Parduotuvė pagal Kategorijas

OLED Piršto Kraujo Deguonies Oximeter Šeimos Nešiojamieji Pulse Oximeter PR Piršto Oximeters Soties Metrų Širdies ritmo Monitorius

Nauja

€9.35

Savybės:

1. Kokybės LED ekranas. 2. Parametrai: SPO2 (Impulso Deguonies Sotis), PR (Pulso dažnis) 3. Mini, nešiojamieji ir paprasta operacija. 4. Tikslius rodmenis, per kelias sekundes gauti duomenys. 5. Automatiškai išjungti per 8 sekundes, kai nėra signalo. 6. Tinka lauko sporto, alpinizmo ir Namuose, Šeimos sveikatos priežiūrą. 7. Tinka vyresnio amžiaus žmonėms, žmonėms, turintiems kvėpavimo problemų, arba žmonės, kurie dažnai, kaip ir sportas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Deguonies prisotinimo žmogaus normalaus arterinio kraujo yra 98%.Jei jis yra mažesnis nei 94%, tai yra laikoma nepakankama deguonies.Be to, normalus žmonių impulsų dažnis ir širdies ritmas yra tas pats.Paprastai tarp 60-90 kartų per minutę.Tačiau, jeigu fizinio krūvio ir streso, širdies gali padidėti.

Pakavimo sąrašas:

- 1 x Pulse Oximeter - 1 x anglų Vartotojo Vadovas - 1 x Virvė - 1 x Saugojimo Krepšys (Priklausomai nuo to, ar jūs pasirenkate jį) (Dėl aviacijos apribojimai, AAA tipo baterijos neįtrauktos)

Oximeter Išsamiai:

Techniniai duomenys:

- SpO2 Matavimo diapazonas: 70~100% Skiriamoji geba: ±1% Tikslumas: ±2% (70%~99%), nepatikslinta (

Grįžti Politikos Informacija:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų arba pakeisti elementą jums. 3. Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Baltijosvm.lt!

Atsiliepimų:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: automatinis sphygmomanometer, širdies susitraukimų dažnis, kraujo spaudimo monitorius su ekg, rekuperatorių stebėti salės, deguonies matuoklis, wego širdies ritmo monitorius, stebėti presion arterinės, oximet, matuoklis pulse oximeter, širdies stebėti norma.

Ekrano Tipas OLED Ekranas
Raktinis Žodis 1 pulse oximeter
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Raktinis žodis 4 Kraujo Deguonies Įsotinimo Metrų Sveikatos Priežiūra, Medicinos įranga
Dydis Pulse Finger Oximeter
Garantija Laikas 1 Metai
Modelio Numeris DXXX001
PR matavimo diapazonas 30BPM-240BPM
Pagrindiniai Žodžio 3 PR SpO2 Saturometer Širdies ritmo Jutiklis Monitorius Matuoklis
įrašykite žodį 5 OLED Skaitmeninis Portanble Impulso Oxymeters Pirštus Oximeters
Galia 2*AAA 1,5 V šarminės baterijos
Kilmės Žemyninė Kinija
Parametras Kraujo Deguonies,Širdies Ritmas,SPo2
Medžiaga ABS
Parametrai SpO2 PR
Prašymas Pirštas
is_ individualų Taip
Raktinis Žodis 2 Nešiojamų Piršto oximeters

Parašyti atsiliepimą

OLED Piršto Kraujo Deguonies Oximeter Šeimos Nešiojamieji Pulse Oximeter PR Piršto Oximeters Soties Metrų Širdies ritmo Monitorius

OLED Piršto Kraujo Deguonies Oximeter Šeimos Nešiojamieji Pulse Oximeter PR Piršto Oximeters Soties Metrų Širdies ritmo Monitorius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti