Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 m. Naujų Automobilių DVR Brūkšnys Cam HD Vaizdo įrašymas Dashcam 3" Ciklo Įrašymo Naktinio Matymo Plataus Kampo Vaizdo Registratorius Brūkšnys Fotoaparatas

Nauja

€14.95

G-sensorius (Avarinio Lock)

Automobilio brūkšnys cam su integruota jautrumas, G-Sensorius, brūkšnys cam bus automatiškai įrašyti netikėtas vairavimo incidentų, ir užrakink filmuotą medžiagą, kai G-Sensorius sukėlė staigus purtyti susidūrimo, suteikti jums svarbių faktų, kai kažkas netikėto nutinka.Avarijos vietoje gali būti iš tikrųjų atkurta, tada jūs galite likti nuošalyje nuo melagis ir nuostolių.

Super Night Vision

Dėl pažangios jutiklio, tai brūkšnys, kamera gali įrašyti full aukštos kokybės vaizdo įrašus pagal prasto apšvietimo sąlygomis.Ši kamera gali suteikti prisitaikanti jautrumas šviesos padidina aiškumą tiek dieną, tiek naktį.Tai daro naktį šaudyti ryškesnis ir neleidžia perlaikymas, tinka daugumai apšvietimo sąlygų.Ekspozicijos kompensavimo leisti brūkšnys cam atlikti optimaliai mažo apšvietimo sąlygomis.Aiškiai užfiksuoti licencijos plokštės - nesvarbu, dieną ar naktį.

Linijos Įrašymas

Linijos Įrašymo reiškia naujų įrašų, kad bus automatiškai pakeičia seniausių įrašų, kai Atminties Kortelę gauna visą .Jūs niekada praleidote bet kurią akimirką.Jūs galite pasirinkti laiko kiekvienam failui kaip 1minutes, 3 min, 5 min,.Linijos įrašymo perrašo seniausių filmuotą medžiagą su naujausias po pildymo kortelės talpa be žmogaus įsikišimo.Nebus nuotėkio sekundžių, jums nereikės nerimauti dėl į SD kortelę, bus užpildyti.

3 Colių Ekranas

1080 X720 HD ir 3 colių didelis ekranas, rodo eismo sąlygos realiu laiku, padeda jums pamatyti visas detales, kai aiškiai atkuria ir suteikia geresnį regėjimo patirtį.Jis gali duoti aiškesnio vaizdo įr. ir atv. ir replay esminis momentas, net ir tada, kai dideliu greičiu važiuojant, teikianti jums geriausias regėjimo patirtį.

Lengva Įdiegti

Šis brūkšnys cam suprojektuoti su 3 colių kompaktiškas dydis neblokuos jūsų akyse ir saugesnis variantas vairuojant.Tai tikrai labai lengva įdiegti.Jūs galite įdiegti kamerą ant lango arba ant automobilio plokštė.Jei esate naujas į automobilį, tai reikia, kad kas nors gali jums padėti.

Montavimo Instrukcija

1. Pašalinti nešvarumus nuo priekinio stiklo ir laikiklis siurbimo taures prieš montuojant atramos. 2. Įdiegti siurbtukas fotoaparato ir vietą, jis kartu ant priekinio stiklo automobilio. 3. Paspauskite siurbtukas tvirtai nuo priekinio stiklo ir stumti laikiklis žemyn tvirtai. 4.Prijungti USB automobilinis įkroviklis į cigarečių degiklio lizdą automobilio, tada pajungimo kabelis palei automobilio trūkumus. 5. Kištukas Micro USB vadovas, automobilinis įkroviklis į fotoaparato USB jungties. 6. Sureguliuokite fotoaparato tinkamu kampu į užtikrinti, kad automobilio priekio yra matoma iš fotoaparato ekrane.

Žymos: tf kortelė, cam brūkšnys, 70mai xiaomi, gp tracker, vaizdo įrašymas, automobilio lipdukas, cccam serverio, žaidimas nešiojamas kompiuteris, mobil telefono, vaizdo kamera.

Pikselių 300Mega
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Elemento Tipas Automobilių DVR
Video Kodas H. 264
Ekranas LCD
Kadrų Per Sekundę 30
Jutiklinis Ekranas No
Vaizdo Formatas AVI
Originalioje Pakuotėje Taip
OSD Kalba Ispanų
Peržiūrėti Kampas 105°-140°
Skaičius Objektyvai 1
Max Išorinė Atmintis 32G
Ekrano Dydis 3"-5"
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
GPS logger NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo EEĮ atliekos
Kameros Rezoliucija 1280x720
Specialios Funkcijos Platus Dinaminis Diapazonas
Vaizdo Jutiklis 1/3 " Color Cmos
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Prekės Pavadinimas ToHayie
Chipset Gamintojas Generalplus
Baterija Built-in
Sąsaja Micro SD/TF
Ekrano santykis 16

Parašyti atsiliepimą

2020 m. Naujų Automobilių DVR Brūkšnys Cam HD Vaizdo įrašymas Dashcam 3

2020 m. Naujų Automobilių DVR Brūkšnys Cam HD Vaizdo įrašymas Dashcam 3" Ciklo Įrašymo Naktinio Matymo Plataus Kampo Vaizdo Registratorius Brūkšnys Fotoaparatas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti