Parduotuvė pagal Kategorijas

Dual QC3.0 USB Įkroviklio Lizdas, 36W Vandeniui Greitai Įkrauti 3.0 Elektros Lizdo Adapteris iš 12V/24V Automobilinis Valtis Marine Moto

Nauja

€7.62

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dual QC3.0 USB Įkroviklio Lizdas, 36W Vandeniui Greitai Įkrauti 3.0 Elektros Lizdo Adapteris iš 12V/24V Automobilinis Valtis Marine Moto

[Efektyvų ir Pažangų Įkrovimo] 18W(3,6 V-12V/3A-1.5 5v/3a, 9v/2a, 12v/1.5 a, ir kt.) specialių prisitaikanti galia kiekvieno USB prievadas, " Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0 technologija suteikia 4x greitesnis, nei tradiciniai rinkėjai.Tinka visų populiariausių QC3.0 prietaisai ir pristatyti greičiausią imti ne qc3.0 surpported prietaisai.

[Saugios ir Patikimos] Smart IC, liepsna, ir atsparus įbrėžimams, didelio stiprumo PC korpusas užtikrinti įkrovimo saugos atsispiriant Per daug apkrovos, Daugiau šilumos, Daugiau įtampos, Daugiau srovės ir Trumpojo jungimo.Atsparus vandeniui ir dulkėms TPU bžūp leidžia stabilūs ir ilgaamžiai.

[Energijos taupymas] No voltmeter(ammeter) ar šviesiai, be nuostolių, baterijos.Nesvarbu, kiek laiko ji galios neduos baterija nutekėjimo problemą.

[Lengvas Montavimas ir Tvirtai Laikydami] Didelis kietumas KOMPIUTERIO korpuso ir stiprinti riešutų laikyti ne slydimo.Cigarečių degiklio lizdo pakeitimo ir gali būti įdiegta lengvai jūsų 12V/24V Automobilių, Valčių, Laivų, Motociklų, ATV, RV, Kemperiai, Vilkikų, Sunkvežimių, Golfo Krepšelį ir daugiau.

[Universalus Suderinamumo] Smart IC identifikuoja jūsų prietaiso teikti maksimali įkrovimo greitį, kad jūsų prietaisas palaiko automatiškai.Gerai dirbti su "Apple ""iPhone" XS/ XR/ S/ 8/ 7/ 6s/ Plus", "iPad", "Samsung" Galaxy s9/ s8/ S7/ S6/ Edge, Asus, LG, Nexus, HTC ir Daugiau.

36W USB Įkroviklio Lizdas, mokesčiai jūsų prietaisai nuo 0% iki 80% 35 minutes. 4x greitesnis, nei tradiciniai rinkėjai į suderinamus prietaisus, 27% greičiau, nei QC 2.0 įkroviklį.Atgal suderinama su QC2.0, QC1.0, pateikti standarto įkrovimo ne Greitai Įkrauti prietaisus.

"Samsung" AFC(Adaptive Greitai Mokestį) Technologija

Prisitaikanti Greitai Įkrauti tinka Samsung serijos mobiliuosius telefonus, kad AFC pritarė, 60 proc. greičiau, nei įprasta, automobilių įkrovikliai, efektyviau ir daugiau taikoma.

PASTABA:

Pls atkreipti dėmesį į teigiamus ir neigiamus kontaktus, prijungus USB įkrovimo lizdas su powersupply.

Maksimali įkrovimo srovė gali būti pasiektas tik tada, kai akumuliatoriaus įtampa automobilis yra stabilus ir normalus, prietaisas sąnaudos yra trumpas elektros ir tinkamas kabelis yra naudojamas.

Įkrovimo srovė yra ne vienintelis rodiklis matuoti greitį apmokestinimo.Pavyzdžiui, 5v 2A normalus krovimas, ir 9v 2A greito įkrovimo, automobilių usb lizdo išėjimo galia yra 10 W, 18W.Tas pats yra 2A srovė, bet galia yra labai skirtingi.

Prašome padengti usb maitinimo lizdas su dangteliu, kai nebuvo naudojama, siekiant išvengti dulkėms ir vandeniui patekti į vidų.

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x Dual port lizdas

2 x Terminalas

2 x Mėlyna izoliacija jungtis

1 x 23,6 colių varinė šerdis raudonas ir juodas laidas (60cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Baltijosvm.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

Žymos: jūrų elektros lizdas, įkroviklis, telefonas, valtis galia, usb įkroviklį, ekranas atsparus vandeniui, 12v valtis, usb įkroviklis karavanas, automobilinis įkroviklis, usb, usb vyrų lizdas vandeniui, usb vape įkroviklis, automobilių charg.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dual QC3.0 USB Įkroviklio Lizdas, 36W Vandeniui Greitai Įkrauti 3.0 Elektros Lizdo Adapteris iš 12V/24V Automobilinis Valtis Marine Moto

Dual QC3.0 USB Įkroviklio Lizdas, 36W Vandeniui Greitai Įkrauti 3.0 Elektros Lizdo Adapteris iš 12V/24V Automobilinis Valtis Marine Moto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti