Parduotuvė pagal Kategorijas

3 in 1 10W Belaidis Kroviklis Stotis Stovo Juostelę, "iPhone" X XS "Apple" Žiūrėti Airpods Įkrovimo Dokas aš žiūrėti 3 xiaomi mi9

Nauja

€5.70

Aprašymas:

ypatybė:

3-in-1 bevielis įkroviklis: Built-in 2Qi belaidis kroviklis (įkrauti telefono kairėje, už Airpods viduryje) ir iWatch apmokestinimo srityje, jums gali imti 2 Qi įrenginiai ir iwatch, arba Chi-įjungtas prietaisas ir iWatch ir Airpods yra įrengta bevielio įkrovimo laukas (ne komplekte) įkrovimo.Vienu metu.

Platus suderinamumas: kairėje belaidžio įkrovimo plotas yra suderinama su visais " Qi "leido prietaisų, tokių kaip iPhone XS MAX XS XR X 8 Plius", "Samsung" S10 S10 + S9 S9 + S8 Dėmesį, 8 ir t. t.Vidurio belaidžio įkrovimo plotas yra tinkamas Apple Airpods su belaidžio įkrovimo langelį. (neįeina).Įkraukite Apple Žiūrėti Serijos 4 3 2 1 naudojant "Apple" Žiūrėti įkroviklio kabelį (nepridedamas) vienoje apmokestinimo srityje.

Greitas įkroviklis iki 10W: Turi būti prijungtas prie QC3.0 sieninis įkroviklis adapteris (nepridedamas), "Samsung" suderinama 10W galia, iPhone suderinama 7.5 W, "Apple" Žiūrėti suderinamas 2W.Pastaba: originalus Apple adapteris neturi pakankamai galios, šis 3-in-1 įkroviklio.

Temperatūros kontrolės ir saugos: Išskirtinis multi-funkcija pažangi apsaugos technologija suteikia temperatūros kontrolė, apsauga nuo viršįtampių, trumpo jungimo prevencijos ir daugiau.Didelio angos dizaino ir pažangių temperatūros kontrolės sistema užtikrina, aušinimo, bet ir didesnis apmokestinimo efektyvumo.Tai yra labiausiai pažengę saugos kontrolės prietaiso saugumo etalonas, kuris apsaugo jūsų Airpods arba Apple Watch " Qi protokolo telefonai nuo perkrovimas, overdischarging, perkaitimo ir trumpojo jungimo.

Smart Optimizavimas: LED lemputės rodo įkrovos kiekvieno prietaiso ir įspėti, kai nėra tinkamai pateikti.Įsitikinkite, kad įkrovimo įrenginys yra ne centro.

Techniniai duomenys:

Parametras:

Gaminio standartas: "Qi" standartą

Mobiliojo telefono belaidžio įkrovimo galia: 10W

Belaidė laisvų rankų įranga įkrovimo galia: 5W

Belaidžio žiūrėti įkrovimo galia: 5W

Įėjimo įtampa / srovė: 5V-2A/9V-2A

Įkrovimo įtampa / srovė: 5V-1A/9V-1.2

Įkrovimo dažnis: 110-205KHz

Įkrovimo atstumas: ≤8mm

Įkrovimo efektyvumas: ≥73%

Produkto Sertifikavimas: CE/FCC/ " Rosh

Bruto svoris: Apytiksl.150g

Pastaba:

QI nesuderinamas su imtuvu.

Pakuotė:

1* belaidis įkrovimas

1* duomenų eilutė

1* Naudotojo Vadovas

1*Pakavimo Dėžutė

Pastabos:

pastaba:

1. Šis produktas neturi kištuką.Reikia jį klientui naudotis QC3.0 greito įkrovimo kištuką gauti poveikis greito įkrovimo.

2, produktas turi tris įkrovimo pozicijas, kairėje yra naudojamas įkrauti telefono, viduryje yra naudojamas įkraukite laisvų rankų įrangą, teisė yra naudojamas įkrauti, žiūrėti, prašome naudoti jį teisingai!

3. Dėl 1, 2, 3, ir 4 kartos problemas "Apple" Žiūrėti, kai jums naudoti šį įrenginį įkrauti "Apple" Žiūrėti, gali būti su pertrūkiais sąlygas, kurios yra normalios, ir neturi įtakos galutiniams apmokestinimo rezultatas.

4. Kai įkrauti prietaiso, indikatoriaus lemputė, mėlyna (krauti telefoną), žalia (įkraukite laisvų rankų įrangą), raudona (nemokamai, žiūrėti).

Žymos: pramonės usb įkroviklis, husa oro ankštys, "mac" apple įkroviklį, mi9 xiaomi, mi xiomi, mi10 xiaomi, smart žiūrėti, charg stotis, nešiojamų auto belaidis kroviklis, micro usb įkrovimo stotis.

Maks. Išėjimo Galia 10W
Kokybės Sertifikavimo ce
Įėjimas 5V/2A
Prekės Pavadinimas DigRepair
drop laivyba dropship Taip
Išvesties Sąsaja USB
GaN No

Parašyti atsiliepimą

3 in 1 10W Belaidis Kroviklis Stotis Stovo Juostelę,

3 in 1 10W Belaidis Kroviklis Stotis Stovo Juostelę, "iPhone" X XS "Apple" Žiūrėti Airpods Įkrovimo Dokas aš žiūrėti 3 xiaomi mi9

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti