Parduotuvė pagal Kategorijas

A8 Mini GSM LBS Tracker, Pasaulio Laikas GSM/GPRS/LBS Sekimo Prietaisas Su SOS Mygtukas Vaikams Vyresnysis Augintiniai Locator NĖRA GPS Modulis

Nauja

€4.38

MINI A8 GSM Augintiniai Tacker GSM Asmens Tracker Nešiojamų Locator Vaikams Nėra GPS Modulio Viduje Anti-theft Tracker

1. Mūsų MINI A8 tracker gali dirbti tik su 2G GSM tinklo,jis nepalaiko 3G, 4G ar 5G tinklas.Jei jūsų 3G 4G SIM KORTELĖS taip pat gali remti 2G tinklas, tai gerai, kad naudoti.Tačiau, jei jūsų šalis buvo uždarytos 2G tinklas,siūlome pasirinkti mūsų 3G 4G GPS GSM tracker.

2. Tai yra mūsų 3G 4G GPS GSM tracker nuorodą jums

3.Mūsų šis trackeris reikia naudoti sim kortelės, pakuotė turi būti ne bet kokia sim kortelės,prašome nusipirkti sim kortelę iš savo vietos rinkoje.

4. Šis Trackeris neturi GPS modulio viduje.

Mini A8 Tracker Mini Pasaulio Nekilnojamojo Laikas GSM/GPRS Sekimo Įrenginys Su SOS Mygtuką.

GPRS seklys yra skirta naudoti bet kokia transporto priemonė, stebėti jų buvimo vietą, pvz., namelių, valčių, motorinių namuose, sunkvežimių,už mikroautobusai ir statybos mašinos ir daug daugiau - live stebėjimo galimybės yra beribės.

Tai ypač naudinga, jei jūsų transporto priemonės, gyvūnai, vaikas ar jūsų daiktai buvo pavogti.Laiko mėgautis naudą šis GPRS seklys atneša.

Tipas:LBS Anti-theft Tracker

Medžiaga:Plastikas

Prekės Spalva :Juoda

GSM Dažnis :900MHz/1800MHz ar 850MHz/1900MHz.

Įėjimo Įtampa :DC 5V

Baterija :3.7 V 350mAh Li-ion baterija (įtraukti)

Darbo Temperatūra :-20 Laipsnių - +55 Laipsnių

Darbo Drėgmės, 5%-95%RH

Dydis :Apie 3.2*4.3*1.4 cm

Neto Svoris :0.04 kg

Kaip naudoti:

Galia: Atidaryti galinį dangtelį, įdėkite SIM kortelę į sėdimos vietos, tada ji automatiškai galia.Įkrovai, indikatoriaus lemputė ir 10 sekundžių, po indikatorius išjungtas, padengti galinį dangtelį, tada jis gali būti naudojamas.

Aplinkos monitoringas: pradžia paprastai, ratukas signalo skaičių, tai bus lengva išgirsti padėties per 10 miters aplink mašiną, po to laukia penkių sekundžių.

Garso Valdymo Balsu: naudoti mobiliųjų telefonų arba fiksuotojo gauti per SIM kortelės numerį signalizacija, pakabinti mašina išgirdęs garsą mašina apie 3 sekundes, ir tai reiškia, kad jame sėkmingai.Kai yra garso virš 45 db per 10 miters aplink signalizacija, skambutis bus automatiškai skambinimo numerį, kurį galite nustatyti iki.

Siųsti 0000 SMS išjungti garso valdymo funkcija.

Siųsti 1111 SMS norėdami įjungti garso valdymo funkcija.

LBS Padėties nustatymas: Prašome tiesiogiai redaguoti didžiosiomis raidėmis"DW" SMS signalą, Kinijoje, ir dėl į laivą prašome redaguoti didžiosiomis raidėmis "GPS", su signalizacija,signalizacijos grįš pranešimą, kuriame pateikiama informacija apie adresus/ilguma ir platuma/interneto svetainės turinį per minutę.

SOS Pagalbos Skambutį: Redaguoti turinio žinutes raidės"SOS"signalo, tiesiogiai spauskite klavišą" SOS virš trijų sekundžių po sėkmingo naudojamos parinktys, signalas bus tiesiogiai skambinti naudojamos parinktys numerį.Ir indikatorius pradės mirksėti.

1pc*MINI A8 Tracker

1pc*USB Kabelis

1pc*Naudotojo Vadovas

1pc*Kištukas

1pc*Dėžutė

Žymos: gp tracker, gps mini a8 garso, 3g gps tracker, tracker vehicl, pavojaus mygtukas, Pet Tracker, Pereiti Laikas, mygtukas sos gps, garmin golfo gps, automobilių gp.

Speciali Funkcija Interneto Prijungtas
GPRS Geografinė Vieta Pasaulio
Galia w
Gps Modulis gsm
Elemento Dydis 3.2*4.3*1.4 cm
Įtampa 5V
Kreiptis Automobilių/Treasure/Vyresnysis/Vaikams/Augintiniai
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Prekės Pavadinimas YANHUI
Modelio Pavadinimas Mini A8
Quad band 2G
Žiniatinklio Stebėjimo Gyvenime Nemokamai
Tinklas GSM/GPRS/LBS
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
GPS tipas GPS Tracker

Parašyti atsiliepimą

A8 Mini GSM LBS Tracker, Pasaulio Laikas GSM/GPRS/LBS Sekimo Prietaisas Su SOS Mygtukas Vaikams Vyresnysis Augintiniai Locator NĖRA GPS Modulis

A8 Mini GSM LBS Tracker, Pasaulio Laikas GSM/GPRS/LBS Sekimo Prietaisas Su SOS Mygtukas Vaikams Vyresnysis Augintiniai Locator NĖRA GPS Modulis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti