Parduotuvė pagal Kategorijas

Ss8 2,5 Mm, Lipni, kalnų krištolas Lipdukas Kristalų Rombinių Akių Apipjaustymas Masės Pataisų Aplikacijos "Pasidaryk pats" Automobilių Apdailos 24X40Cm Lapas

Nauja

€7.71

Gamint. Didelis Skatinimas!

1,super uždaryti ir 2,5 mm SS8 AAA kokybės valymo visiškai spalvos akmuo

2, dydis 24*20cm/24*40cm/lapas (vnt.), Jei turite kitų dydžių, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pritaikyti

3,turime 2 rūšių, klijų tipo ir pataisų audinio tipo , prašome žiūrėti žemiau detales.

vienintelis skirtumas yra pagrindo, klijams tipo , jums tik reikia nuimti nugarėlę baltą popieriaus lapą galima klijuoti ant dalykų, jūs norite papuošti, kaip ir juosta.

Atgal veidas yra ne lipni prieš jums geležies arba šilumos, Karšto fix modelis , tai dažnai naudojami papuošti audinio medžiagos, kaip ir pataisų rhinestones .jums reikia norint hot fix tipas, jei norite papuošti savo audiniu.Jei yra koks nors dalykas, nėra aišku, prašome susisiekti.

Stilius: Lipni,

Karšto nustatyti Šilumos Spaudos Audinys

Naudojimas :Tinka "PASIDARYK pats" drabužiai, krepšiai, batai, papuošalai, vestuvių nuotaka bridesmaid suknelę, suknelė deimantas, grandinės, karoliai, apyrankės, krepšys papuošalai, krepšiai, džinsinio audinio drabužių priedai, mobiliųjų telefonų ir kitų priedų.Ypač tinka diržo serijos oi, lieknas suknelė ar suknelė su mados perlų lydinio grandines, paprastas ir gražus!

daug spalvų, gali būti pasirinkti:

Naudojimas:

Atsiliepimai 1.Nuotrauka buvo padaryta natūra,bet dėl fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų ,gal kai kurie skirtumai!Dėkojame už jūsų prašome suprasti. 2. Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis tuo metu, mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti artimiausiu metu, ačiū. 3. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų,skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų jav .

Žymos: strazdų lapas, perlų apdaila, demi suknelė, krištolo ir perlų apdaila, black diamond ring, muji akių maišą, aukso metalo apdaila, rhineston apdaila, dekoro diamond, crystal pleistras.

Prekės Pavadinimas XINMILLIE
Medžiaga Crystal
Dydis 24*20cm/24*40cm/sheet
Naudoti drabužių,batų,krepšys,niežai ir t.t.
Produkto Tipas Cirkonio
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
spalva daugelis spalvas galima pasirinkti
Formos ROUND
Technics Lipnios
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ss8 2,5 mm, kalnų krištolas lapas krištolo ir deimantų lipdukai
Stilius Pointback

Parašyti atsiliepimą

Ss8 2,5 Mm, Lipni, kalnų krištolas Lipdukas Kristalų Rombinių Akių Apipjaustymas Masės Pataisų Aplikacijos

Ss8 2,5 Mm, Lipni, kalnų krištolas Lipdukas Kristalų Rombinių Akių Apipjaustymas Masės Pataisų Aplikacijos "Pasidaryk pats" Automobilių Apdailos 24X40Cm Lapas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti