Parduotuvė pagal Kategorijas

Superfine Aksomo Pagalvės užvalkalą Rhombus Ebroidery Mesti Pagalvių užvalkalus Namų Dekoro Aikštėje Sofos Pagalvėlė Padengti 45x45cm už Sofos, Lovos

Nauja

€6.72

Aksomo Mesti Pagalvės Dangtelis, Sofos, Sofa-Lova

Sunbay HomeTextile tikslas-prabanga ir aukštos kokybės namų dekoro produktus į savo kasdieniame gyvenime.Super minkštas aksominis pagalvėlių apvalkalus gali ne tik apsaugoti savo mylimą pagalvę intarpais, bet ir sumaišoma ir suderinti su jūsų kitų pagalvės baldus, švieži iki jūsų home.By puošti savo namus su šias apima, jūs turėsite jaukią gyvenimo vieta ir taip pat gausite daug komplimentų iš savo šeimos ir draugų.

Pralaidžios Orui Medžiagos

Pagaminti iš A Klasės Aksomo, šios aksomo pagalvės užvalkalai yra daug minkštesnė ir daugiau kvėpuojantis nei įprasta medžiaga.Puikiai papuošti jūsų namus madingas, bet biudžetas būdu.

Paslėptas Užtrauktukas

Aukštos kokybės nailono, paslėptas užtrauktukas, paslėpta konstrukcija, paprasta nuimti ir nuplauti.

Poliesterio Audinio

Pagalvių užvalkalus, pagamintus iš 100% poliesterio.Soft & sklandžiai liesti, bet ir pakankamai tvirtos, kad telpa, ir sezonas po sezono.Kertasi ažūriniai modelis išsamiai & tekstūros.

Universalus Neutralios Spalvos

Neutralios spalvos rungtynes įvairiausių namų dekoro, įskaitant tai, kad su paplūdimio, pajūrio, kaimiškas, post-modernus, klasikinis, šalies, prancūzijos kaime ar modernus minimalistinis motyvas.

Naudoti ir Skalbimo Rekomendacijos

--Lengva Priežiūra: skalbimo mašinai arba ranka plauti, kad vandens temperatūra 40 laipsnių Celsijaus.Nereikia būti veikiami saulės.Ir nėra baliklių. --Panaudojimas: Tinka home & hotel &cafe dekoro, lova, sofa-lova, miegamojo ir t.t.

Pagrindinė Informacija

Pavadinimas: Rombas Aksomo Užvalkalas Sudėtis: 100% Poliesteris Spalva: 7 spalvų Kiekis: 1 Vnt pagalvės dangtelis, nr. pagalvę įdėkite

Dydžio Perskaičiavimo

45 x 45 cm (18 x 18 cm) 50 x 50 cm (20 x 20 cm) 55 x 55 cm (22 x 22 cm) 60 x 60 cm (24 x 24 cm) 65 x 65 cm (26 x 26 cm)

Bendrovė Rodyti

Klientų Q&A

Klausimas: Ar turite nekilnojamojo uždaryti nuotraukas?Gali man turi atrodyti?A: Taip.Mes turime.Aš atsiųsime jums realios nuotraukos vėliau.Q: Kaip pritaikyti gaminiai, kitų dydžių?Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai.Q: Kas logistikos naudojamas pristatymo? A: Prekės vežamos pagal Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu, Oro Paštu, ePacket, YanWen Specialią Eilutę, pasiekti dauguma šalių per 10 35 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS, DHL, " Fedex, TNT, DEPX, AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Q: Kaip grąžinti prekes ir grąžinti pinigus? A: Mes grąžinsime pirkėjų, jei yra kokybės problemos su produktu.Jums nereikia grąžinti prekes šiuo atveju.

Atgal į titulinį

Draugiškas Priminimas

-Produkto dydis yra plytelių dydžio užvalkalas, bus 1-2cm paklaida rankinis matavimas. -Šis produktas yra imtasi natūra.Dėl apšvietimo priežasčių ir skirtingų ekrano poveikį skirtingų monitorių, tikroji spalva gali skirtis nuo produkto nuotrauka. -Ačiū jums už jūsų supratimą ir paramą.

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, pagalvės užvalkalą 55x55cm pilka, 30x50 cm pagalvėlių apvalkalus, kustuv pagalvę padengti, cv aksomo pagalvės užvalkalą, tikslinė mėlyna mesti pagalvės, pagalvė padengti 7065, derliaus aksomo pagalvės dangtelis, spalvos aksomo pagalvėlės dangtis pagalvė, drobės audinys sofa.

Medžiaga 100% Poliesteris
Formos Aikštė
modelis Išsiuvinėti
Tipas 1 aksomo pagalvės užvalkalą
Technics Audiniai
Tipas 2 Sofos pagalvę padengti
Funkcija dekoratyviniai pagalvių užvalkalus
Rinkinys Tipas No
Modelio Tipas Kietas
Naudoti Dekoratyvinis
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Šiaurės Stiliaus namų dekoro
Modelio Numeris Pagalvėlė Padengti

Parašyti atsiliepimą

Superfine Aksomo Pagalvės užvalkalą Rhombus Ebroidery Mesti Pagalvių užvalkalus Namų Dekoro Aikštėje Sofos Pagalvėlė Padengti 45x45cm už Sofos, Lovos

Superfine Aksomo Pagalvės užvalkalą Rhombus Ebroidery Mesti Pagalvių užvalkalus Namų Dekoro Aikštėje Sofos Pagalvėlė Padengti 45x45cm už Sofos, Lovos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti