Parduotuvė pagal Kategorijas

Festivalio Dovana Akrilo Gėlių Lange Kosmetikos Makiažas Organizatorius Saugojimo Dovanų Gėlių Dėžutė Valentino Dieną

Nauja

€8.53

SVEIKI ATVYKĘ Į PARDUOTUVĘ

Savybės ir specifikacijos:

Gamybos aprašymas:

- Medžiaga: Akrilas

- Pakuotės turinys: 1 makiažas organizatorius Matmenys: 1 Anga 9.6*9.6*15.5 CM Svoris: 380G 9 Skyles 16*16*15.5 CM Svoris: 650G 16 Skyles 21*21*15.5 CM Svoris: 1035G 25 Skyles 26*26*15.5 CM Svoris: 1450G Spalva: Kaip Paveikslėlyje parodyta pastaba: matavimas gali turėti nuo 1 iki 3cm (0,39-1.18 cm) netikslūs klaidų.Gali būti šiek tiek spalvos nuokrypis dėl skirtingų monitorių.

Drop-shipping/Didmeninės

1、drop-išsiunčiami klientams, mes galime tiesiogiai siųsti produktų savo klientams, kaip jūsų prašymą.

2、didmeninės prekybos įmonėms, mes norėtume jums pasiūlyti didelė nuolaida, ir mes atsiųsime jums per greitas pristatymas, kuriame jums bus gauti sklypas, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", jei jums užsisakyti urmu.

Klientų Pasitenkinimas

Prašome susisiekti su mumis, jei turite klausimų ar nerimą prieš ar po jūsų pirkimo.mes pakartoti su jumis per 24 valandas.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie mokėjimą

Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Baltijosvm.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.šią nuorodą, jūsų nuoroda.

Apie laivybos

1、Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome contect mums.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

2、Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3、Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

4、pristatymo laikas, priklausys nuo daugelio veiksnių, pavyzdžiui, blogas oras ir pasirinktinis tikrinimas.Susisiekite su mumis jei jums reikia išplėsti apsaugą metu.

5、Prašome pasirinkti, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", jei jums reikia gauti sklypų, per trumpą laiką.

Apie Atsiliepimą

Dėkojame už jūsų pirkti iš mūsų parduotuvės!jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, skirkite vieną minutę duoti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus ir palikti kai kuriuos komentarus, ir mes bus daryti tą patį už jus.Mes tikrai vertiname, kad!

Žymos: acrilic dėžės, lauke medvilnės, akrilo rose dėžės, lauke organizuoti, pasaka kosmetikos makiažas organizatorius, composite akrilo lange, acrylique gėlių dėžutės, luxuru rose akrilo lange, akrilo tinklelis organizuoti, makiažas storag.

Pritaikoma Profesionalūs Dizaineriai už savo išskirtinį užsakymą
Didmeninė Taip, ir mes taip pat gali tai Lašas Laivybos
Produktas gėlių laikymo dėžutė
Grotelės Kiekis 00
Specifikacija 16*16*15.5CM
Prekės Pavadinimas Mordoa
Stilius Populiarus
Apkrovos 10kg
Kilmės Pagamintas Yiwu(Kinija)
spalva Aišku
Tipas Dėklai & Dėžes
Funkcija Eco-Friendly
Technics Blizgus
Naudoti Papuošalai/Kosmetika
Modelio Numeris TPB300
Formos Aikštė
100% Garantija Jei tai neveikia, mes atsiųsime naują
Medžiaga Plastikiniai
Talpa 45L

Parašyti atsiliepimą

Festivalio Dovana Akrilo Gėlių Lange Kosmetikos Makiažas Organizatorius Saugojimo Dovanų Gėlių Dėžutė Valentino Dieną

Festivalio Dovana Akrilo Gėlių Lange Kosmetikos Makiažas Organizatorius Saugojimo Dovanų Gėlių Dėžutė Valentino Dieną

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti