Parduotuvė pagal Kategorijas

Techage 1080P VAIZDO Apsaugos Sistemos H. 265 8CH POE NVR Rinkinys, Lauko Smart " AI, IP Kamera, Dviejų krypčių Garso Įrašymo Priežiūros Rinkinys

Nauja

€119.63

Techage 1080P VAIZDO Apsaugos Sistemos H. 265 8CH POE NVR Rinkinys, Lauko Smart " AI, IP Kamera, Dviejų krypčių Garso Įrašymo Priežiūros Rinkinys

Pastaba:

1, Mūsų POE NVR yra 8CH NVR , galima prijungti 8 kameros, maks.Jums tik reikia nusipirkti vieną POE switch, tada NVR gali Iki 16CH NVR , prašome susisiekti su mumis nusipirkti . 2, Mūsų NVR ir visi fotoaparatai yra H. 265 . 3, Visos kameros yra įmontuotas Mikrofonas ir Garsiakalbis, Parama, Dviejų krypčių Garso, Garso Įrašymas.

Komplektą Sudaro:

1 x 8CH POE NVR. 4 x 2MP Vandeniui Lauko POE IP Kamerų. 4 x 20M Elektros Tinklo Kabelį už Fotoaparatą. 1 x Maitinimo NVR. 1 x Pelė, NVR. 1 x Vartotojo vadovas. 2 x Įspėjimo Lipdukas ( dovana ). 4 x Vandeniui Sujungiklis Kabelių (dovana) . 1 X Nuotolinio Valdymo (Ne Baterija).Nėra HDD / 1 TB HDD / 2TB HDD / 3TB HDD Galimybė. 8CH POE NVR + 4 Kameros Pasirinktinai.

Veido Įrašyti/Face Detection (Veido Peržiūros

Registruoti kiekvieną veidą, kad ant objektyvo, nepraleidžiant jokių smulkmenų.

Realaus laiko dvipusis Garso Bendravimo

Kamera turi integruotą Mikrofoną ir Garsiakalbį.Niekada nepraleisite momento, su savo šeima.

Judesio Aptikimo & Pašto Įspėjimą & Alarm Sound

Kai ką nors pertraukos į šaudymo zoną, fotoaparatas leis žadintuvo signalas ir signalo pranešimų bus perkelta į jūsų Telefoną APP. 2VNT Balti LED Žibintai , Kai jis motion detect , 2 Led lemputė

9 Rūšių Signalizacijos Garsu Galimybė ( palaiko tik anglų Garso )

Naujos AI Kamera , Žmogaus Kūno Judesio Aptikimo

Tik tada, kai kas Nors perduoti Signalą srityje , fotoaparatas bus siųsti pavojaus pranešimą , Padidinti signalo tikslumą .

H. 265 POE VAIZDO stebėjimo Sistema

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

H. 265 reikia tik mažesnio pralaidumo greitis pakrovimo greičiau,žaisti vaizdo sklandžiau.

POE Pranašumą, Kodėl verta Rinktis POE?

Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.Plug And Play lengva ir paprasta sąranka.Sutaupyti Pinigų ir Patogu, POE NVR = NVR + POE Switch

Techage POE VAIZDO stebėjimo Sistema

Max parama 100 metrų perdavimo atstumas.

Įdiegti ir Prijungti jį

Jis gali būti lengvai ir greitai setup bet kas.Iškart matyti tiesioginį vaizdą, naudodami savo kompiuterį, planšetinį kompiuterį ar telefoną iš bet kur.Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.

Su IP66 atsparus Vandeniui Reitingų, Gali Puikiai Dirbti Lauke, taip Pat Patalpose

Fotoaparatas turi metalinių kūno ir korpusas, su IP66 atsparus vandeniui reitingų.Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Video Su Smart Peržiūros

Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

Nuotolinę Prieigą Bet Kuriuo Metu, Bet Kurioje Vietoje

Remiantis P2P (peer to peer) technologija, parama plug-and-play įdiegimas.* Paramos VGA HD išvestis. * Paramos ONVIF;prieiga, trečiosioms šalims. * Parama interneto, CMS, centro platforma valdymo programinės įrangos MYEYE, pateikti SDK plėtros. * Parama keletą debesies technologijos, tinklo skvarba, signalizacijos informacija perkelta į jūsų telefonas ir kitas funkcijas. * Palaiko kelias tinklo paslaugas (DHCP, FTP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, EL. paštas, IP paieškas, Signalizacijos Centro ir pan.) * Nuotolinės prieigos, ateina su Domenų vardų Tarnybos (ARSP), nuotolinis stebėjimas vieno mygtuko įjungtas. * Sistemos išteklių : vienu metu multi-kanalų realaus laiko įrašymas, peržiūra, tinklo eksploatavimo, USB backup. * Ekrano vaizdo kokybė : Max: 1920*1080. * Garso kompresija: G. 711A. * Įrašymo režimas: Rankinis>Aliarmas>Dinaminis Aptikimo>Laikas. * Įrašymo laikmena: HDD、Tinklo. * Atsarginės režimas : Tinklo atsarginę kopiją, USB standusis diskas, USB įrašymo įrenginys, SATA degiklis. * Tinklo sąsaja: 9*RJ45 10M/100M Prisitaikanti Ethernet, 8 RJ45s paramos standartinis POE IEEE802.3af/šiuo Protokolu. * 20+ Kalbomis: Rusų, Anglų, Italų,Portuguses, ispanų, prancūzų, vokiečių ir kt.

Gauti IP kameros per savo web sąsaja per "Internet Explorer", taip pat ateina su nemokama smartfon App (Android & iPhone) nuotoliniu būdu peržiūrėti iš bet kur.

Parama " iOS " ir "Android" Prietaiso, Prieigos.Nuskaityti QR Kodą prisijungti.Parsisiųsti nemokama programa iš "Apple App store" / "Google play".

Mobilaus Telefono Parametras

Paprastas nustatymas , tik 4 žingsniai dėl mobiliojo telefono peržiūra ("Android" ir "iPhone" iOS)

H. 265 POE NVR ( su Garso išvestis )

1080P Dviejų krypčių Garso IP Kameros

* Vaizdo Jutiklis: 1/2.8" CMOS su IR-Cut * Efektyvių Taškų: 1920x1080, 2.0 MP * Objektyvas: 3.6 mm * Skaičių IR šviesos Diodai: 2 Baltos Šviesos + 2 Infraraudonųjų spindulių Šviesos * Visos Kameros yra įmontuotas Mikrofonas ir Garsiakalbis, Paremti Dviejų krypčių Garso. * Kiekviena Kamera apima Vandeniui Ryšys ir Varžtai. * Šis fotoaparatas yra pagaminti iš metalo , Lauko IP66 atsparus Vandeniui ir ryšį, taip pat yra atsparus vandeniui.

Žymos: zoohi ip kamerų komplektas, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, kameros cctv kit saugumo sistema, besder ip kameros, 6 vaizdo kamerų sistema, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, kamera ip poe, poe injector.

Kamera Medžiaga Metaliniu korpusu,atsparus Vandeniui IP66
Rezoliucija 2MP
Maitinimo Adapteris JAV/EU/AU/UK Plug Galima
Kamera Features1 Žmogaus Kūno Judesio Aptikimo
Kabelio Ilgis 20m
Prekės Pavadinimas Techage
TV Sistemos PAL
signalizacijos sistema Žmogaus aptikimo+įspėjimą el. Paštu+APP stumti
Kamera Features3 Dvipusis Garso
Modelio Numeris 6708FN-608GP-AI-20
Kamera Features4 Vandeniui IP66
VNT Kameros 4pcs
Kamera Features2 Spalvotas Naktinis Matymas
HDD Sąsaja 1*SATA Uosto (parama 4TB)
Kameros Lęšis 3.6 mm standartinis objektyvas
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
Sertifikavimo CE
Vaizdo suspaudimas H. 265
Peržiūrėti Telefonu App XMEye
IR Atstumas 10-25m IR Night Vision
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas HD POE VAIZDO stebėjimo Sistema

Parašyti atsiliepimą

Techage 1080P VAIZDO Apsaugos Sistemos H. 265 8CH POE NVR Rinkinys, Lauko Smart

Techage 1080P VAIZDO Apsaugos Sistemos H. 265 8CH POE NVR Rinkinys, Lauko Smart " AI, IP Kamera, Dviejų krypčių Garso Įrašymo Priežiūros Rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti