Parduotuvė pagal Kategorijas

Liemenė USB Įkrauti Drabužius Šildymo Anglies Trinkelėmis Lauko Elektros Lapas Šiltesnė Striukė, Trys Temperatūros Kino Izoliacijos Medžiaga Žiemą

Nauja

€3.49

PREKĖS APRAŠYMAS

Produkto Aprašymas:

1. Aukštoje temperatūroje 45-50℃, vidutinė temperatūra 40-45℃, žema temperatūra 35-40 ° c. Nenaudokite buitinių elektros tiekimas tiesiogiai.Galia šildymo medžiaga yra 8W.

2. Atsparus vandeniui ir anti-lankstymas, aukšto saugos temperatūra.Įdiegti tiesiai ant lauko švarkai, liemenės ir kitų drabužių už šildymą.

3. Lengva naudoti."PASIDARYK pats" šildymo drabužių elektrinio šildymo kilimėlis.

4. Naudokite 2.1 išvesties sąsaja ir negali viršyti ribinės galios.

Produkto Parametrai:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Poliesteris medvilninio audinio, metalo pluošto vielos

Galia: 8W

Temperatūros diapazonas: 35-50℃

Temperatūros kontrolė: Trijų pavarų trichromatinio temperatūros kontrolės

Naudojimas:

1. Išimkite USB kištukas, prisijungti prie nešiojamosios baterijos 2A Lizdas, atviras nešiojama baterija, paspauskite temperatūros jungiklis 3 sekundžių norėdami įjungti šildymą.

2. Reguliuoti temperatūrą kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite jungiklį.Raudona šviesa yra aukštos temperatūros, mėlyna šviesa yra vidutinės temperatūros, ir žalia šviesa yra žemos temperatūros.

3. Išjunkite šildymo, paspauskite temperatūros jungiklis 3 sekundes, išjunkite lempos sustabdyti šildymas.

Skalbimo instrukcijos:

1. Imti nešiojama baterija, pridėti neutralus ploviklis plauti rankomis, netrinkite arba įveikti tvirtai, skalbykla, bus natūraliai vėdinamos, kad sausas

Pakavimo Sąrašas:

1*Vienas vilkite aštuonių karšto lakštai

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: top striukė veidrodėliai, medžiaga šuo, parko moteris, moterų snowshoes, mege vyrų striukė, pėdų šildytuvas, striukė vyrų žiemą, vyriška liemenė, didelis bėgimo takelio, vėjo striukė vyrams.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Medžiagų Technologijos NĖRA
Modelio Numeris YL190882
Funkcija Šilumos
Lytis VYRAI
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Parašyti atsiliepimą

Liemenė USB Įkrauti Drabužius Šildymo Anglies Trinkelėmis Lauko Elektros Lapas Šiltesnė Striukė, Trys Temperatūros Kino Izoliacijos Medžiaga Žiemą

Liemenė USB Įkrauti Drabužius Šildymo Anglies Trinkelėmis Lauko Elektros Lapas Šiltesnė Striukė, Trys Temperatūros Kino Izoliacijos Medžiaga Žiemą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti