Parduotuvė pagal Kategorijas

YICHAUNG VM60 Dual Lavalier Microphone Žaibo Plug mini Lavalier Atvartas Mikrofonas skirtas iPhone 7/8/11/12/ XR/ "iPad"

Nauja

€30.06

[Clear sound], Kad YC-VM60 mikrofonas priima dvigubo mikrofono režimą, kuris yra patogus, skirta vaizdo ir garso įrašymui, kai naudojami du žmonės.Mikrofonas turi įvairiakryptė nuskaitymo režimas, kuris sujungia jų savybes, padaryti garso natūralus.Tai ideali vieta transliacijas, pokalbiai, susitikimai ir bendras komandos, ir suteikia tinkamą signalo dažnio, "iPhone" Žaibas " / "iPad" prietaisams.Taip labai pagerinti kokybės garso įrašo. [Plug ir Play] YICHAUNG YC-VM60 tiesiog naudokite savo "iPhone" / "iPad" plug and play " ir pradėti įrašinėti video.Lengvas, tvirtas ir patikimas.Mobiliojo telefono mikrofonai gali būti naudojamas interviu, YouTubing, Interneto ir garso ir vaizdo naudojimas.Dauguma mobiliųjų telefonų, tai yra paprastas pasirinkimas.Idealus įrankis įrašymo YouTube, Facebook, Instagram, periskopas. [Lengva naudoti] pratęstas 236.22 cm (6 metrų) ilgintuvas buvo pridėta, kad atvartas, mikrofonas, greita ir lengva naudoti.Jis gali būti naudojamas bet kokiomis aplinkybėmis, įskaitant, naudojant selfie stick.Ji labai tinka interviu, "podcasts" ir gyventi ataskaitas.Jis ateina su maišelis, klipas, stiklas ir 1-erių metų garantija.Tai puikus pasirinkimas siekiant pagerinti garso kokybę, " ios " įrenginių. [Lavalier microphone], Kad Lavalier microphone yra puikus kompanionas paprastumas, lankstumas ir perkeliamumas.Pateikti aiškias balso ir aukštos raiškos balso.Įspūdingas balso paliko gilų įspūdį ir išplėtė gerbėjų.

Žymos: feiyutech g5, fifine k678 pop filtras, micro liemenėlės, kamera microfone, baseus žaibo mikrofonas, bluedio bluetooth mikrofonas, iphon 12 pro max, antipop filtras, microphon, "ipad".

Išėjimo varža 2.2 KΩ ± 30% (at 1 kHz)
Lygiavertės Triukšmo Lygis 22dB A
Naudoti Konferencijos Mikrofonas
Stilius Lavalier Microphone
Dažnis 30Hz - 20Hz
Svoris 126g
Maksimalus garso slėgio lygis 130dB(THD≤1.5% at 1 kHz)
Prekės Pavadinimas YICHUANG
Sertifikavimo NĖRA
Tomas 72mmX48mmX116mm
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Rele Electret Mikrofonas
Kilmės KN(Kilmės)
Paslaugos įtampa DC1.5V-5V
Jautrumas -32dB ± 3dB(0 dB = 1V/Pa ties 1 KHz)
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Modelio Numeris YC-VM60
Pakuotė Taip
Komunikacijos Laidiniu

Parašyti atsiliepimą

YICHAUNG VM60 Dual Lavalier Microphone Žaibo Plug mini Lavalier Atvartas Mikrofonas skirtas iPhone 7/8/11/12/ XR/

YICHAUNG VM60 Dual Lavalier Microphone Žaibo Plug mini Lavalier Atvartas Mikrofonas skirtas iPhone 7/8/11/12/ XR/ "iPad"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti