Parduotuvė pagal Kategorijas

Elektros Medicininė Massager EMS Dulkių Siurbimo Taures Aparatai Guasha Grandymo Prietaiso Meridian Riebalų Deginimas, Lieknėjimas LCD Ekranas

Nauja

€34.34

Savybės

1. [Neigiamo Slėgio Gravitacija] Suteikia galingas čiulpti prie jūsų odos ir riebalinio audinio į aktyvių limfos detoksikacijos funkciją ir padidinti kraujo apytaką su grandymo poveikį.

2. [Šiluminės Energijos] Daugintis odos kolageno ir atsipalaiduoti jūsų nervus, terminio poveikio, taip pat gali sumažinti kūno nuovargis ir išleidimo slėgio nuolatinio pastovaus 50℃ šilumos.

3. [EMS Micro-elektros Stimuliacija] Stimuliuoja akupunktūros taškus ir išorinių jutimo nervai micro-dabartinės sumažinti uždegimas ir patinimas greitai atsigauti, taip pat gali padėti sumažinti poras ir suteikia odai daugiau subtilus ir veiksmingai atleisti iš spaudimas, nuovargis ir nuovargis didelį malonumą, atsipalaiduoti.

4. [Infraraudonųjų SPINDULIŲ Šviesos Terapija] Pristatyti raudona infraraudonųjų spindulių šviesos stiprinti kolektyvinį imunitetą ir skatinti biologinių audinių ląstelių, regeneruoja siekiant pagerinti kūno ir sveikatos, taip pat bus skatinamas ląstelių medžiagų apykaitą ir kraujotaką ląstelių veiklos tobulinimą ir kolageno regeneraciją, palieka jūsų odą sklandžiai ir švelnus.

5. [Paprastas Eksploatavimas] Greitą prieigą prie mygtuką kontrolės ir tiesiogiai rodyti nuoroda ant skydelio, patogu stebėti darbo statusą ir iškart galios on/išjungimo, reguliuoti PINIGŲ ir dulkių intensyvumo lygius ir nustatyti šildymo ir infraraudonųjų spindulių funkcija, plačiai atitiktų skirtingus žmogaus kūno dalių reikalavimus, nes nori su puikus komfortas.

6. [Stabilus Maitinimo šaltinis], Gali būti tiesiogiai varomas KINTAMOSIOS srovės maitinimo adapteris(ES kištukas ar MUMS kištukas funkcijos), praktinės mėgautis atpalaiduojančio masažo, bet kur ir bet kuriuo metu, tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti.

7. [Lengvai Tvirtinasi] Ergonomiška rankena leidžia saugiai ir energijos taupymo valdos komfortą net ir po ilgo laiko naudojant.

8. [Universalios Programos] Gali būti plačiai naudojamas dėl savo kūną medicininė, masažuoti, guasha, svorio netekimas, ir pan, veiksmingai padeda formuoti savo kaklo, rankų, kojų, nugaros, pilvo ir apatinės & galūnėms ir kt.

Įspėjimas:

1.Prašome įdėti filtro kempine kištuką į siurbimo angą, siekiant užkirsti kelią eterinio aliejaus arba kitų masažas nuo produkto patekimo į mašinos vidų, kuris gali sukelti žalą ir sumažina gyvenimo trukmę.

2.Neturi likti toje pačioje vietoje per 1 minutę; Ir jeigu jaučiate kokį nors diskomfortą, nustokite jį naudoti nuolat.

3.Žmonės su odos alergijos, nėščioms moterims, širdies priepuolis pacientams, žmonėms, kenčiantiems nuo nenormalių kraujo spaudimą, piktybinis navikas, smegenų kraujagyslių liga, ir žmonės su užsienio objektas turėtų išvengti, naudojant šį produktą.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Korpuso Spalva: Balta Ir Aukso(Kaip Nuotraukoje Parodyta)

Kištuko Tipas: JAV Plug/EU Plug(Pasirinktinai)

Galia: 20W

Įėjimo Įtampa: 100V-240V

Darbinė Įtampa: 9V 1.5

Neigiamo Slėgio Intensyvumo Lygis: 4 Lygis

EMS Intensyvumo Lygis: 4 Lygis

Šildymo Temperatūra: 50℃

Pagrindinio įrenginio Ilgis: 13cm

Pagrindinio Įrenginio Plotis(Max.): 9.5 cm

Pagrindinio įrenginio Aukštis: 11,5 cm

Masažo Galvutės Skersmuo: 7.5 cm

Pakuotė:

1* Medicininė Prietaisas

1* Maitinimo Adapteris

1* Naudotojo Vadovas

1* Akupunktūra Taškų Žemėlapis

1* Lankstus Vamzdelis

4* Sponge Filtrai

2* Guminiai Žiedai

Žymos: lieknėjimo prietaisai, guasha massag, hailicare laikysena, celluless, elektrinės sienų masažo pagalvė, elektros medicininė, grandymo elektros, kūno vakuuminio, slim patch lieknėjimo pleistrai rankos, dhl.

Modelio Numeris
feature2
feature3
Prašymas Įstaiga
Feature5
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1
Prekės Pavadinimas Hailicare
Feature4

Parašyti atsiliepimą

Elektros Medicininė Massager EMS Dulkių Siurbimo Taures Aparatai Guasha Grandymo Prietaiso Meridian Riebalų Deginimas, Lieknėjimas LCD Ekranas

Elektros Medicininė Massager EMS Dulkių Siurbimo Taures Aparatai Guasha Grandymo Prietaiso Meridian Riebalų Deginimas, Lieknėjimas LCD Ekranas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti