Parduotuvė pagal Kategorijas

3PCS Drone Profesinės Priedai Quadcopter "Pasidaryk pats" Fpv Mini Smulkaus ir Vidutinio Gimbal Camera Pod Guma Šoko Gumos Slopinimas Kamuolys

Nauja

€5.45

Mes naudojame Baltijosvm.lt standartinis pristatymas Saugiai ir greitai Visos pakuotės gali stebėjimo.pakuotės prarado gali grąžinti ir Reikalauti demage !

6mm slopinimo guminės "PASIDARYK pats" nepilotuojamo sraigtasparnio FPV sistemos fotoaparatas 3 krypties brushless variklis universalus bendras alexmos Rinkinys Produkto Aprašymas: Tinka 10-30 didelės galios " high-definition zoom platforma smūgio absorbcija, importuota gumos medžiagos, ultra-plonas tuščiaviduriai sklandžiai vidinės skylės.Slopinimas skystis yra švirkščiamas į ertmę sferos, ir vibracijos energijos momentinis poveikis yra švaistomi į slopinimas sluoksnį, kaip kiek įmanoma naudojant klampus slopinimas nuosavybės skysčio.Naudoti lėtai ir lanksčiai atsparumo medžiaga, naudoja aukšto dažnio vibracijos energijos.Labai sustiprinti aukštos priartinimas HD platforma poveikį, tapti realiu vandens čiurlenimu.Pastaba: Tai yra griežtai draudžiama išspausti rutulys su jėga, todėl nuotėkio patikra skystis.Pull-up naudojamas montavimas ir pull-down naudojamas išardymą.Kamuolys turi būti keičiami periodiškai, siekiant išvengti nesėkmės.

Mažas sugeria smūgio kamuolys: Shaw kietumas: 25HA rekomenduojama naudoti ekstruzijos įtampa konstrukcijos įrengimo veiksmingiau, viršutinė montavimo skylės 7.7 MM / mažesnės įrengimo skylę 7.9 MM vieno kalno pasiūlymas yra 70 gramų.

Produkto specifikacijos: Slopinimas slopinimas kamuolys x 3 (20 x 10,5 x 0,6) 0.95 G

Vidutinio sugeria smūgio kamuolys Shaw Kietumas: 25HA rekomenduojama naudoti ekstruzijos įtampa konstrukcijos įrengimas yra efektyvesnis, viršutinė montavimo skylės 9.3 MM / mažesnės įrengimo skylė yra 9,4 MM. vieno kalno pasiūlymas yra 100-180 g.

Produkto specifikacijos: Slopinimas slopinimas kamuolys x 3 (14 x 30 x 0,7) 2.3 G

produkto instrukcija: Tinka 10-30 didelės galios " high-definition zoom gimbal vibracijos mažinimą, importuota gumos medžiagos, ultra-plonas tuščiaviduriai ir sklandžiai vidinės skylės.Ertmė viduje rutulys yra užpildytas su slopinimas skystis.Klampumo skystis yra naudojami išsklaidyti kiek smūgio energijos, kiek įmanoma, slopinimas sluoksnis.Lėtai ir lanksčiai atsparumo medžiaga, naudoja aukšto dažnio vibracijos energijos.Labai pagerinti poveikis didelės galios " high-definition gimbal, ir tapti tikra vandens čiurlenimu buster.Kranto kietumas: 25HA, rekomenduojama naudoti ekstruzijos tipas įdiegti įtampa struktūra efektyviau, viršutinė anga 10MM / apatinis tvirtinimo anga 12MM.Vieną mount rekomenduojama 150-250 g Pastaba: Tai yra griežtai draudžiama išspausti rutulys su jėga, kad sukelti nuotėkio slopinimas skystis.Naudoti pull-up įrengimo metu ir traukti žemyn per šalinimas.Rutuliai turi būti keičiamas reguliariai, siekiant išvengti nesėkmės.Specifikacijos: Slopinimas tipas smūgio kamuolys × 2 (18 × 32 × 0.8) 4.7 G

Spauskite ant kategorijos įrašas žemiau ir rasti kitų produktų jums reikia

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo perdirbėjai. 2, jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite keletą minučių, tada vėl mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas. 3, gausime mokėjimo per 3 darbo dienas po prekių pristatymo.Mes atsiųsime jūsų išvykimo adresą, įsitikinkite, ar jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis. 1. Pasaulio laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Užsakymo apdorojimo po apmokėjimo.

Trys.Mes tik patvirtinti užsakymą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Rodomas vaizdas yra ne faktinė projekto, nuoroda tik.

5. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei nenorite gauti jūsų mokėjimą per 30 dienų nuo siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl skirtingų inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų turimą sandėlį, greitas pristatymas. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti jį į 30 dienos data.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad būti naudojamos ir mes ne problema grąžinti pinigus ar pakeisti.Ne išimtis! 2. Visus grąžina turi būti originalioje pakuotėje, turi pateikti transporto sekimo numerį, jav, grįžti konkrečios priežasties, ir jums #.Mes išlaikyti aukštą kompetencijos centrus, siekiame 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir tada mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

Jei mes nežinome, šių problemų, mes negalėsime jas išspręsti!Kaip susisiekti su mumis: Jeigu jums iškilo klausimų apie šią prekę, prašau, duokite man žinią arba "dabar kreiptis", naudojant kairiajame viršutiniame meniu šio puslapio.Ačiū už pirkinius parduotuvėje, aš tikiuosi, jūs galite mėgautis pirkinių!Mieli draugai, dėkojame jums!

Žymos: xiaomi gimbal taro, steadicam kameros, kamera fpv wifi, mikro kamera fpv, kawasaki zzr1200, ranka sonic, osmo kišenėje trikojo, taro gimbal hdmi, taro quadcopter frame full, mini quadrocopter.

Techniniai parametrai KV1100
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Prekės Pavadinimas TARO-RC
Kilmės KN(Kilmės)
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Atnaujinti Dalys/Priedai Rėmas
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Medžiaga Guma
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Dydis 15mm
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai
Ratų bazė Varžtai
Kiekis 2

Parašyti atsiliepimą

3PCS Drone Profesinės Priedai Quadcopter

3PCS Drone Profesinės Priedai Quadcopter "Pasidaryk pats" Fpv Mini Smulkaus ir Vidutinio Gimbal Camera Pod Guma Šoko Gumos Slopinimas Kamuolys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti