Parduotuvė pagal Kategorijas

Sulankstomas "Bluetooth" ausinių su kačių ausų, mirksi LED šviesos, belaidžių, su mikrofono vaikams, suaugusiems, merginos

Nauja

€20.16

❤Saldus ir gražus katinas auskarai dizaino: mielas animacinių filmų katės ausies turi flash ritmą, LED šviesos gali būti apkaltinti bet kurį USB prievadą ir taupo energiją ir yra ekologiškas.Tai gera dovana draugams, berniukai, mergaitės, panele, draugė, dukra, cosplay gerbėjai.

❤【Triukšmo mažinimas: ausinių garso kabelis apima triukšmo slopinimo technologija, kuri suteikia jums trapumą, bekompromisis garso.

❤Reguliuojamas ir PORTÁTIL】: į lankelis gali būti pakoreguota, kad atitiktų bet galvos dydis.Jis yra sulankstomas, lengvas ir patogus nešiotis ir saugoti.Take it kelionės, sportas, šokiai ar kitų patalpų ar lauko veikla.Tai daro tai idealus sprendimas naudotis mobiliojo muzikos.

❤Patogi ir minkšta pagalvėlė: aukštos kokybės minkštos PU earmuffs.Labai patogus ir nepažeista.Tegul jūsų ausinėmis mėgautis pramogų patogiai visą dieną.

❤【COMPATIBILIDAD】: Bluetooth V5.0 gali būti prijungtas prie beveik visų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, tokių kaip "iPhone", "iPad Mini", "Samsung" Galaxy "išmaniųjų telefonų, "Lenovo", "Kindle Fire", "Android" išmanieji telefonai, kompiuterių, planšetinių kompiuterių.Prietaisai, kurie neturi "Bluetooth" pajėgumus, taip pat galite naudoti 3,5 mm sąsajos kabelį, kad galėtumėte prijungti.Labai praktiška ir patogu.

Mielas belaidžių ausinių katės ausies laisvų rankų įranga multi-colored "Bluetooth" laisvų rankų įranga vaikams, suaugusiems, merginos ir studentai Mikrofonas built-in muzikos laisvų rankų įranga 1. Kačių Ausų akinti spalva transformacijos, naudokite RGB trijų spalvų LED šviesa, subalansuotas šviesos efektas, spalvos ryškios 2. Svaiginančius garso kokybė, deklamavo, profesinės maišytuvas, su daug dėmesio dėl boso kokybės, perduoda kiekvieną detalę, leidžia jums mėgautis kiekvieną pastaba 3. Nereikia rinktis ir galingas suderinamumo, "apple" / "android" suderinamumo, kaip ilgai, kaip telefonas turi "bluetooth", galite prisijungti.Specifikacija: Tipas: Belaidžio ryšio su laidu (produktas yra 3,5 mm, pagalbinė) "Bluetooth": V5.0 Veikimo atstumas nuotolis: 15m Baterija: 200mAh, integruotas pakartotinai įkraunamas ličio jonų akumuliatorius Mikrofonas: Taip Medžiaga: ABS Kačių Ausų režimas: LED Lemputė (kai naudojate ausines, galite kontroliuoti, spalva light sau) Veikimo Laikas: Apie 10 val. Budėjimo laikas: apie 120 val. Garso įvestis: parama pagalbinis Grafito tiglį mini metal fusion fakelas Aukso Krosnis: 1 x "Bluetooth" ausines 1 x USB įkrovimo kabelis 1 x kabelis 1 Vartotojo vadovo Aprašymas: Elemento tipas: Ausinės "Bluetooth" laisvų rankų įranga veikia su smartphonach.Septynių Spalvų šviesos jungiklis

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, įkrovimo kabelis jack 15, mėlyna vaizdo lemputė, usb cat 5e, peripage mini "bluetooth", 1more stilingas, žaidimas lempos, led panel vaizdo, pista led vaizdo, hackintosh pc.

Atsparus vandeniui No
Kilmės KN(Kilmės)
Earcups Tipas Uždaromos
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Yra bevielis No
Atsparumas 32Ω
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
"Bluetooth" Versija 5.0
Jautrumas 108dB
Paramos PROGRAMĄ No
Funkcija Sportas
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Paketų Sąrašas 3.5 mm Jack Adapteris
Stilius Ausinių
Skaičius Vairuotojai 2
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Sintetinės Odos
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Maksimali Galia 5mW
Valdymo Mygtukas No
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.1%
Vocalism Principas Dinamiškas
Parama Atminties Kortelės No
Vairuotojas Skersmuo 40mm
Jungtys USB
Garso Valdymas Taip
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Įkrovimo Būdas Kabelis
Modelio Numeris S523
Linijos Ilgis 120M
Magnetas Tipas Kita
Su Mikrofonu No
Kištuko Tipas Linijos Tipas

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas

Sulankstomas "Bluetooth" ausinių su kačių ausų, mirksi LED šviesos, belaidžių, su mikrofono vaikams, suaugusiems, merginos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti