Parduotuvė pagal Kategorijas

50pcs Populiarus pjovimas Lazeriu Drugelio Formos Vieta Korteles Vestuvių Pavadinimas Korteles Vestuves Stalo Dekoravimas Vestuvių Puošimas

Nauja

€3.21

Produkto Parametrai: Medžiaga: perlamutro popieriaus Gaminių naudojimas: vestuves, kvietimai, kvietimai Sekite mus mėgautis Išskirtine Nuolaida Gerbėjai 1. VIP kainą ir papildomos nuolaidos pasekėjų 2. uždirbti laisvą produktų ir puikus klubas, parduotuvės kuponus 3. Žinoti naujokams, parduotuvės akcijas ir kitas išmokas iš anksto.Dėmesio: Jei esate skubiai reikia šių daiktų (per 1 mėnesį laiko), arba elementai yra labai svarbu jums, prašome, pasirinkite Baltijosvm.lt standartinis pristatymas ar el. pašto adresų paketai.Ačiū!Ekonomikos pervežimo paslaugos, ne taip patikima.

1. Rusijos/ Ukrainos/ Baltarusijos pirkėjai, Prašome rašyti savo Vardą ir pavardę , tada mes galime išsiųsti jūsų užsakymą.

2. Didmeninė , mes galime pasiūlyti nuolaidą arba express pristatymas, Tokios, kaip DHL, EMS.

3. Drop Laivyba , mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus. ( Ne kainą, Ne įmonės pavadinimas )

4. Jei turite didelės apimties užsakymus, galite padaryti drop laivyba čia.

ŽYMOS parduotuvėje, tada pirkti daiktų, kuriuos norite pirkti, bus gauti 2% -3%, kitos nuolaidos.Kaip aš galiu sekti mano sklypo ?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga ?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1) Savo Teigiamas komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę.Maloniai kviečiame galėtų trukti vieną sekundę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

Jei tu negali būti patenkintas savo operaciją:

2) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.Atviras ginčas yra ne geriausias būdas susidoroti su problema.Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Žymos: didelis vestuvių paketas, pavadintas vieta kortelė, didelis stalo numerius, custom organinio stiklo, sodo saulėgrąžų, rankų darbo knygos, vestuvių kortelės vieta, ačiū korteles verslo pakuotė, vestuvių dekoravimas palapinė, pastaba medienos.

Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris keil@YYPL0011-1
Kortelės Dydis 9.0*12CM
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Vieno puslapio Tipas
Stilius Festivaliai
Muzika No
Atostogų Kita

Parašyti atsiliepimą

50pcs Populiarus pjovimas Lazeriu Drugelio Formos Vieta Korteles Vestuvių Pavadinimas Korteles Vestuves Stalo Dekoravimas Vestuvių Puošimas

50pcs Populiarus pjovimas Lazeriu Drugelio Formos Vieta Korteles Vestuvių Pavadinimas Korteles Vestuves Stalo Dekoravimas Vestuvių Puošimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti