Parduotuvė pagal Kategorijas

Dviračio Spyna Dviratį Smart Bluetooth Nuotolinio Valdymo Užraktas, Anti-praslydimo Nešiojamų Slaptažodį Lock, Fiksuotas Dviračių Žiedas Užraktas Apsaugos Užraktas

Nauja

€7.64

Aprašymas:

Ypatybė:

Užrakinti ir Atrakinti Režimas:Šis pažangus elektroninis užraktas gali būti užrakinti ir atrakinti slaptažodį arba nuotolinio valdymo pultu.Tai labai patogu, be jokių klavišą.Nuotolinio valdymo pultu galite valdyti keletą spynos ar panašias nuotolinio signalizacijos, tuo pačiu metu.Užrakto gali mokytis iki aštuonių nuotolinis valdymas.

Laiku Signalas:elektroninis užraktas signalas yra labai jautrus, ir signalas gali būti pradėta iš karto, kai spyna yra perkelti arba perkelti.Kai lynas nutrūksta, arba fiksavimo varžtas yra pašalintas, signalizacija, bus išduodamas nedelsiant.Jei įvesite neteisingą slaptažodį, tris kartus, signalas bus aktyvuotas ir žadintuvo signalas pasieks 115 decibelų ar daugiau.

IP55 Vandeniui & Dulkėms:IP55 vandeniui ir dulkėms klasės, tinka vidaus ir lauko darbams.Jis gali būti naudojamas ir paprastai temperatūra svyruoja apie - 10 +60℃.Su šia spyna, nesvarbu, koks blogas oras, tai ne, jis gali apsaugoti savo dviratį ar motociklą saugiai ir niekada nebus pavogtas.

Keturių skaitmenų Slaptažodį:Šis produktas palaiko keturių skaitmenų slaptažodį derinys, slaptažodžio kombinaciją iki 256 grupių, operacija yra labai paprasta, labai patogus, jūs turite prisiminti, nustatę slaptažodį, kitaip užrakto bus automatiškai atidaryti signalizacijos įvedus neteisingą slaptažodį, tris kartus.

Satisfiction Paslaugos:Mes iškilmingai pažadu jums, kad, jei jums surasti problemas su paties produkto, jūs galite susisiekti su mumis laiką.mes tikrai suteiks jums atsakyti į pirmąją vietą ir grąžinti jį jums.prašome naudoti jį.

Techniniai duomenys:

Spynos korpusas maitinimo šaltinis: 3 AAA No. 7 baterijos (neįtraukta)

Nuotolinio valdymo pulto maitinimas: 1 "CR2032 baterija (Nėra Komplekte)

Užraktas pagrindinis baterija: telefonui veikiant laukimo režimu, maždaug 5 ar daugiau mėnesių

Nuotolinio valdymo pulto baterijos veikimo laikas: telefonui veikiant laukimo režimu, apie 3-5 metus

Nuotolinio valdymo atstumas: yra didesnė nei 40 metrų

Kabelio specifikacija: skersmuo 10 mm, ilgis-80 cm (pasirinktinai 40 cm/1.2 m)

Specifikacija plieno grandinės: 6mm skersmens ir 80 cm ilgio (40cm/1m pasirinktinai)

Veikimo temperatūra: - 10 ~60℃

Saugojimo Temperatūra: -20 ~+80℃

Dydis: 9.2*5.5*3.4 cm/3.6*2.2*1.3 į

Pakuotės Svoris: 300g/10.6 oz

Pakuotė:

1X Užraktas (Baterijos neįtrauktos)

1X Nuotolinio Valdymo (Baterijos neįtrauktos)

1X Naudotojo Vadovas

Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, dinoka dviračių u lock, rtcgq11lm, svirno durų užraktas, profesional sulankstomas dviratis užraktas, žalia dviračio užraktas, pažangi dviračių užraktas, motociklų apsaugos sistemos, kryptonite 4 dviračio užraktas, dviratį užraktas.

Medžiaga Kita
Dydis Bicycle Lock
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Spyna Dviratį Smart Bluetooth Nuotolinio Valdymo Užraktas, Anti-praslydimo Nešiojamų Slaptažodį Lock, Fiksuotas Dviračių Žiedas Užraktas Apsaugos Užraktas

Dviračio Spyna Dviratį Smart Bluetooth Nuotolinio Valdymo Užraktas, Anti-praslydimo Nešiojamų Slaptažodį Lock, Fiksuotas Dviračių Žiedas Užraktas Apsaugos Užraktas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti