Parduotuvė pagal Kategorijas

Porceliano subtilus ir paprastas šiuolaikinės keramikos vaza gėlių ornamentais baltos keramikos vaza kūrybos aukštos temperatūros atleistas Europos s

Nauja

€8.83

Pirkimo instrukcijas

1.

Visi produktai mūsų bendrovė pagamino ir vežamos tiesiogiai, išvengiant tarpininkų ir teikti klientams su didele pelno marža.

2. Apie paskirstymo ir pristatymo

Produktų mūsų bendrovė priklauso, menų ir amatų kategorijos ir yra trapi.Todėl tai užtrunka tam tikrą laikotarpį produktų, platinami, tikrinami, surinktas ir supakuotas medinėje atvejais.Todėl prekės bus pristatomos per 3-5 darbo dienas po to, kai gauna visą apmokėjimą (išskyrus dieną kolekcija) 50 pagrindinio keramika yra nedidelis medinis atveju (15 juanių/vnt.).

3. Apie logistiką

Logistikos išlaidas apmoka pirkėjas, priklausomai nuo faktinės logistikos išlaidas ir logistikos turi būti pristatytas į duris.Todėl, pristatymo laikas yra apie 5-7 dienų, priklausomai nuo to, kiekvienoje vietoje, jūs galite pasikonsultuoti su klientų aptarnavimo.Nesusipratimas negali atsirasti dėl logistikos trečiosios šalies problemų.Prašome suprasti.

4. Apie gaminio spalva

Parduotas prekes mūsų parduotuvėje yra visos paimti natūra, bet yra daug keramikos paviršių šviesos, ir sunku platinti šviesa.Be to, dėl asmens akių obuolius, ekrano rezoliucija ir kita priežastis, spalvas realių objektų, gautos pirkėjams gali skirtis nuo tų, nuotraukas, būkite atsargūs, jei jums yra griežtai su spalva.

5. Apie trūkumų

Keramikos mūsų bendrovė yra suprojektuoti ir pagaminti nepriklausomai nuo mūsų gamybos bazę.Amatų yra daugiausia pagaminti rankomis, o į vidų ir iš apačios į vazą yra taikoma ne aptikimo, mažos juodos dėmės, angelių ir kitų defektų parduodamų produktų yra visi per įprastinės apimties tarptautinius pramonės standartus.Jei esate beveik tobula išvaizda, Prašome pirkti atsargiai.

6. Apie klientų aptarnavimo

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų nesiliaujantys siekimas, ir jūsų 5 žvaigždučių, yra mūsų pripažinimo.Jei turite kokių klausimų ar nepatenkinti, būtinai susisiekite su mumis.Mes teikiame didelę svarbą kiekvieno kliento klausimus ir stengiamės, kad jūsų pasitenkinimas teikiama pirmenybė.

7. Apie po pardavimo

Per 24 valandas po gavimo, prašome patikrinti visų produktų, kruopščiai pagal laivybos sąraše galite pateikti ir prekių lauke užtikrinti, kad produktų skaičius yra teisinga ir nėra jokių prieštaravimų per 24 valandas, įmonė bus laikoma, kad užbaigtų sandorį be jokių problemų šiuo metu.

Esant kitoms aplinkybėms, prašome atskirti juos pagal šių aplinkybių:

Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo metu, jei jums siųsti mažiau, daugiau ar klaidingų produktus.Po patikrinimo, mūsų bendrovė yra iš tiesų priežastis mūsų bendrovė, ir mūsų bendrovės turės prisiimti dėl atsakomybės.

B: Jei yra bet kokia žala, jums reikia informuoti klientų aptarnavimo per 24 valandas, ir jums reikia pateikti sugadinti Nuotrauką.Po patikrinimo, mūsų bendrovė bus sumokėti kainą savo Alipay, žala tranzitu, padengia mūsų įmonės.

C: Jei nesate patenkintas, nes jūsų asmeninio skonio arba fantazijos, arba nes jums nėra perskaityti gaminio aprašymą atidžiai, yra neesminių trūkumų ar spalvų skirtumai, žmogaus sukeltų nuostolių ar tiesioginio grąžinti prekę be sutikimo, bendrovė nesitaikstys.

D: dėl kitų atvejų, prašome susisiekti su Klientų Aptarnavimo konkrečios derybos.

E: įsitikinkite, kad nesvarbu, kas sukelia grąžinti prekę, originalios pakuotės grąžinamos prekės turi būti laikomi, ir nėra jokių kitų pažeidimų, kai produktas yra grąžinamas.Jei jis negali būti taisomas po grįžimo, bendrovė nesitaikstys.

8. Apie laivybos

Dėl sudėtingumo medinio karkaso įrengimas, smulkių prekės bus pristatytos per 12 valandų iš esmės ir principo didelis prekių bus ne ilgesnis kaip 48 valandos.Ypatingas šventes, bus pranešta atskirai.

Žymos: šiaurės vaza, kinų porceliano vaza, asilas vaza, kinijos vaza, juoda vaza, keramikos vaza, balta, vaza, dekoro namai vaza, kinų porceliano, aukštų vaza prisirišusi.

Medžiaga Keramikos & Porceliano
Dydis S
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Sienos Vaza
Pakuotė Įprasta Pakuotė
Stilius Europa
Modelio Numeris Balto Porceliano

Parašyti atsiliepimą

Porceliano subtilus ir paprastas šiuolaikinės keramikos vaza gėlių ornamentais baltos keramikos vaza kūrybos aukštos temperatūros atleistas Europos s

Porceliano subtilus ir paprastas šiuolaikinės keramikos vaza gėlių ornamentais baltos keramikos vaza kūrybos aukštos temperatūros atleistas Europos s

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti