Parduotuvė pagal Kategorijas

100vnt Latekso Guminės Pirštinės, Milteliai Nemokamai, Vienkartinės Pirštinės nesterilios Maistas Saugus

Nauja

€11.42

68538 Valymo Šepečiai, Kempinės & Plovimas Pagalvėlės 100vnt Latekso Guminės Pirštinės, Milteliai Nemokamai, Vienkartinės Pirštinės nesterilios Maistas Saugus

OOTDTY 100vnt Latekso Guminės Pirštinės, Milteliai Nemokamai, Vienkartinės Pirštinės nesterilios, Maistas Saugus, Kokybė, Patogus Dozatorius

100vnt Latekso Nitrilo Gumines Pirštines, Milteliai Nemokamai, Vienkartinės Pirštinės nesterilios, Maistas Saugus, Kokybė, Patogus Dozatorius Pakuotėje 100,Virtuvės Pirštinės ,Valymas, Salonai, Tapyba(Papildomų Stiprumo) (XL)

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

1.Tvirtas, aukštos kokybės Latekso Nitrilo Gumines Pirštines mūsų įdomus .Neįtikėtinas ištempti, kad tilptų visi vertus tipai be ašarojimą, pigesniu ar nagai išnyra per.Pakankamai storas laikyti rankose sausas ir minkštas, be kvapo, klijuoti, arba paliekant likutį.

2.PATOGŪS – Tinka kaip savo odos, su puikia apsauga.Latekso Guminės Pirštinės yra cheminis ir dūriams atsparios teikti aukštesnio lygio apsauga nuo skysčių, dujų, alyvos, riebalų ir aštrių daiktų.

3.LENGVA NAUDOTIS – Tai abiems (tinka dešinę arba į kairę ranką).Lengvas atidarymas, lengva įdėti greitas pašalinimas, net kai šlapia.Patogus dozatorius pirštinės išlaiko švarų ir organizuota, o kur galima lengvai gauti. 50 Porų pirštinių už dėžutę.

4.MULTI PURPOSE – Tai be Latekso pirštinės gali būti naudojamas, kaip plaukų dažymas pirštinės, darbo pirštinės, sodo pirštinės, indų plovimo pirštinės, valymo pirštinės, vaikų sodo pirštinės, mechanikas pirštinės, virtuvės pirštinės, kepimo pirštinės, pirštinės, maisto pirštinės, pirštinės, egzamino pirštinės, estetika pirštinės, maisto gaminimo pirštinės, maisto dažiklis pirštinės, dantų pirštines, ir tatuiruotė pirštines.Daro puikus adcleaning dition, kad jūsų prekės ar prekių!

Specifikacija:

Medžiaga: Latekso Gumos

Dydis: S,M,L,XL

Spalva:Kaip Ips rodo

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x100pcs pirštinės(50 Porų)

Žymos: ilgos pirštinės latekso blizga, vienkartinių medicinos rankovėmis, medikas latekso pirštinės, disponuoti pirštinės, trumpos latekso pirštinės, audinio indų plovimo pirštinės, pirštinės medikas, latekso pirštinės sterilios, pirštinės nitril, didelis pirštinės 100vnt.

Išorinė Medžiaga Latekso
Naudojimas Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 100-140g
Modelio Numeris Pramonės Medicininės Pirštinės/Be Latekso Nesterilios Pirštinės
Storis Plonas
Medžiaga Sklandžiai Pamušalas Latekso

Parašyti atsiliepimą

100vnt Latekso Guminės Pirštinės, Milteliai Nemokamai, Vienkartinės Pirštinės nesterilios Maistas Saugus

100vnt Latekso Guminės Pirštinės, Milteliai Nemokamai, Vienkartinės Pirštinės nesterilios Maistas Saugus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti