Parduotuvė pagal Kategorijas

144W RGB ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis DC12-24V 24 / 44key Už 5050 12A RGB Led Juostos Juostos Apšvietimas

Nauja

€7.03

Jums gali patikti tai led juostos

Sveiki Dropshipping !Gamtos Paketą ir Paramos muitinės Paslaugas "Drop shipping" užsakymus visa bendra vertė daugiau kaip 1000 JAV dolerių, bus gauti 2% pardavimai komisija.

Kaip gauti daugiau kuponai ir nuolaidos ir dovanos(mini USB šviesos) 1. Spustelėkite "Follow" mūsų parduotuvę gauti addiational "Gerbėjai Nuolaida". 2. Palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų ir pasidalinti savo nuotrauką norėdami gauti dovanų būsimų užsakymų 3. Dalis socialinių TINKLŲ : Bendrinimo mūsų parduotuvėje arba prekės nuorodą bet socialinių tinklų svetaines, pavyzdžiui, ar kitos interneto svetainės.Patarimai: Prašome siųsti nuotraukas arba) nuoroda į "LEDSONLINE Klientų Aptarnavimo" gauti 2% nuolaida arba $2 kuponą arba dovana, Ačiū!

144W RGB Nuotolinio valdymo pultelis DC12-24V 24 / 44key Už 5050 12A RGB Led Juostos Juostos Apšvietimas

Pakuotė:

1set RGB Valdiklis ( Su distanciniu)

Specifikacija: Produkto pavadinimas: 24/44 Klavišus IR Nuotolinio RGB Controler Nuotolinio valdymo Atstumas: 10m Įtampa: DC12V iš Viso išėjimo srovė:12A(4A x 3CH) Max Galia:144W Ryšio režimas: Bendro Anodo(+) Nuotolinio valdymo pultelio baterijos: 1 x CR2025 (neįeina) Paramos 20m SMD5050 30LEDs/m arba 20m SMD3528 60leds/m RGB arba 10m SMD5050 60LEDs/m arba Max Keliamoji 144W Medžiaga: aliuminio Valdytojas Spalva: Sidabrinė Svoris:185g/vnt 100% brand new ir aukštos kokybės Priima advanced micro vienetų kontrolės.Daugiausia naudojami siekiant nustatyti ryškumą ir spalva keičiasi greitis RGB LED šviesos šaltinis, pvz., taškas, iš šviesos šaltinio, lankstus šviesos juostelės, siena plovimo lempos, stiklai užuolaidos sienos, šviesą ir pan.Iš viso 28 rūšių jūsų pasirinkimas.Suderinta su Radijo Dažnio belaidis nuotolinio valdymo pultas, užtikrina ilgą nuotolinio valdymo atstumas.Lengva įdiegti.Nuotraukas rodyti: Jums gali tekti šiek tiek reikmenys

Pirkėjas Skelbimų (Svarbu)

PRISTATYMAS 1. Express Nuotolinio Kaina: Jei jūsų adresas buvo nuotolinio kai siųsti DHL, "FEDEX", UPS,TNT, tada jūs turėtumėte pridėti nuotolinio kainuos $35 arba suteikti kitas normalus adresą. 2. Muitinės formalumai: laikykite savo telefoną darbo metu tranzito tol, kol gausite sklypas.Padėti šalinimas yra pirkėjo atsakomybė, jei savo vietos Muitinės reikalaujama .Visus failus prašymą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Jei prekės yra sulaikomi, grąžinami, arba sunaikinti pagal pirkėjo priežasties.Ten jokios kompensacijos.Jei klausimas yra produktų, visa grąžinamoji išmoka bus suteikta.Prašome atkreipti dėmesį, kad išvengti nereikalingų nuostolių. 3. Custom Duty: Nuo muitų taisyklės ir skaičiavimo metodai kiekvienoje šalyje yra skirtingi, ir nėra kontroliuojamos, pardavėjų, todėl mūsų kainos neapima muitų ir papildomų mokesčių.Bet mes deklaruotų mažesnę vertę nei originalios sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga.Jei sklypas gauti griežtai tikrinami pagal užsakymą.Jūs vis dar reikia mokėti mokestį, aišku, pagal užsakymą.Mes negalime prisiimti muitų mokesčiai.Jei turite ypatingų pageidavimų,prašome susisiekti su mumis.Todėl jums gali tekti mokėti užsakymą muito, kai gaunate siuntinį,pls suprasti.

MOKĖJIMAS 1. Mes priimame Alipay/Vakarų Sąjunga/PayPal/TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo . 2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 3. Jei norite koreguoti bendrą kainą , Prašau, nedarykite apmokėjimo iš karto po to, kai jūs patvirtinti "užsakymą".Tada mūsų klientų aptarnavimo pripras ji ir leidžia jums žinoti.

GARANTIJA 1. Daugiau Garantijas, pristatymo laikas, dar ne pristatymas, Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes jums apdorojimą pagal siuntimo informaciją. 2. Jei nėra kokybės problema, mes negalime priimti grįžti. 3. 7 dienas: worranty-nemokamai pinigų grąžinimo Garantija dėl produkto kokybės problema.Išskyrus netinkamo veikimo pirkėjas. 4. 7-90 dienų: Jei produktas nepavyko dėl kokybės kaltės, LEDSONLINE bus pasiūlyti grąžinti pinigus ar nemokamai išsiųsti.Prašome siųsti nuotrauką arba vaizdo įrašą. 5. 90day -12 mėnesį: Jei jūsų produktų faild į darbą dėl kokybės klausimas po to, kai gavote 90 dienų.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba pirmą kartą.Galime siųsti nauja, pakeisti arba remontuoti, po to, kai mes patvirtina, kad produktas yra problema.Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už laivybos mokestis.APIE MUS LEDSONLINE yra profesionalus LED produktų gamintojas Kinija,Mūsų tikslas yra suteikti savo klientų ir partnerių, tokių kaip Baltijosvm.lt pardavėjai, parduotuvės savininkai, didmeninės prekybos aukštos kokybės prekes konkurencinga kaina; Ir mūsų išlaidų taupymo, perduodamos kartu su mūsų klientų savo pelno.Gyvendamas pagal principą "Super kokybė, geros paslaugos", mums sunkiai sekasi sunkiai būti jūsų gerą verslo partnerį.Mes esame įsitikinę, kad bendromis pastangomis, verslo tarp mūsų augs naudos tiek mums.Mes galime jus užtikrinti aukštos kokybės remiantis labiausiai lengvatinę kainą .Mūsų Misijos: 1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums. 2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą. 3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo pelningumo ir competitivenes Tikimės, kad jums duos mus teigiamus 5 žvaigždučių atsiliepimų .Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes jums pabandyti mano geriausia jums padėti ją išspręsti .

Žymos: ip66 led juostos, rgb valdymo dėžutė ir nuotolinio led, 5050RGB, 220v led juostos, ir rgb, "flash" juostelės, bmt juostelės, 44key, live juosta, led stirp.

Elemento Tipas RGB Controler
Nuotolinio Valdymo Atstumas 10M
Garantija 2 Metai
Savybės Nuotolinio
Medžiaga Aliuminio
Taikoma Žibintai DC12V RGB led juostos
Įtampa 12V
Kontroliuotas Metodas Nuotolinio Valdymo Pultelis
Maks. Keliamoji Galia 12V 144W
Maitinimo Šaltinis DC
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LEDSONLINE
Galia 144W
Sertifikavimo ce
Ryšio Režimas, bendro anodo
Modelio Numeris 24Key

Parašyti atsiliepimą

144W RGB ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis DC12-24V 24 / 44key Už 5050 12A RGB Led Juostos Juostos Apšvietimas

144W RGB ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis DC12-24V 24 / 44key Už 5050 12A RGB Led Juostos Juostos Apšvietimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti