Parduotuvė pagal Kategorijas

Luvkis Plėtros Varpos Extender Medicinos Nemokamai Varpos siurblys Didintuvas Neštuvų Male Enhancement Kit Pro Įtampa, Sekso žaisliukai vyrams

Nauja

€12.99

Luvkis Plėtros Varpos Extender E10 Medicinos Nemokamai

Varpos siurblys Didintuvas Neštuvų Male Enhancement Kit Pro Įtampa, Sekso žaisliukai vyrams

180 Laipsnių Pasukti

Pailgėjimas strypai gali būti pasukti 180 laipsnių, kai jūs nešioti prietaisą.

Paprasta Reguliuoti Ilgį

Sureguliuokite ilgį ant prietaiso sukant du nykščio varžtai į priekį

Minkštas Silikoninis Kilpa

Jokio skausmo ilgiau panešiojus

Prieinamas 3 Skirtingų Ilgių

3 bendras barai, galite sujungti jas į tinkamas dydis: 10cm, 13,5 cm, 15 cm ir 18.5 cm

Kaip Įdiegti

Prašome atlikite žemiau pateiktus nurodymus įdiekite jūsų prietaiso:

1. Įsukite pailgėjimas barų, jei norite nustatyti, kad prietaisas tinka pradedant ilgio.Paprastai jis turėtų būti nustatytas 1cm ilgesnis nei ilgio jūsų visiškai ištiestos varpos savo suglebusi. 2. Įdėkite silikono kilpa į dvi skyles galvos plastiko gabalas. *Pastaba: išorinis vamzdis, apvyniotas pagalvėlės gali būti iškirpti tinkamo dydžio, kad tilptų savo varpos. 3. Paspauskite priekiniai galvos gabalas, jūsų prietaiso pailgėjimas barai.

Kaip Naudoti

Prašome atlikite žemiau nurodytus veiksmus ir naudoti jūsų prietaiso:

1. Pridėti bazės žiedą ant savo varpos ir vieta glans jūsų penis per silikono kilpa. 2. Dabar galite pakeisti traukos ant prietaiso sukant du nykščio varžtai į priekį.Jūs galite kreiptis į vadovą išsamesnė instrukcijos

Produkto Informacija:

Kokie yra skirtumai Tarp E10 ir E20?

1. Daugiau Priedai: Paplokščias Dirželis ir Silikono Padas. 2. Didesnis Dydis: Matmenys nešiojami plastiko bazė skiriasi.E20 yra 6cm skersmens, 2cm platesnė nei E10. Jūs esate verti pasirinkti standartinį arba priemoka už atitiktų jūsų dydį. 3. Komforto Sistemos Atnaujinimas: E20 siūlo papildomas komfortas dirželis ir apsaugos trinkelėmis, kurios E10 nėra.Dviguba funkcija priekiniai gabalas yra taip pat suprojektuoti dirželio tvirtinimas ir silikono vamzdelis įvairiais būdais.Paplokščias dirželis yra patogiau ir patogu naudoti.

Spustelėkite patikrinti E20↓

Pakuotė:

Kas yra dėžėje?

1 * Penis Extender E10 ar E20 (Pasirinktinai) 1 * Instrukcija 1 * Dėžutė 1 * Aksominis maišelis

Diskretiška Pakuotė:

Kaip Padaryti, Luvkis Penis Extender Darbą?

Įsivaizduokite svorio treneris kėlimo svorio.Kaip jis tai daro, vis sunkesnius svorius, jis tęsiasi ir traukinių raumenis, jis yra su kėlimo.Tai sukelia mažų mikro ašaros ir elementų dubliavimo, pasitaiko išilgai raumenų.Kaip raumenų gydo, jis taptų didesnis, kietesnis ir turi daugiau kraujo, kaip ji pasireiškia didesnis.Varpos traukos prietaiso darbą panašiai.Tiesiog dirželio Luvkis Penis Extender į jūsų varpą, ji tiekia nuolatinį, pastovų ir švelnų ruožas palei corpora Cavernosa (dalis varpos, kad turi kraujo metu erekcija).Šis švelnus, neskausmingas tempimo sukelia ląstelių viduje, corpora Cavernosa atsiplėšti ir padalinti.Tik kaip raumenų, per ląstelių gijimą, sveikas naujų ląstelių sukūrė, leidžiantis jūsų penis tampa didesnis.Ir su didesniu akytkūnius, jūsų penis gali turėti daugiau kraujo, reiškia, kad jūs galėsite mėgautis daugiau ir sunkiau erekcija!

Produkto Aprašymas:

Luvkis traukos įrenginys yra visiškai neskausmingas, 100% saugus ir rezultatai yra ilgalaikis!Įsivaizduokite svorio treneris kėlimo svorio.Kaip jis tai daro, vis sunkesnius svorius, jis tęsiasi ir traukinių raumenis, jis yra su kėlimo.Tai sukelia mažų mikro ašaros ir elementų dubliavimo, pasitaiko išilgai raumenų.Kaip raumenų gydo, jis taptų didesnis, kietesnis ir turi daugiau kraujo, kaip ji pasireiškia didesnis.Varpos traukos įtaisai veikti panašiai way.By tiesiog prijungiant įrenginį prie jūsų varpos, ji tiekia nuolatinį, pastovų ir švelnų ruožas palei corpora Cavernosa (dalis varpos, kad turi kraujo metu erekcija).Šis švelnus, neskausmingas tempimo sukelia ląstelių viduje, corpora Cavernosa atsiplėšti ir padalinti.Tik kaip raumenų, per ląstelių gijimą, sveikas naujų ląstelių sukūrė, leidžiantis jūsų penis tampa didesnis.Ir su didesne , jūsų penis gali turėti daugiau kraujo, reiškia, kad jūs galėsite mėgautis daugiau ir sunkiau erekcija!

Savybės:

1. Tinka bet kokio dydžio.Ateina su pailgėjimas strypai sujungti tarpusavyje, kad tilptų jums tinkamą dydį 2. Galima nešioti visur.Dėvėti paslėptos po savo drabužius, kurių niekas nežino. 3. Pagaminti iš plonos vario.Visiškai rūdžių ir dėmėms atsparus. 4. Matomi rezultatai gali būti vertinamas per vieną savaitę.Dizainas žmonių, kurie kenčia nuo impotencija, erekcijos sutrikimų, priešlaikinės ejakuliacijos. 5. Darbai naudojant paprastas traukos.Ne chirurginis metodas, kuri naudoja nuolatinį spaudimą, stimuliuoja varpos augimą.

*Patarimai:

Šis prietaisas gali būti naudojamas bet kuriuo paros metu įvairiais laiko intervalais.Nešioti jį pagal savo boksininkai darbo metu ar kai jums miegoti naktį.

Apie Luvkis

Luvkis jūsų interneto tiekėjas premium suaugusiųjų žaislai.Mūsų platus pasirinkimas sekso žaislai yra garantuojama, kad patenkinti seksualinius poreikius ir troškimus, bet vaikinas, mergina, ir pora.Mes siūlome platų standartinių žaislai, įskaitant faloimitatoriai, vibratoriai, užpakalis kištukai, gaidys žiedai, ir kišenėje pussies.Be to, mes taip pat turime asortimentas, unikalus ir labai realus gyvenimas-kaip sekso lėlės.Jei jūs ieškote būdas imtis savo lytinį gyvenimą į kitą lygį, mūsų Luvkis žaislai yra perfect for you!Visi mūsų suaugusiųjų žaislų yra meistriškai iš rankų-sumažinti medicininės kokybės silikono.Kaip tokios, galite mėgautis 100% saugus vartotojo patirtį, o tiriant labiausiai intymių kūno dalių.Mūsų meilės žaislams, be to yra įrengta su aukščiausios kokybės variklių ir žetonų už sklandų dar galinga patirtimi.Su jų paprastas ir vandeniui atsparus dizainas, mūsų sekso žaislai gali būti naudojamas miegamasis ir dušas panašūs.Kaip ši, visi galės pasiekti savo seksualinės kulminacija.Luvkis nori sulaužyti tabu, apie seksą ir naudojimo suaugusiųjų žaislai miegamajame.Mes įdėti daug dėmesio dėl seksualinės sveikatos ir manyti, kad niekas neturi būti stabdomos, iš jų tyrinėti savo seksualumą.Su mūsų priemoka suaugusiųjų žaislų, suaugusiems vyrams, moterims, poroms, kokio amžiaus yra nemokama pradėti nuo sensacinga nuotykių ieškoti savo kūnus saugią ir patikimą aplinką, be reikia jaučiasi nesaugūs.Visi sekso žaislai yra siunčiami iš nepastebimai ir visame pasaulyje nepažymėta paketą.

Žymos: mano sekso žaislai, plastikiniai pompe varpos, penice plėtros siurblys, medicinos istrument, vyrų varpos plėtros, išplėsti penis extender, siurblys vandens, sex stroker, uzar varpos siurblys, gaidys.

Funkcija 11 proextender penio
Medžiaga Netoksiškas, ABS ir Lydiniai
Funkcija 10 varpos neštuvų pakaba
Funkcija 15 agrandador de pene
Funkcija 6 penis extender vakuuminio
Produkto Svoris 13g
Funkcijos 1 penis extender didintuvas
Funkcijos 2 visam laikui penisplus
Funkcija 5 Plėtros Varpos Extender
3 funkcija penis extender pro
Modelio Numeris Penis Enlargement Extender Neštuvų
varpos mokymo Naudoti dieną ir naktį atitinkamai
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija 8 penio didintuvas siurblys
Funkcija 9 penis extender
Funkcija 14 Varpos Siurblys
4 funkcija vyrų varpos siurblys
Funkcija 7 varpos plėtros žaislas
Funkcija 13 Bombos Peniana
Prekės Pavadinimas Luvkis
Dydis reguliuojamo dydžio
Funkcija 16 Pompe Varpos
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Funkcija 12 penis enlargement kit
Ergonomiškas dizainas Patogūs naudoti. Jokio šalutinio poveikio ant kūno
Elemento Tipas Siurbliai & Didintuvai

Parašyti atsiliepimą

Luvkis Plėtros Varpos Extender Medicinos Nemokamai Varpos siurblys Didintuvas Neštuvų Male Enhancement Kit Pro Įtampa, Sekso žaisliukai vyrams

Luvkis Plėtros Varpos Extender Medicinos Nemokamai Varpos siurblys Didintuvas Neštuvų Male Enhancement Kit Pro Įtampa, Sekso žaisliukai vyrams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti