Parduotuvė pagal Kategorijas

VISUREIGIS Pilna Automobilių Padengti Vandens įrodymas, Saulės, Sniego, Dulkių, Lietaus, Atsparus Apsauga XL Dydis

Nauja

€23.41

Aukštos Kokybės Automobilių Viršelio yra pagamintas iš aukščiausios kokybės neaustinis polipropilenas, kuris gali apsaugoti jūsų automobilį nuo oro įtaką, pramonės tarša, medžių sula ir paukščių mėšlas.Jis yra stiprus, tvirtas ir atsparus vandeniui, ji naudojo pralaidžios orui medžiagos, rekomenduojama UV šviesos sąlygos.

Techniniai duomenys: prekės KODAS: A023-02-XL Būklė: 100% visiškai Naujas visiškai atsparus Vandeniui automobilių viršelis Medžiaga : neaustinis Polipropilenas Audinio Spalva: Pilka (Kaip pic) Svoris: 0.81 KG, Dydis: XL [Tinka Automobilių Dydis: 196"L x 80"W x 56"H / 500 x 200 x 143cm (vidut.) ]

Savybės: atsparus Vandeniui apdorotas audinys.Patvarus Monolayer susiuvami statybos.Puikią apsaugą nuo saulės ir lietaus.Vandenį atstumiantis kvėpuojantis audinys bus ne puvinio arba miltligė.Lengvi medžiaga leidžia greitai ir lengvai 1 asmuo, montavimas.Patogi užtrauktuku saugojimo krepšys.Kietas temperatūra automobilio viduje, sumažinti žalą įrangą, kuri sukelia aukštą temperatūrą.Gera apsauga nuo vėjo su dulkių, smėlio ir kitų taršos.Apsauga nuo gausus sniegas.Sumažinti žalą iš sniego-ledo ir sutaupyti laiko, kurį norite pašalinti.

Pakuotė:

1x Automobilių Padengti

Jei turite problemų su šia problema, prašome Susisiekti su Mumis iš karto !Jūs neturite pasitenkinimą prekės kokybės Prekės netelpa savo motociklo puikus Punktas negali pasiekti savo lūkesčius elementą arriver būti sulaužytas, Jums nereikia gauti elementą Sklypo Prarado Gauti klaidingą prekės Prašome nesijaudinkite !!!Esame sąžiningi pardavėjai ,mes stengsimės išspręsti visas jūsų problemas, kol būsite patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Visi daiktai bus išsiųstas USPS, oro paštu Sklypas ,UPS ,DHL,TNT,EMS ,RINKLIAVOS .We will ship daiktą per kitą pristatymo būdas užsakymo suma ir kad svorio .Kitaip bus įvairių siuntimo išlaidas.

2. Jei jums pasirinkti, greitas pristatymas metodas, Prašome pasiūlyti mums savo telefono numerį arba jūsų užsakymas bus atidėtas, nes kurjeris reikia už pristatymą.

3 Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir laivybos metodą, kad jums pasirinkti, taip pat daro įtaką muitinės formalumų ir kitų veiksnių.

Prašome patikrinti, pristatymo laiką ir suteikti pakankamai laiko, pristatymas.Bet problema, pristatymo, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atidaryti bylą ar palikti blogų atsiliepimų.Mes manome, kad galime dirbti kartu, kad operacija geriausia.Ačiū!Čia yra laivybos informacija:

JAV $ 14.99 /vnt JAV $ 13.99 /vnt JAV $ 13.99 /vnt JAV dolerių 23.99 /vnt JAV dolerių 19.80 /vnt JAV $ 18.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt.

Žymos: 5 xl moterims, dangtelis priekinio stiklo, dangtis sedanas, pilnas sunkvežimių danga, automobilių padengti išorė, whehell sniego apsauga, automobilių padengti, automobilių sniegas, gizmo gremlin, dangtelis toyota rush.

Elemento Ilgio 5cm
Elemento Aukštis 14.3cm
Medžiagos Tipas Polipropileno Audinio
Elemento Plotis 20cm
Elemento Tipas Automobilių Apima
Prekės Pavadinimas Gremlins
Specialios Funkcijos apsaugoti
Tinka visi modeliai Taip
Automobilio markė VISUREIGIŲ Universalios
Metų 2000-2014
Prekės Svoris 0.71kg

Parašyti atsiliepimą

VISUREIGIS Pilna Automobilių Padengti Vandens įrodymas, Saulės, Sniego, Dulkių, Lietaus, Atsparus Apsauga XL Dydis

VISUREIGIS Pilna Automobilių Padengti Vandens įrodymas, Saulės, Sniego, Dulkių, Lietaus, Atsparus Apsauga XL Dydis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti