir leiskite išdžiūti.Sutaupyti galite daug daugiau laiko.

- Puikus naminis šokoladas, keksų, mooncake, želė, minkštas ir rankų darbo muilo gimtadienio ar šventinis renginys, pavyzdžiui, Kalėdų, Kalėdų, Naujųjų Metų ar tiesiog naudoti kasdien.

Pakavimo sąrašas

1 x Kūrybos 6 Ertmės 3 Skirtingų Gėlių Modelio Karščiui atsparaus Silikono Torto Formos Nonstick Lankstaus Silikono Formos Rankų darbo Muilas/ Rose Mooncake/ Saldainių/ Želė/ Minkštas (Atsitiktinė Spalva)

Žymos: daisy netikras, 10 rose, mooncake silikono formos muilas, kūdikių kvėpavimas puokštė, pranešk apie netikrą hydrangea, dienovidinių silikono formos, gėlių muilo, dovanų rinkinys muilas, mpearl silikono formos, vyšnios silikono formos.

Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Pilnas Komplektas Pelėsių
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinio Numeris 1
Modelio Numeris Torto Formos
Prekės Pavadinimas ROSENICE
Medžiaga Silikoninė Guma

Parašyti atsiliepimą

6 Ertmės 3 Skirtingų Gėlių Modelio Torto Formos Lankstaus Silikono Formos Rankų darbo Muilas, Rožių Mooncake Želė (Atsitiktinė Spalva)

6 Ertmės 3 Skirtingų Gėlių Modelio Torto Formos Lankstaus Silikono Formos Rankų darbo Muilas, Rožių Mooncake Želė (Atsitiktinė Spalva)

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti