Parduotuvė pagal Kategorijas

LAVIDA Elektrinis Kavos Malūnėlis G1 High-end Mini Nešiojamieji Kavos virimo aparatas Mašina Įkraunama iš maltos Kavos Pupelės, Šlifavimo Stiklo

Nauja

€42.34

LAVIDA Elektrinis Kavos Malūnėlis G1-pirmasis nešiojamas įkraunamas kavos malūnėlis.Galima šlifuoti greitai 80s.Jis gali būti vadinamas naujos kartos profesionalus kavos malūnėlis.Kavos milteliai, gauti daugiau vienodos ir kavos gavybos procesas yra labiau stabilus.

Keraminės malimo core, neribotas šviežumo

Dvigubo turinčių stacionariosios šlifavimo velenas ir aliuminio kūgio peilis keraminės malimo core užtikrinti vienodumą, šlifavimo, o greitis gali pasiekti 18,000 aps. / min.Dvigubo turinčių stacionariosios šlifavimo velenas yra greitas ir stabilus.Ši įstaiga nėra lengva kaista, išlaikant originalų skonį, kavos pupelės

Veiklos didelis kavos, penkių rūšių šlifavimo storis

Suma milteliai atnaujintas Gaopeng kvarco stiklo pupelių sandėlyje yra gerai žinomas.LAVIDA elektrinis kavos malūnėlis G1 skrudinta duona, kuri gali būti palyginama su šlifavimo pajėgumus komercinių smulkintuvai, su penkiais lygiais, šlifavimo, ar jos reikalauja espresso mašinos, moka puodai, prancūzų presai, ar ranka-padarė kavos aparatai , LAVIDA elektrinis malūnėlis G1 galima atlikti viena mašina. 1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, mes galime atsiųsti prekės per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo padaryti.

2. Prašome įvesti savo tikrąjį PAŠTO KODĄ pateikdamas užsakymą, kitaip jūsų sklypas būtų ne laivybos out.

3. Prašome įvesti savo VARDĄ, pavardę, įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kai po mokėjimo atlikimo. (ypač Rusijos Klientams)

4. Prašome įvesti savo ADRESO ir Telefono Numerį, Buto Numerį, Gatvės, Miesto, Regiono ir Šalies,kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžintas.

5. Jei jums nereikia gauti paketą, per 36 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

6. Kartais mes ne laivas express, jūs pasirinkote, pavyzdžiui: jūs pasirinko DHL galime laivas "Fedex" IE, it dpends apie situaciją. 1.Prieš mes siunčiame savo produktą, mes ją atidžiai patikrinti jums.Todėl mes reikalaujame, kad jūs patikrinti sklypus, priešais pašto tarnyba ar messenger liudininkais, kai jūs gaunate theparcels.Jei radote žalą, prašome atsisako priimti paketą.Tada susisiekite su mumis.

2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą

3. Spalvų gali būti įvairių skirtingų ekranas, prašome suprasti,

4. Dėl laiko skirtumo, klientų aptarnavimo negalite atsakyti į jūsų laišką laiku, prašome suprasti.Mes paprastai atsakyti į jūsų pranešimą per 24 valandas.Jei negavote aresponse daugiau nei 36 valandas, prašome mums primena.

Žymos: balansas timemore, ESPRESSO, "delonghi" ec685, kavos kepsnys, kavos parduotuvė, c1000, kavos nespresso, biolomix malūnėlis, kavos espresso maker, angl malūnėlis.

Funkcija 5 kavos virimo aparatas mašina
Funkcija 9 espresso kavos malūnėlis
Funkcija 13 Espresso kavos aparatas
Funkcija 1 kavos aparatas
Funkcija 7 kavos aparatas su malūnėlis
2 funkcija kavos virimo aparatas
4 funkcija kavos virimo aparatas su malūnėlis
Korpuso Medžiaga Stiklas
Funkcija 10 Cafetera
Talpa (Taurė) 1 puodelis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Galia (W) 15W
Sertifikavimo CE
Funkcija 14 Kavos Aparatai
Funkcija 15 Automatinis Kavos Aparatas
Funkcija 16 kavos virimo aparatas espresso
Funkcija 8 automatinis kavos aparatas
Tipas kavos malūnėlis mašina
Funkcija 6 kavos virimo aparatas mašina su malūnėlis
3 funkcija kavos malūnėlis
Įtampa (V) 3.7 V
Funkcija pupelių malūnėlis
Funkcija 11 kavos malūnėlis elektros
Funkcija 12 Espresso Kavos Aparatas
Modelio Numeris G1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

LAVIDA Elektrinis Kavos Malūnėlis G1 High-end Mini Nešiojamieji Kavos virimo aparatas Mašina Įkraunama iš maltos Kavos Pupelės, Šlifavimo Stiklo

LAVIDA Elektrinis Kavos Malūnėlis G1 High-end Mini Nešiojamieji Kavos virimo aparatas Mašina Įkraunama iš maltos Kavos Pupelės, Šlifavimo Stiklo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti