Parduotuvė pagal Kategorijas

42Cups Už Nespresso " Kavos Kapsules, Laikiklis Ankščių Stovo Kavos Kapsulių Stendas Kapsulių Laikymo Lentynos Organizacijos Turėtojas

Nauja

€9.94

Savybės:

Didelių pajėgumų.Kavos kapsulių stovas su 6 bar formos vertikalus skyriai gali turėti 42 kavos kapsulės.Didelis pajėgumas gali pakakti daugiau žmonių arba ilgą laiką kavos reikia, todėl lengvas prieigą prie savo kavos kapsulės.

Erdvės taupymo.Kavos kapsulių stovas yra tik 27*16*9.3 cm(L*W*H), kurį galite laikyti savo kavos kapsulių vertikaliuoju būdu.Todėl yra kompaktiškas ir gali veiksmingai padėti jums sutaupyti vietos.

Elegantiška išvaizda.Kavos kapsulė laikiklis su klasikinės juodos spalvos ir paprastos formos gali būti padėtas ant stalo, kaip madinga dekoro.Especial savo smulkių detalių, pavyzdžiui, rutulio formos metalo kojomis , gali parodyti savo elegantiškas stilius ir žavinga išvaizda.

"Chrome" apkalos.Kavos kapsulė laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus medžiagos ir padengti su "chrome".Sklandžiai juoda paviršius turi gerą anti-rust sugebėjimas, kuris yra puikus virtuvės.

Taikymo sritis.Kavos pod stalčius, ypač skirta nespresso kavos kapsulę, kuri gali būti plačiai naudojamas namuose, biure, virtuvė, kavinė, salonas ir t.t.

Specifikacija:

Tipas: kavos kapsulė laikiklis

Medžiaga: geležis

Spalva: juoda

Dydis: 27*16*9.3 cm(L*W*H)

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos;

Prašome leisti dimensijos skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą sudaro:

1* Kavos kapsulė laikiklis

Žymos: nespresso mašinos, kavos konteinerių automobilių, tazzona kavos turėtojas, cecotec kavos virimo aparatas, kapsulės laikiklį nespresso, nespresso, metalo kavos pod turėtojas, kavos nespresso, chemex kavos, priminti nespresso turėtojas.

Prekės Pavadinimas Hokerbat
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris kavos kapsulė laikiklis

Parašyti atsiliepimą

42Cups Už Nespresso

42Cups Už Nespresso " Kavos Kapsules, Laikiklis Ankščių Stovo Kavos Kapsulių Stendas Kapsulių Laikymo Lentynos Organizacijos Turėtojas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti