Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukšta Apykaklė Vyrų Striukė Grynas Laukinių apsidraudimo atvartas Plonas megztinis Megztinis marškinėliai viršuje Roláky Trikotažas Dulkių Kailio Drabužiai

Nauja

€14.12

pradėti

Ypatybė:

Būklė: Gaorui

Spalva : Juoda ,Ruda

Matetial : Poliesteris & Medvilnės

Etiketės Dydis(Azija Dydis): M ,L ,XL , XXL ,XXL

Komplektą sudaro:

1 x Kailis

Etiketės dydis Tarptautinės

Dydis UK ES Krūtinės kūno įrengtas(cm/colių) Krūtinės drabužius (cm/coliai) Ilgis (cm/colių) Rankovės (cm/colių) M XXS XXS 44 75/27.5"-85/33.5" 90/35.3 "63/25" 53/20.8" L XS XS 46 79/31"-89/35" 94/37" 63/25 "56/22" XL S 48 85/33.5"-95/37.4" 100/39.3" 64/25.2" 56/22" XXL M M 50 89 /35"-99/39" 104/41" 64/25.2 " 57/22.4"

Pirkėjo Pranešime, Jei jums reikia konkrečiai spalva (turi būti aprašytos prekės sąrašas), ir kitų, specialiai reikalavimas.prašome parašyti savo reikalavimo, pastaba, mes stengiamės patenkinti savo reikalavimą, jeigu ji vertybinių popierių, jei tu negali to padaryti, aš nebus atsakinga už netinkamą prekę jums išsiųstas.

Jei norite pirkti dideliais kiekiais, rasite mano parduotuvėje ir įveskite didmeninė katalogą arba siųsti su prekės pavadinimas ir kiekis, kad jums reikia, tada mes citata jums geriausią kainą.

Prekės buvimo vieta yra Kinija, ir mes kryžiaus valdybos laivybos Prašome pranešė, kad tarptautinis pristatymas paprastai trunka ilgiau, kad vidaus, kaip ji remiasi laivybos paslaugų teikėjo ir papročius.Visi daiktai bus siunčiami, paprastai per 48 valandas po gavimo dienos mokėjimo, išskyrus teisės atostogų.

Pašto Mes išsiųsti šiuos produktus per China Post ir pateikti išreikšti taip:

1. Registruotu paštu į didžiąją šalį): Įprastas pristatymo į paskirties vietą 18-29 dienomis.

2. Express (DHL/EMS ir kt.): Įprastas pristatymo į paskirties vietą 3-8 Darbo dienų.

Tolesnių yra apskaičiuotas laikas, stalo registruotu

Jei elementas yra prarastos siuntimo metu, esant Registruotu paštu, prašome leisti teigdamas, paštu ir biure.

Laivybos išlaidos bus padengtos tvarkymo mokesčiai, pakavimo mokesčius, ir pristatymo mokesčiai.Prekės bus vežamos į Baltijosvm.lt patvirtino, adresai, tik, todėl prašome įsitikinkite, kad adresas yra teisingas.

Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių.Priežastis yra, nes pristatymo laikas labai priklauso ir teikia pašto Paslaugų (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis) pagal savo patirtį.Vartotojo toliau šalis yra griežtos, taigi, laivybos laikas šios šalies kartais gali būti ilgesnis, nei kitos pagrindinės šalį: Italija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija ir tt, jei jums buvo iš šios šalies, pls būti kantrūs.Pls pastaba: tai nereiškia, nėra problema tikrai custom kitos pagrindinės šalies.

Pirkėjų Informacija: Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymas labai priklauso nuo pristatymo kompanija ir vietos muitinės ir (arba) pareigų, tiek mūsų šalyje.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pirkėjas atsako už bet kokius muitus ir priskirtus mokesčius savo šalyje.Prašome patikrinti savo užsakymą prieš kainos pasiūlymą.

Politikos ir Grąžinimo Garantijos

Jeigu prekės sugadinimo ar gedimo, kurį sukelia pristatymo normaliomis naudojimo.Jums bus pasiūlyti grįžti.

Jei gavote neteisingą elementą, jums bus pasiūlyti grįžti.

Dėl specifika skaitmeninio produkto kartais pirkėjas gali manyti, kad jis gavo sugedusį elementą (iš tikrųjų tai gali būti geras ),bet jokia valdžios institucija gali patvirtinti, arba ne, intuitionist įrodymų, remti jį, pirkėjas bus dar siūlo grįžti.

Atkreipkite dėmesį, kad: visi sugedę daiktai turi būti grąžinti per 2 mėnesius nuo dienos, perkamų keitimo ar grąžinimo.Pirkėjas privalo grąžinti daiktus į mūsų Kinijos biure jo/jos kaina po puslapio.

Norėdami gauti NEMOKAMĄ keitimo ar grąžinimo produktas turi būti:

mes gavome prekė grąžinama, "kaip naujos" būklės; ir visiškai jokių priedų (jei įmanoma, originalus langelyje ir pakavimas).

Šis pažadas neapima gedimų, dėl nelaimingo atsitikimo, netinkamo naudojimo, ir ne įprastam naudojimui.

Mes teikiame 60 dienų keitimo paslauga garantija nuo pirkimo datos, jei prekė yra su trūkumais.

ATSILIEPIMAI

Jei turite kokių nors problemų su sandorio rezultatą ar produktą, nereikia reaguoti su neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Mes labai didžiuojamės, kad mūsų santykiai su klientais ir mūsų atsiliepimų, reitingų ir stengiasi išspręsti problemas.

Mes siūlome pirkėjui susisiekti su mumis, kad gali būti ankstesnio pokalbio, jei pirkėjas turi klausimą apie prekę, todėl mes galime žinoti, kas daroma konkrečiai ir ją išspręsti greitai.

Kiti straipsniai (Gali būti jums naudinga)

Žymos: striukė vyrų lietus, dulkių sluoksnį vyrai, rudens striukė moteris, camo striukė moterims, paltai moterims užtrauktukas, žalia striukė moterims, striukė m, mišinys kailis, ilgai dulkių sluoksnį moteris, striukė kratinys.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Storas (Žiemos)
Elemento Tipas Puloveriai
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Vilna Standartinis Vilna
Technics Kompiuterio Megzti
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas NĖRA
Medžiaga Medvilnės
Su gobtuvu Taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis VYRAI
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas Gaorui

Parašyti atsiliepimą

Aukšta Apykaklė Vyrų Striukė Grynas Laukinių apsidraudimo atvartas Plonas megztinis Megztinis marškinėliai viršuje Roláky Trikotažas Dulkių Kailio Drabužiai

Aukšta Apykaklė Vyrų Striukė Grynas Laukinių apsidraudimo atvartas Plonas megztinis Megztinis marškinėliai viršuje Roláky Trikotažas Dulkių Kailio Drabužiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti