Parduotuvė pagal Kategorijas

100 vnt 78*52MM Saulės Elementų Kinija Painel Saulės "PASIDARYK pats" Saulės Fotoelementų Skydelis Monokristalinius Skydas "PASIDARYK pats" Saulės Baterijų Kroviklis

Nauja

€37.83

Specifikacija

Medžiaga: Monokristalinius silicio ląstelių Elementą Dydis:78*52mm Max Galia:0.8 w Vidutinės įtampos:0.5 v Efficency:apie 19,5 proc., Prijungimo būdas: mėlyna pusėje prisijungti "-" , baltas pusėje prisijungti"+".Siekiant užtikrinti pakankamai galios,geriau naudoti lydmetalis juostelėmis arba vario juostelėmis prisijungti.

Dėmesio:

1.gali būti, kai saulės kolektorių turi mažas dėmės ant šonų, prašome nesijaudinkite, tai normalu ir neturės įtakos funkcija saulės kolektorių. 2.Nes teigiamas filmas 156*156mm Monokristalinius silicio yra paslėpti, tai yra sumažinti į 78*52mm, ten bus chamfering ir nr. chamfering.Atkreipkite dėmesį, kad šie du produktai yra siunčiami atsitiktinai, tikiuosi, kad pirkėjas pastebėjau šią prekę. 3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą ar shiping mokesčius.Šių mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinkite savo šalį yra muitinės įstaiga, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti, Nes kiekviena šalis turi skiriasi .standartinis mokesčių.Prašome atkreipti dėmesį, tai prieš jus pirkti.

pakavimo sąrašas:

pakavimo sąrašas: 100VNT 78*52MM saulės elementų ("PASIDARYK pats" 18v/28w saulės skydelis)

Žymos: saulės skydelis, saugiklis saulės elementų, saulės elementų skydelis monokristalinius, led skydai fotoelektros, 1 watt solar panel, moneta 100 vnt, "pasidaryk pats" rinkinys solar, nokia x2, automobilio saulės skydelio, parkavimo, Fotoelektros sistemos.

Tipas Saulės Elementai
Medžiaga monokristalinius silicio
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Modelio Numeris 78*52mm
Nominalus Galingumas NĖRA
Maks. Galia 80W
Lanksti Saulės Skydelis No
Prekės Pavadinimas xinpuguang
Elementų skaičius 100vnt
Dydis 78*52MM
Skaičių Plokštės >20

Parašyti atsiliepimą

100 vnt 78*52MM Saulės Elementų Kinija Painel Saulės

100 vnt 78*52MM Saulės Elementų Kinija Painel Saulės "PASIDARYK pats" Saulės Fotoelementų Skydelis Monokristalinius Skydas "PASIDARYK pats" Saulės Baterijų Kroviklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti