Parduotuvė pagal Kategorijas

Carlinkit Laidinio Carplay Dongle Usb, Android Auto Carlinkit USB, skirta "Android" automobilių Padalinio Vadovas "Android" Car Audio "Airplay" Automobilių Žaisti

Nauja

€22.43

Reikia žinoti prieš perkant:

Parama Automobilio Modeliai: Automobilis su "Android" OS Headunit.Paramos Telefonas "iPhone" / "Android" Telefonas Atsisiųskite šią programėlę savo automobilį http://121.40.123.198:8080/AutoKit/AutoKit.apk, Galite pirkti po atsisiųsti sėkmingai!

Carlinkit USB CarPlay Dongle Android padalinio Vadovas (Juoda Spalva)

①This produkto nėra suderinamas su originaliu automobilių gamyklos ekrane . ②This produkto palaikymo 99% antrinėje rinkoje "Android" vadovas vienetas, ir 99% "iPhone" / "Android" telefono. ③This produkto nėra gerai veikia ant WinCE automobilį.

Prouduct funkcija

Valdymas Balsu: Paramos Siri/Muzika/Maps/Telefono skambučių/Žinučių/Audio knygų.Siri funkcija padės jums skambinti Rose arba bet kurį vieną iš savo draugų.Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų prietaiso veikimo greitis yra pagal telefono ios greičio.Jutiklinis ekranas ir HD Ekranas: važiavimo Krypties kontrolės ir peržiūrėti savo telefoną ant automobilio navigacijos ekrano su USB laidu.Rankas Laisvai ir Saugiai vairuoti: Skambinti/atsiliepti į skambučius, tikrinti balso paštą, žinutes ir pareikšti iki žemėlapiai.Klausykitės savo mėgstamų dainų, naudojant "iTunes", "Apple" Muzikos, arba įdiegta apps rankas nemokamai.

Kaip įdiegti APK ?

http://121.40.123.198:8080/AutoKit/AutoKit.apk 1. Formatas USB "flash" diską į FAT32 pirma. 2. Įdėti APK failą į USB "flash" atmintinę(Tuščias). 3. Įkiškite USB "flash" atmintinę į USB lizdą, automobilių, rasti failą, valdymo meniu, pasirinkite APK fail įdiegti. 4. Navigacijos sąsaja išeina su "Autokit" piktogramą.Kitas būdas įdiegti APK: "carlinkit.com/autokit.apk"įveskite šį URL jūsų automobilio ekranas( jūsų automobilį, turi Prisijungti Tinklo), ir tada įdiegti.

Žymos: "apple" carplay renault clio, automobilių žaidimas, belaidžio carplay, din android sportas, 2 din "android" radijas, "android" automobilių, "android" automobilio radijo, "android" telefonas, carlinkit, atspalvis automobilių android.

Paramos žemėlapis "Google" /WAZE Žemėlapiai
Din Dvigubas Din
Sertifikavimo CE
Funkcija Veidrodis-link "Airplay" Internete, muzika
Atnaujinti metodas Internete Atnaujinti
Prekės Pavadinimas QMCARTRADE
automobilių padalinio vadovas Android 4.4.2 ir aukščiau
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS medžiaga, ultragarso suspaudimo

Parašyti atsiliepimą

Carlinkit Laidinio Carplay Dongle Usb, Android Auto Carlinkit USB, skirta

Carlinkit Laidinio Carplay Dongle Usb, Android Auto Carlinkit USB, skirta "Android" automobilių Padalinio Vadovas "Android" Car Audio "Airplay" Automobilių Žaisti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti