Parduotuvė pagal Kategorijas

JD-3/4 besiūlių troleibusų linijos dabartinės kolektorius 60A padidėjusi anglies šepetėlių iškėlimas transporto priemonės galia imtuvas trijų stulpų keturių polių

Nauja

€9.14

JD-3/4 besiūlių troleibusų linijos dabartinės kolektorius 60A padidėjusi anglies šepetėlių iškėlimas transporto priemonės galia imtuvas trijų stulpų keturių polių

Produkto specifikacijos klasifikacija:

A: 60A įprasta anglies šepetėlių B: 3-polių 60A srovės surinkėjo-įprasta anglies šepetėlių C: 4 polių 60A srovės surinkėjo-įprasta anglies šepetėlių D: 60A padidėjęs anglies šepetėlių E: 3-polių 60A srovės surinkėjo-padidėjęs anglies šepetėlių F: 4 polių 60A srovės surinkėjo-padidėjęs anglies šepetėlių G: 3 poliai 30A dabartinės kolektorius H: 4 lenkai 30A kolektoriaus srovės I: 30A anglies šepetėlių J: 3-polių įtempėjas/1 pora K: 4-polių įtempėjas/1 pora, L: stačiakampio formos skylę vieną galvos dabartinės kolektorius M: stačiakampio skylę dvivietis vadovas dabartinės kolektoriaus N: Juoda 100A srovės surinkėjo O: 100A anglies šepetėlių P: Skaidri 100A srovės kolektorius Q: Juoda-3 polių 100A srovės surinkėjo R: Juoda 4-polių 100A srovės kolektorius

Sklandžiai, stabdžių saugos

Dabartinė kolektorius yra vienas pagrindinių prietaisų, įlaipinami elektros energijos iš surinkimo pusėje stumdomas linijos sistemos.Ji yra tiesiogiai susijusi su elektros prietaisų per stumdomas susisiekti surinkimo šepetys su geležinkelių vadovas, taip suprasdamas, mobiliojo elektros energijos tiekimo sistemos.Dabartinė kolektorius yra sudarytas iš mechaninė struktūra įtampa prietaiso ir kolektorius teptuku, kad tiesiogiai susisiekia su geležinkelių vadovas.Įtampa prietaiso mechaninės struktūros nustato, kad kolektorius šepetys yra laidininkas slankiojantį kontaktą vadovo geležinkelių pasiimti elektros energijos, ir savo veiklos rezultatus ir laidus kokybės medžiagų.Privalumai ir trūkumai struktūrinių komponentų bus tiesiogiai paveikti saugų kokybės visos sistemos įrangą, kad dabartinė kolektorius yra vienas iš svarbiausių dalių, visą stumdomas linijos sistemos.Jointless stumdomas linija kolektorius, jointless stumdomas linija kolektoriaus, laidžios ašmenys, vario anglies lydinys anglies šepetėlių, laidžiosios anglies šepetėlių, kurie yra pagaminti iš tantalo ir anglies lydinys medžiagos, kurios turi didelį elektros laidumą, aukštos temperatūros atsparumo ir stiprumo, atsparumo.Naudoti bekontaktis slysti linijos kolektoriai.

Produkto savybės, išsami analizė

1, viso yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir ne lengvai deformuojasi, mažo anglies dioksido kiekio technologijų ir aplinkos apsaugos, nikeliu, anti-oksidacijos, varžtai, lengva įdiegti, nėra lengva sugadinti. 2, itin didelio vario kiekio anglies teptuku, siekiant užkirsti kelią, kad trūksta maitinimo sukelia prastesnės anglies šepetėlių, daugiau dėvėti, atsparus, nuolatinės galios. 3. Bendras priima dukart kryptis vario viela, kad dizainas, didesnis laidumas ir nėra lengva nutraukti.Naudoti aukštos kokybės variniai laidai, stiprus perdavimo pajėgumų, jokios šilumos. 4, naudojant aukštos kokybės spyruoklės, kolekcinių ir stumdomas linija gali būti labiau susijusi, apsaugoti kolektorius nuo sugadinimo ir naudojimo metu, multi-kampas naudoti. 5, bazė naudoja aukštos kokybės plieno, tvirtas ir patvarus, ir nėra lengva išnyks, tai nereiškia, kad kiti daiktai, nikeliu, anti-oksidacijos, varžtai, lengva įdiegti, nėra lengva sugadinti.

Apie mokėjimo būdą:

1) Mes priimame TT (Alipay iš "Western Union").Visos pagrindinės kreditinės kortelės, gali būti priimami ir per saugių atsiskaitymų procesorius escow.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

3) Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Dėl transporto klausimais:

1. Pasaulio transportas. (Išskyrus tam tikrus šalių ir APO/FPO)

2. Proceso tvarka laiką po to, kai mokėjimas patvirtino.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdas rodomas ne faktinė punktas ir yra nuoroda tik.

5. Paslaugų transportavimo metu teikia subjektas, išskyrus savaitgaliais ir per šventes.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

6. Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes seks prekes ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai!

7. Dėl inventorizacijos statusą ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Dėl tarifų mokėjimo įvairių šalių:

Vietinių rinkliavų ir mokesčių, jei visus importo muitus ar mokesčius taikomos jūsų šalyje/regione, jūs esate atsakingas už mokėti už juos, kaip pilietis.Jei jūsų šalies muitinės departamento sulaiko paketą, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

Grįžtamojo ryšio apie klientų:

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma sandorio detalės (detaliai pardavėjo reitingus) su "perfect 5 žvaigždės" eBay ir palikite mums teigiamų atsiliepimų.Po apmokėjimo, sistema automatiškai atsiliepimą.

Žymos: laiptų alpinistinės vežimėlis, umidigi a5 pro touch panel, grandinės liftas, grandinės keltuvo instrukcija, liftas keltuvas, elektros laiptų garbėtroška vežimėlis, goggl, teptuku anglies variklis, antena, fm, teptuku anglies makita.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris JD-3/4-60A

Parašyti atsiliepimą

JD-3/4 besiūlių troleibusų linijos dabartinės kolektorius 60A padidėjusi anglies šepetėlių iškėlimas transporto priemonės galia imtuvas trijų stulpų keturių polių

JD-3/4 besiūlių troleibusų linijos dabartinės kolektorius 60A padidėjusi anglies šepetėlių iškėlimas transporto priemonės galia imtuvas trijų stulpų keturių polių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti