Parduotuvė pagal Kategorijas

Už " Hyundai Grandeur Azera 2006~2017 TG HG slýgiui-Visiškai Padengti Anti Rūko Kino galinio vaizdo Veidrodis Priedai 2007 2009 2011 m. m. m. 2016

Nauja

€2.32

Produkto Savybės Hyundai Grandeur Azera 2006-2011 m. (TG HG), visų modelių Padaryti savo aiškesnį vaizdą apie galinio vaizdo veidrodėliai su 2vnt aukštųjų technologijų folija vandens repelentas medžiaga, panaši į lotoso lapai apima jo paviršiaus,kai lietaus lašai ant jo, vandens lašelių, nebus sustabdyti, tačiau savaime suprantama, kad slydimo svorio.Tuo pačiu metu, ji turi anti-rūko galimybė, specialių medžiagų gamybos, rūko negali formą paviršius Pritaikytas Jūsų automobiliui, su daugiau nei 98% aprėptį,ir daugiau nei 3 Metų ilgaamžiškumą.Didesnis matomumas, saugiau vairuoti.Pašalinti kliūtis pagrindo & kreiptis!Trunka kelias sekundes, nr. reikalingos priemonės!Jis gali dirbti prie -50 laipsnių Celsijaus iki 75 laipsnių Celsijaus (-58 pagal celsijų iki 167 pagal celsijų),Net jei jūs pasukite ant veidrodžio šildymo funkcija, Ji neturės įtakos Tai tikrai suteiks jūsų automobilio kietas naują išvaizdą!

2vnt/Komplektas

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[16304] Daugiau Produktų Jūsų Automobiliui !

[xlmodel]-[custom]-[16303] garantinis Aptarnavimas

LANGENS visada rodo geriausią kainą mes galime pasiūlyti,taigi pirkti patys, jums bus gauti pigiausia kaina.Jei jūsų užsakymo kiekis daugiau nei 10vnt,prašome susisiekti su mumis prieš darbo užmokesčio,galbūt mes galėtume padėti jums sutaupyti išlaidas. (Metodas, gauti nuolaidą didelis kad yra: Priimti nutartį pirma,nereikia mokėti iš karto,ar palikti pranešimą pasakyti mums, kiekį ir pristatymo būdą norite,mes pasikeis kaina per 24 valandas,tada prašome apmokėti už užsakymą.)

LANGENS visada siūlome šešis mėnesius garantiją, tai reiškia, kad net uždarytas po keletą dienų,ir jūs vis dar gali gauti garantijų iš LANGENS!Jei bandė kas metodą mes siūlome, jūs vis dar negalite išspręsti jūsų problemą,mes galime padaryti, pakeitimo,prašome siųsti blogas prekės atgal į mus per savo vietos pašte, oro paštu(Ne priimti DHL,UPS,FEDEX,TNT),kai sekimo numerį, internete,mes atsiųsime jums naują vieną.

Mes galime suteikti jums tam tikrą nuolaidą savo netx kad arba siųsti atsitiktinai dovana sumažinti savo retum kainą,prašome supratimo.

Ši situacija visada atsitiko su post office oro paštu,kai jums rasti savo sklypo stebėjimo informaciją matyti kairėje HONKONGO ir jokios informacijos dėl savo vietos pašto interneto svetainėje,į jūsų sklype dabar yra kelyje į savo šalį,arba atvyko ne savo šalyje, bet tik todėl, kad jūsų vietos pašto pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su tiek daug sklypų,prašome būti kantriems.Kai gavimo laiką, mažiau nei 10 dienų paliko, o jūs vis dar negavau sklypas,prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti gavimo laiko jums ir pabandyti padėti rasti priežasties, už vėlavimą, ir pabandyti išspręsti.Kai bet koks naujienų, mes jums konw laiku.

Paprastai mes užsakymą, išsiųstas per China post".Į Rusiją ,12-35 darbo dienų.Europoje,Šiaurės Amerikoje,Pietryčių Azijoje,Okeanijoje, visada per 10-18 dienų,kartais net mažiau nei 10 dienų.Pietų Amerikoje,Vidurio Rytuose,Afrikoje visada 20-40 darbo dienų.DHL/TNT/UPS,3-5 darbo dienas."FedEx", 4-6 darbo dienų.EMS,10-20 darbo dienų.Visi Sklypai Turi Sekimo Numerį.

Žymos: cheri tiggo 5x, 2021 tucson, "android" azera hg, didybė, "HYUNDAI", automobilių reikmenys mg rx5, hyundai ryklys, kilimėlis automobilio hendai solaris 2011, aksesuaras "hyundai", hyundai grandeur.

Pakuotė Ateina Supakuoti
Kategorijos PVC
Elemento Aukštis 1.5inch
Prekės Skersmuo 4inch
Elemento Ilgio 4inch
Tipo Lipduku Kita
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Elemento Plotis 4inch
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Dizainas Žodžius
Modelis Oem
Prekės Pavadinimas JIIYE
Elemento Tipas Lipdukai
Modelio Pavadinimas Didybės Azera

Parašyti atsiliepimą

Už

Už " Hyundai Grandeur Azera 2006~2017 TG HG slýgiui-Visiškai Padengti Anti Rūko Kino galinio vaizdo Veidrodis Priedai 2007 2009 2011 m. m. m. 2016

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti