Parduotuvė pagal Kategorijas

HATLANDER Originalus Beisbolo kepuraitę vyrų snapback cap prekės siuvinėjimo KAUKOLĖ kietas hip-hop bžūp 6 skydelis kaulų lino Skeletas sporto skrybėlės

Nauja

€7.95

Sekite mūsų parduotuvės,jūs galite gauti 3% disscount,Kad lygios arba didesnės 2vnt,jūs galite gauti 5% disscount,jei užsakymo lygus ar didesnis 4pcs,jūs taip pat galite gauti nemokamą bžūp.

ORIGINALO KOKYBĘ SNPBACK,SVEIKI ATVYKĘ APSIPIRKTI ARBA LAŠAS LAIVYBOS

PATIKRINKITE, AR DAUGIAU SKRYBĖLĖS

Apie didmeninės ir upuść shiping

Didmeninė ir lašas yra ir sveikintinas.Už didmeninę,pls susisiekti su mumis,mes suteikiame jums mūsų geriausias kainos,tuo tarpu,mes galime pasiūlyti nemokamai komercinės express pristatymas(3-7 darbo dienų pristatymas laikas).

Drop laivyba,mes galime siųsti sklypo savo klientams tiesiogiai be jokių mūsų įmonės ir prekės ženklo informacijos,ir taip pat mes ne siųsti sąskaitą faktūrą ir skatinimą ir pan.informacija.Prašome užpildyti teisės adresas ir telefono numeris, už kiekvieną užsakymą.

Ką Laivybos būdas jums siųsti ir kai galiu gavo siuntinį?

Daugelyje šalių,mes išsiųsti sklypų pagal Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas,apie laivybos laikas,kaip ir MUMS,\ " Rusija\Ispanija\UK\Prancūzija\Nyderlandai\Izraelio\Australija\Naujosios Zelandijos\Brazilija\Čilė ir kt.yra apie 15-30days.kitų šalių, bus 30-50days.Žiūrėkite žemiau vaizdą apie laivybos laiko norma.

Ką aš galiu padaryti, jei užsakymo apsaugos laikas bėga?

Jei savo užsakymą apsaugos laikas bėga,pls susisiekti su mumis,mes jį pratęsti.taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą.

Kai aš galiu gauti grąžinamąją išmoką, jei aš negavau sklypo?

Jei jūs vis dar gauti savo sklypo,mes grąžinsime jums,ir laikas yra maždaug 1-5 darbo dienas.

Apie spalvų skirtumas.

Tai gali būti dėl cameral ar apšvietimo ir fono,skirtingų ekrano yra skirtingų spalvų,pavyzdžiui, LCD, LED arba Mobilųjį telefoną.Tikiuosi, jūs galite suprasti, apie mažos spalvų skirtumas.

Apie atsiliepimą.

Jūsų postive atsiliepimai yra labai svarbus mums.Todėl mes tikimės, kad jūs galite palikti mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jums bus labai dėkingi.Jei ne visai patenkintas, prašome susisiekti su mumis prieš bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą į kairę.Mes, be abejo, išspręsti problemą jums norėtųsi.

Žymos: bnd vyrų skrybėlę, bžūp p, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, nba pupelės bžūp, hat snapback cap, kepurės moterims, beisbolo kepurė moteriška, beisbolo kepurė žiemos moterys, padengti ducati, basebale bžūp.

Audinys Acryliy poliesteris linas
Kietas dangtelis Hip-Hop Bžūp
spalva Pilka, juoda
Snapback kepurės Siuvinėjimo SKULLhat
Elemento Tipas Beisbolo Kepurės
Lytis Unisex
Modelio Numeris SU-SBC5059
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Juostos Tipas Reguliuojamas
Kepurės Dydis Vienas Dydis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas HATLANDER
Skydas 6 skydelis snapback cap
Hip-Hop Bžūp Skeletas sporto skrybėlės
Dydis Adjustable for 7-7 1/8-7 1/4-7 1/2(55-59cm), one size
Butas kraštų bžūp Butas kraštų kaulų snapback
Stilius bžūp vyrų snapback kepurės
Uždaryti Reguliuojamas plastikinė sagtis
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

HATLANDER Originalus Beisbolo kepuraitę vyrų snapback cap prekės siuvinėjimo KAUKOLĖ kietas hip-hop bžūp 6 skydelis kaulų lino Skeletas sporto skrybėlės

HATLANDER Originalus Beisbolo kepuraitę vyrų snapback cap prekės siuvinėjimo KAUKOLĖ kietas hip-hop bžūp 6 skydelis kaulų lino Skeletas sporto skrybėlės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti