Parduotuvė pagal Kategorijas

72PCS Gleives Rinkinys Undinė "PASIDARYK pats" Priėmimo Purus Gleives Užbaigti Prekių RINKINYS Gleives Pakabukai Blizgučiai Stiklainiai

Nauja

€4.15

Kulka Taškų:

1、Pilnas Rinkinys: rinkinį sudaro undinėlės uodegos*5+mermaid*5+blizgučiai lapas jar*24+spalvotus kamuoliukus*3+korpuso gabalas*3+įrankio*3+saldainiai popieriaus*4+butas granulių*3+vaisių gabalas*1+star*1 +Mėlyna ir violetinė aukso gabalas*20.

2、Smagiai: Mūsų rinkinį sudaro 72 priedai.Galite naudoti kelių spalvų, kad atitiktų įvairių aksesuarų įvairių dizainų.Mes pridėjome labiausiai mados elementai, aksesuarai, kuri yra tiek įdomus ir patrauklus.

3、Plėtoti praktinius Gebėjimus: Mūsų rinkinį sudaro įvairūs priedai, siekiant patenkinti įvairius poreikius, savo vaikams.Mielas pelėsis gali padėti savo vaikui padaryti daugiau cute priedai.Per šį "PASIDARYK pats" rinkinys, jūsų vaiko spalva pripažinimo, loginį mąstymą, rankos-akies koordinacijos ir kūrybiškumą, bus patobulinta.

4、Puikus "PASIDARYK pats": "PASIDARYK pats" rinkinys, be gleivių.Galite laisvai "PASIDARYK pats" stiliaus norite.

5、Saugus ir Ekologiškas: Šis rinkinys yra visiškai saugus vaikams, aukštos kokybės, ekologiškų, ir patogūs liesti, vaikai gali mėgautis gerą laiką "PASIDARYK pats".

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 72PCS Gleives Rinkinys

Medžiaga: akrilas, minkštas keramikos, dervos, plastiko, putų

Kiekis: undinėlės uodegos*5+mermaid*5+24 blizgučiai lapas stiklainius+spalvotus kamuoliukus*3+korpuso gabalas*3+įrankio*3+saldainiai popieriaus*4+butas granulių*3+vaisių gabalas*1+ Star*1+mėlyna violetinė aukso gabalas*20

Spalva: spalvotas

Svoris: bendras sveria apie 260g

Pakuotės: laikymo dėžutė

Pakavimo Sąrašas:

1 x Gleives Rinkinys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: fluffi gleives, undinė aukso žavesio, šalis gleives, nagų pigmentas, Triušių vilnos, nagų perdavimas, pagalbos pirmasis rinkinys, velykų kiaušinių, klijai gleives blizgučiai, standartas "pasidaryk pats" gleives nustatyti.

Amžius 8~13 Metų
Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

72PCS Gleives Rinkinys Undinė

72PCS Gleives Rinkinys Undinė "PASIDARYK pats" Priėmimo Purus Gleives Užbaigti Prekių RINKINYS Gleives Pakabukai Blizgučiai Stiklainiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti