Parduotuvė pagal Kategorijas

Pilnas Komplektas iPhone 5 5S 5C SE LCD Full Asamblėjos Jutiklinis Ekranas, "iphone" SE 5S Priekinė Kamera+Home Mygtukas Ne Miręs Pixles

Nauja

€15.78

Pilnas Komplektas iPhone 5 5S 5C SE LCD Full Asamblėjos Jutiklinis Ekranas, "iphone" SE 5S Priekinė Kamera+Home Mygtukas Ne Miręs Pixles

Pakuotė: Pilnas Komplektas, LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Surinkimas iš Anksto įdiegti: Priekinė Kamera; Garsiakalbis; Atgal Plokštės; Home Mygtukas (Dėmesio: Touch ID nėra, tik "apple" gali pripažino savo seną mygtuką) Dovana: 1*(TUP Telefono Dangtelį) 1*(Grūdintas Stiklas) 1*(8 iš 1 darbo Įrankiai) 1*(Telefono Turėtojas) Prekės Informacija: 1, Klasės AAA Nėra Negyvų Pikselių Ne Vietoje LCD jutiklinio ekrano pakeitimas. 2, 100% brand new, griežtai bandymo 100% prieš krovinio. 3, LCD ir touch screen, jau buvo surinkti, lengva įdiegti. 4, Greitas pristatymas: Laivas per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinti. 5, Jei LCD Turėti jokių defektų gavę.Pls susisiekti su mumis, mes suteiksime jums tirpalas artimiausiu metu ir informuosime jus patenkinti. 6, Didelius kiekius sandėlyje.

Pirkėjas Klausimai Ir Atsakymai

Kiek dienų mes galime jį gauti?

Mes išbandyti ir išsiųsti per 1-2 dienas, paprastai laivybos laikas yra 12-30 darbo dienas, priklauso nuo to, Muitinės ir savo miestą.Mes turime MBW (Pinigų grąžinimo Garantija), jei jūsų prekės nėra pristatomos per Apsaugos laikotarpis, jūs galite gauti grąžinamąją išmoką.

Padarė Touch ID darbai po pakeitimo?

Jis tik gali recogonized savo senas, originalus home mygtuką, prašome naudoti savo seną home mygtuką, ji veikia kaip originalas

Tai lengva pataisyti?Esu naujas žaidėjas.

Jokių problemų, jūs galite ieškoti kai kurių remontas vaizdo, padaryti, žingsnis po žingsnio, nėra labai sunku.Arba galite pasirinkti Pilną Surinkimas, bus lengviau išspręsti.

Ką turėčiau atkreipti dėmesį per diegimo procesą?

Varžtai yra skirtingų ilgių, don ' t mess up; Apšvietimas yra silpnas, nėra sunku paspauskite ant nugaros ekrano, Flex laidus reikia sujungti sandariai.

3D touch darbo?

Turime 3D touch modeliai virš 6S.

Kas yra pilnas komplektas asamblėjos ekrane?

Ji iš anksto įdiegti priekinė kamera, earspeaker, home mygtuką ir atgal skydas plokštės.iPhone7/8 neapima namų mygtuką, nes jis tik gali naudokite originalias vienas, todėl jums reikia perkelti savo senąjį.

Žymos: "iphone 5" tote, iphon 5s ekranas, ekrano se, mp iphone " telefonas, "android" flip, led panel pikselių, a1457, blackberry bold, 5s lcd, ekranas z2 žaisti.

Lengva įdiegti Priekinė Kamera, Earspeaker, Nugaros Plokštė
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Suderinamo "iPhone" Modelis Iphone, SE
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Greitas pristatymas Aliexpress Standartinis Pristatymas, China Post", DHL, EMS
5C Plus " Modelio Numeris A1456 A1507 A1526 A1529 A1532
Prekės Pavadinimas Deskave
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Visiškai LCD Ekranas Asamblėja IPhone 5 5C 5S SE Užbaigti LCD Ekranas
Ekrano Rezoliucija 1136x640
100% patikrintas Visiškai Patikrintas Prieš Pristatymas
5S Modelio Numeris A1453 A1457 A1528 A1530 A1533 A1518
SE Plus " Modelio Numeris A1723 A1724
Nemokamos Dovanos TPU Telefono dėklas, Grūdintas Stiklas, Atidarymas Įrankiai, Telefono Laikiklis
LCD Kit Taip
5 Modelio Numeris A1428 A1429 A1442
Modelio Numeris IPhone 5 5S 5C SE Pilnas Komplektas su LCD Ekranu
Ilgai Garantija 12 Mėnesių
spalva Black & White
Ekranas > 3"
Medžiaga IPS
Prekės Būklė Naujas
Aukštos Kokybės Klasės AAA, Ne, Gerbiami Pixles

Parašyti atsiliepimą

Pilnas Komplektas iPhone 5 5S 5C SE LCD Full Asamblėjos Jutiklinis Ekranas,

Pilnas Komplektas iPhone 5 5S 5C SE LCD Full Asamblėjos Jutiklinis Ekranas, "iphone" SE 5S Priekinė Kamera+Home Mygtukas Ne Miręs Pixles

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti