Parduotuvė pagal Kategorijas

Mini Elektriniai Pjūklai Belaidžius Nešiojamą Genėjimo Pjūklas Nešiojamų 21V Baterija medžio Apdirbimo Staklės Namo, Sodo, miško Ruoša Galios Įrankis

Nauja

€27.53

Savybės:

1.Mini Belaidžius Elektriniai Pjūklai: Į belaidžiai elektriniai pjūklai yra lengvas ir patogus nešiotis, jis turi ilgą baterijos tarnavimo laiką ir nebus pažeisti žievės.Šį pjūklą yra lengvas, nedidelis, ir jis gali būti laikomas viena ranka.

2.Aukštos klasės: Tai elektriniai grandininiai pjūklai užtrunka apie 10 sekundžių sumažinti kamieno skersmuo 5.9 į.Tai elektriniai grandininiai pjūklai idealiai tinka medienos pjovimo, šakų genėjimo ir sodas.

3.Reguliuojamas ir Premium: variklio pjūklą yra pagamintas iš gryno vario, aukštos kokybės kreipiančiųjų plokštė, grandinės, ir jis gali būti greitas ir efektyvus pjovimo pastangų.Šios funkcijos pjūklą greitai ir lėtai greičio reguliavimas, nuolatinis greičio kaita, mažas energijos suvartojimas, ir tai yra dilimui atsparus sklandžiai pjovimo.

4.Žmogiškas Pjūklą: Šį pjūklą funkcijos bauda kokybės jungiklis, greitai ir lėtai reguliavimas, nuolatinis greičio kaitos.Tai funkcijos " smart grandinės kontrolės valdyba ir perkrovos apsauga, kad atitiktų jūsų įvairioms statybos reikmėms.

5.Lengva Naudoti: Su belaidžiais mini pjūklą ateina su diegimo instrukcija anglų kalba, ir turi tik paprastus veiksmus, siekiant įdiegti jį tinkamai.(mūsų vaizdo aprašymas yra taip pat pridedamas montavimo video).

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Viena ranka Elektriniai Grandininiai pjūklai

Maitinimo tipas: įkraunamoji-ličio akumuliatoriaus technologija

Vardinė įtampa: 220V

Nominalus įėjimo galia: 550 W)

Be apkrovos greitis: 1000 (aps / min)

Darbinė įtampa: 21V

Pavara: brushless variklis

Spalva: Juoda

Kroviklis standartus: JAV standartą, ES standartą.

Privalumai: mažas dydis ir didelės galios, ličio baterija, paprastas lauko pjovimas ir genėjimas

Naudojimas: vaisius medžio šaką genėjimo bei pjovimo mediena

Pakavimo Sąrašas(neprivalomas):

1 rinkinys:

1*Rankinį Pjūklą

1*Baterija

1*Kroviklis

1*Raktas

1*Atsuktuvas

1*Grandinės

1*Instrukcija

Pakavimo Sąrašas(neprivalomas):

2 rinkinys:

1*Rankinį Pjūklą

2*Baterijos

1*Kroviklis

1*Raktas

1*Atsuktuvas

1*Grandinės

1*Instrukcija

Pastabos:

Montuojant grandinės, atkreipkite dėmesį, kad 3 dantys turi būti išorėje, grandinės negali būti koreguojamas šriftų, kitaip grandinės, bus pažeistas.

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post oro paštu)Darbo Dienos + šeštadienis + SundayNorth Amerikos /Vakarų Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Azijos 15~45 daysSouth Amerikos 15~50 daysEastern Azijos 7~20 daysOthers 15~60 dienų

• Prašome palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Susisiekite su mumis

Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes

Mūsų Misijos:

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: namų, ranka, sodo įrankiai, , l elektros genėjimo žirklės, keychain mini, įrankiai, elektriniai įrankiai, pjovimo įranga, pjūklą belaidžius, electr pamačiau, balta šaldiklio, pjūklą gasolin.

Vardinė Įtampa 220V
Maitinimo Šaltinis Baterija
Prašymas vaisių medžio šaką genėjimo bei pjovimo mediena
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Pavadinimas Viena ranka Elektriniai Grandininiai pjūklai
pavara brushless variklis
Kroviklis standartai JAV standartą, ES standartą.
Darbinė Įtampa 21V
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Maitinimo tipas Įkrovimo-Ličio Akumuliatoriaus Technologija
Be Apkrovos Greitis 1000 (aps / min)
Pamačiau Tipas grandininių pjūklų
Sertifikavimo CE
Nominali Įėjimo Galia 550 (w)

Parašyti atsiliepimą

Mini Elektriniai Pjūklai Belaidžius Nešiojamą Genėjimo Pjūklas Nešiojamų 21V Baterija medžio Apdirbimo Staklės Namo, Sodo, miško Ruoša Galios Įrankis

Mini Elektriniai Pjūklai Belaidžius Nešiojamą Genėjimo Pjūklas Nešiojamų 21V Baterija medžio Apdirbimo Staklės Namo, Sodo, miško Ruoša Galios Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti