Parduotuvė pagal Kategorijas

10vnt Akrilo Tapybos Pen, Vandens pagrindo Dažų Pieštuku "PASIDARYK pats" Piešimo Albumas Rašyti Baudos Taškas Patarimas Bekvapis Žymeklis

Nauja

€6.50

Žanras: Didesnės talpos, ilgiau rašymo metu, lengviau žymeklis, patogiau ūkyje.Labai kontrolės rašalo ir dujų, pažangios technologijos, Saugus naudoti vaikams.Rašo beveik visų lygių paviršių su savo vaizduotę ir kūrybą.Leidžia lengvai rašyti ant popieriaus, akmens, gumos, keramikos, medžio, stiklo, plastiko.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Tapyba Pen

Rašiklio ilgis: 14cm

Tipas: 10-piece set

Korpuso medžiaga: plastiko

Pakuotė: pakuotėje

Pareigos: pagrindinės tapybos, DIYS ranka-dažytos

Pakavimo sąrašas:

10*spalvos rašiklis

Skelbimas:

Visos nuotraukos ir aprašymai, yra nurodomi tik informaciniais tikslais.Produkto specifikaciją, funkcijas ir išvaizda gali skirtis pagal faktinį sunaudojimą.Spalvos nuokrypis yra taikomos pačios sistemos konfigūraciją ir nedideli matmenys skirtumas yra leidžiama, nes rankinis matavimas.Mes rekomenduojame jums galėtų patikrinti, ar pardavimai tikslios pasiūlymus, jei reikia.

Žymos: teptuku žymeklis patarimas, 150 pieštuko atveju, nu, 100w led smd, acrilic dažų žymeklis, spalvų pieštukų rinkinį, acrilic žymeklis, tapytojas, spalva pieštukas, audinio akriliniai dažai žymekliai pen, super crayola patarimai.

Pakuotė Nustatyti
Antspaudas No
Tipas Meno Žymeklis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Tapyba Pen
Modelio Numeris Tapyba Pen
Spalvų Kiekis 10 Spalvų
Trinamą Ar Ne No
Kiekis Pakuotėje 10 Spalvų/Box

Parašyti atsiliepimą

10vnt Akrilo Tapybos Pen, Vandens pagrindo Dažų Pieštuku

10vnt Akrilo Tapybos Pen, Vandens pagrindo Dažų Pieštuku "PASIDARYK pats" Piešimo Albumas Rašyti Baudos Taškas Patarimas Bekvapis Žymeklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti