Parduotuvė pagal Kategorijas

2VNT/pak Reguliuojamas Baldai Fiksuotas Laikiklis Lydinio Sienos Lova Stabilizatorius lipnios Durų Kamščiu, Anti-shake Aparatūra

Nauja

€5.87

Kulka Taškų: 1、Gera Garso Izoliacija Poveikis: stabilizatorius yra pagaminti iš lydinio ir EVA slopinimas trinkelėmis medžiaga, todėl jis pasižymi gera garso izoliacija poveikio, veiksmingai apsaugo sieną nuo pažeidimų.

2、Reguliuojamas Aukštis: Priklausomai nuo atstumo tarp savo lovos ir sienos reguliuoti aukštį.

3、Aukštos kokybės EVA Tarpinės: viena vertus, paliečia sienos yra pagamintas iš aukštos kokybės EVA tarpine, kuri storis 3MM.

4、Fiksuotojo ir garso izoliacija: side prijungtas prie lovos yra įrengta su stipria dvipuse lipnia, kuri tvirtinasi ir garso izoliacija, todėl jūs neturite jaudintis dėl lova svyruoti laisvai.

5、Platus Funkcijas: stabilizatorius apsaugo drebulys ir sumažina trintį, kuri yra saugi, praktiška, apsaugo sienų ir sumažina triukšmą

Techniniai duomenys: Medžiaga: alloy

Spalva: juoda

Parametras: mažas, vidutinis, didelis, labai didelis

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimo instrukcijos:

Pusėje su dvipuse juosta, ant pagrindo yra priklijuota prie lovos, ir tada pusėje su EVA padas yra susukti rankomis tol, kol jis paliečia sieną!

Pakavimo Sąrašas:

2 * Stabilizatorius

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos: anti shake mobile, lova jungtis, durų slankiklį, lova aparatūra, adj, schindler, lovos rėmo parama, anti shake, lova kamštis, lova riba.

Modelio Numeris Lova Stabilizatorius
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

2VNT/pak Reguliuojamas Baldai Fiksuotas Laikiklis Lydinio Sienos Lova Stabilizatorius lipnios Durų Kamščiu, Anti-shake Aparatūra

2VNT/pak Reguliuojamas Baldai Fiksuotas Laikiklis Lydinio Sienos Lova Stabilizatorius lipnios Durų Kamščiu, Anti-shake Aparatūra

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti