Parduotuvė pagal Kategorijas

60V BLDC Variklio Vairuotojo 18V-60V 900W DC Brushless DC Motor Driver Valdytojas ZM-6615

Nauja

€49.02

60V BLDC Variklio Vairuotojo 18V-60V 900W DC Brushless DC Motor Driver Controlle

ZM-6615 brushless DC motor valdytojas; gali vairuoti 900W brushless DC motor; 15A didelis einamosios; protingos ribos.Su išorės kontrolės uostuose; leistinas PWM ir analoginės įtampos signalas!

Savybės: Labai integruota aukšto patikimumo brushless DC (BLDC) variklių valdiklis, trifaze full-bridge, PWM kapojimo režimas Uždaro ciklo greitį, variklis vis dar gali palaikyti greitį, kai apkrova Grynas aparatinės įrangos projektavimas, didelės spartos, didelio anti-trukdžių gebėjimas Zhou banga dabartinę ribą, apsauga yra tikslesnis ir greitai, Nedidelis karščiavimas, didelės galios Undervoltage (≤ 18V), perkaitimo (> 150 ℃) automatinė apsauga

Pagrindinės funkcijos: Undervoltage (≤ 18V), perkaitimo (> 150 ℃) automatinė apsauga Kiosko apsaugos laikas reguliuojamas 2-15 sekundžių Salė klaida apsaugos Išėjimo reguliuojamas tiesiškai kolonėlė: 1-15A Parama built-in potenciometras, išoriniu potenciometru, analoginės įtampos ir PWM greičio kontrolės Su įjungta funkcija Su greičio grįžtamojo ryšio signalo išėjimas Su EABS elektroninių greito stabdymo funkcija * Su lėtos pradžios funkcija, kad būtų išvengta dabartinės viršijimo, veiksmingą apsaugą variklis

Apibrėžimas sąsajos: Teigiamas / neigiamas DC maitinimo įėjimas, 18-60V U, V, W ratai išėjimo, tada variklis etapas linijos H +, H-Salė, maitinimas, tada variklis Salė, maitinimo laidas (maksimali galia 100mA) Hu, Hv, Hw Salė signalas, tada variklis Salė signalo linija FG greičio grįžtamojo ryšio signalas (išėjimo darbo ciklas 50% square wave) ER aliarmo išėjimas (tarp signalo ir V-) BK stabdžiai, plaukiojančiąsias arba aukštas, kai normalus, žemas lygis, stabdžių DR kryptimi, plaukiojančiąsias arba aukšto lygio priekį, žemo lygio atstatymas LT Leidžia, kai dial SW2 yra išjungtas, kai kintama arba aukšto lygio operacija, mažai veikiant budėjimo režimu, kai kodas SW2 yra, Tuščias arba didelį laukimo, mažai naudoti.V-išorės greitis nuoroda žemės (COM pusėje) Ve išorės greičio signalo, išorinis potenciometras, analoginės įtampos arba PWM V + išoriniu potenciometru greitis teigiama, nenaudokite plaukiojantieji. (Vidaus 5V išėjimo, Maksimali galia 200mA), Elektros šviesos Galios indikatorius, žalia, ilgai po to, kai galia

Matmenys:

Prašome būti kantriems skaityti pranešimas žemiau:

Patikrinkite elementus pirmą kartą, prieš pasirašant su kurjerių kai gausite paketą.Jei jis pažeistas, pls atsisako pasirašyti ir nedelsdami susisiekite su mumis.

Spalvas Ir Detales:

Prašome įrašyti savo pasirinkimą spalvų, modelis, dydis ir kitos detalės pagal sąrašą daiktų jūsų užsakymą, kitaip jis bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos ant nuotraukos gali būti šiek tiek kitoks, su išvaizda atrodo dėl fotoaparate ar kompiuteryje priežasčių, bet bandysime parodyti labiausiai panašus į jus.

Laivybos Ir Pristatymo

1.Mes atsiųsime elementus per 1~5 darbo dienas(išskyrus švenčių laikotarpiu) po to, kai jūsų mokėjimas patvirtino Baltijosvm.lt.

2.Pirkėjai yra atsakingas už visą papildomą mokestį, pvz., muitinės mokesčiai ir tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

3.Mes tiekiame 3 rūšių siuntimo paslaugas taip:

a.Operatyvus Pristatymas: DHL, UPS ar FedEx.Greičiau pristatymo ar sklandžiai sandoris, mes pakeisti geriausias laivybos kompanija tarp jų.

Pristatymo Laikas: 3-7 Dienas

b.Standartinis Pristatymas: e-EPS, EPS, ePacket(U. S prieinami tik)

Pristatymo Laikas: 5-15 Dienų.

c.Ekonomikos Pristatymas: Kinija Paštu ar HongKong Post Oro Pašto ans pan.

Pristatymo Trukmė:15-60 Dienų

Rusija ir Brazilija: 90 dienų

4. Atokioje Vietovėje papildomų išlaidų

Laivybos išlaidų nereikia įtraukti DHL, "FedEx", UPS, nuotolinio valdymo srities išlaidų.Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, jūs turite sumokėti papildomai USD26.00 už siuntą.

Grįžti & Grąžinti:

Mes 'd, kaip padaryti viską, siekiant padėti mūsų klientams.Siūlome vieno mėnesio nemokamą pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Tačiau, Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie grįžo, mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Garantija Ir Techninė Priežiūra

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto geras paketas ir apmoka siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kai tik gausime elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Žymos: brushless variklis, brushless vairuotojo variklis, bldc, bldc variklis, brushless variklio ratai, 60v brushless variklis, Brushless, 12v variklis, 18v dc variklis, 180v dc.

Apsauga Nuo srovės, pagal įtampos, per didelio šildymo, negerai Salė signalas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo BMK
Įėjimo įtampa DC24-60V
Variklio Galia Maks. 900W
Aplinkos temperatūra -30~60 laipsnių Celsijaus
Išėjimo Srovė 1-15A
Modelio Numeris ZM-6615

Parašyti atsiliepimą

60V BLDC Variklio Vairuotojo 18V-60V 900W DC Brushless DC Motor Driver Valdytojas ZM-6615

60V BLDC Variklio Vairuotojo 18V-60V 900W DC Brushless DC Motor Driver Valdytojas ZM-6615

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti