Parduotuvė pagal Kategorijas

Mini Indukcijos Skraidantis Robotas 2CH Gyro Sraigtasparnis Drone USB Apsaugos Kalėdų Elektros Dovanos Streso Fidget Žaislai Didmeninės!

Nauja

€2.01

Mini Indukcijos Skraidantis Robotas 2CH Gyro Sraigtasparnis Drone USB Apsaugos Kalėdų Elektros Dovanos Streso Fidget Žaislai Didmeninės!

Gerbiami pirkėjas, sveiki atvykę į mano parduotuvėje.Mes paramos didmeninė, jei norite pirkti daug prekių iš mūsų, prašome palikti pranešimą susisiekite su mumis,ir mes suteiksime jums keletą papildomų nuolaidų.

Skraidantis Robotas yra vienas iš geriausių plaukioja sraigtasparnis.Įrengta įmontuotas giroskopas, šis RC sraigtasparnis funkcijų, nuostabi vizija kokybė ir puikus stabilumas.Puikiai tinka pradedantiesiems arba vaikai tiesiog panyra į pasjonujący pasaulyje plaukioja RC žaislai.Ir papildyti sklandžiai plaukioja, tai RC kontroliuojamas sraigtasparnis naudojant itin patvarių medžiagų.Todėl jums niekada nereikės nerimauti dėl nedidelių avarijų ir iškilimų, plaukioja, dar niekada nebuvo taip lengva.

Aprašymas: Gerų Kalėdų dovanos vaikams, Plaukioja Mini Indukcijos robotas Orlaivių Mirksinti Šviesa, Žaislai Vaikams Funkcijos: aukštyn/žemyn, Low voltage cut-off apsauga/Per-nemokamai apsauga/Per srovės apsaugos/Transporto užblokuotas apsaugos, anti-trukdžių apsaugos, pertrauka atspari, infraraudonųjų spindulių valdymo/jutiklis automatinė transmisija.Žemiau jutiklis automatinis indukcijos kliūtys,nuolat plaukioja ne kristi į žemę.Atsisakyti tradicinių amatų charakteristikos tylus,kad plaukioja įdomiau.Indukcinis sustabdymas ir susidūrimo apsauga, lengvas, lengva skristi su paprasta operacija espe Miniatiūrinis dydis ir lengvas.Nešiojami ir lengvai atlikti.Super plataus infraraudonųjų spindulių valdymo, lengva skristi.Žemiau jutiklis automatinis indukcijos kliūtys,nuolat plaukioja ne kristi į žemę.Atsisakyti tradicinių amatų charakteristikos tylus,kad plaukioja įdomiau.Indukcinis sustabdymas ir susidūrimo apsauga, lengvas, lengva skristi su paprasta operacija, ypač skirta pradedantiesiems.Fiuzeliažo orlaivių yra supaprastinti, siekiant sumažinti vėjo pasipriešinimą ir leidžia orlaiviui skristi į dangų lengvai.

Specifikacijos: Elemento tipas: Indukcinės Skraidantis Robotas Kanalas: 2 Radijo valdymo tipas: oro gestas Medžiaga: Plastikas + elektroniniai komponentai Baterija quadcopter: 3.7 V 90mAh Ličio baterija (built-in) Įkrovimo trukmė: Apie 20 minučių, Darbo laikas: Apie 7 minutes Valdymo atstumas: Apie 5~12m Prekės matmenys: Apie 15 x 5 x14.5cm

Naudojimo ir atsargumo priemonės: 1. Įkrovimo laikas neturi viršyti 25 minutes.Orlaivio išrieda iš gamyklos, dalis elektros energijos, taigi ji turi būti papildytos dar kartą. (visada išjungti orlaivio įjungti kai baterija) 2. Išleidimo turėtų būti stabili, įjunkite jungiklį galinėje orlaivių (šalia įkrovimo sąsają), padėkite jį horizontaliai atvirą erdvę ant žemės, ir imtis automatiškai išsijungia po 3 sekundžių.Atminkite, kad jis turi būti dedamas horizontaliai, ir ten turi būti jokio vėjo kambaryje, siekiant užtikrinti sklandų pakilimo. 3. Kai orlaivis pakyla į tam tikrą aukštį, jis bus automatiškai nusileidžia.Šiuo metu, ištiesta palm yra išplėsta, kad atitiktų apačioje leistis orlaiviai.Kai orlaivis yra apie 10-20 cm atstumu nuo palmių, ji bus jausmą delno ir vėl didėja.Tai kaip tai šen ir ten. 4. Visi indukcijos nepakankamumo, mažo aukščio nepakyla, arba net nepradeda, sukelia trūksta elektros energijos, baterija gali būti atkurta. 5. Jei jums reikia sustabdyti orlaivio, patraukti jį iki pusės savo rankas, kai lėktuvas nusileidžia, ir tada išjungti orlaivio jungiklis.Paplaukioju su savo rankas.Neleiskite jai nukristi ant žemės.Pabandykite apsaugoti plokštumos.

Pakuotėje: 1 x Sraigtasparnis 1 x USB linija

Žymos: fidget, musė pelkių batai, robotas žaislas, pliušas, quadcopt, gyroscop, drone su 4k vaizdo kameros ir gps, ls mini drone, fidget žaislas, fizika.

Modelio Numeris NĖRA
3C konfigūracija kategorija Žaislai, unisex, bet amžius
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusieji
Paramos Dropshipping Paramos Didmeninės
Temos Fantasy & Sci-Fi
Atitinkamas Pasaulio Aukštos Kokybės Elektrinių Plaukioja Sraigtasparnis Žaislai
Įspėjimas NĖRA
Raktiniai žodžiai Fidget Streso atsarginiais spaudai
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Vaikams Naujųjų Metų Dovana Geriausias Žaislas, Vaikams, Vaikų, Kalėdinės dovanos
Sertifikavimo 3C
Produkto pavadinimas Aukštos Kokybės Elektrinių Plaukioja Sraigtasparnis
Relavant Žodžiai Išskleidimo Žaislas
Atitinkamas Pasaulio 1 Juokinga Elektros RC Mini Indukcijos Skraidantis Robotas
Paramos Epacket/Greitas Pristatymas Parama Mažmeninės Prekybos

Parašyti atsiliepimą

Mini Indukcijos Skraidantis Robotas 2CH Gyro Sraigtasparnis Drone USB Apsaugos Kalėdų Elektros Dovanos Streso Fidget Žaislai Didmeninės!

Mini Indukcijos Skraidantis Robotas 2CH Gyro Sraigtasparnis Drone USB Apsaugos Kalėdų Elektros Dovanos Streso Fidget Žaislai Didmeninės!

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti