Parduotuvė pagal Kategorijas

Violončelei Garso Post Nustatyti Indikatorius Garso Post Retriveris Įrankis Seteris Vario Metalo

Nauja

€19.02

Violončelei Garso Post Nustatyti Indikatorius Garso Post Priimti Įrankis Seteris

Violončelei Garso Post įdiegta priemonė, clip įrankiai

Pristatymas:

Paprastai,Mes naudojame ePacket pristatymo iš Kinijos(apie 7-20 darbo dienas) laivo į JAV, Kanadoje, Prancūzijoje, Australijoje.

Oro paštu per Ekonomikos China post office (apie 15-45 darbo dienas) laivo visame pasaulyje.

Mes taip pat gali naudoti EMS, Kinijos tarptautinis standartinis pristatymas paslaugų, už durų-iki durų", pristatymas (apie 7-15 darbo dienų ) Tarptautiniai Pirkėjai– Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Apie mus:

Kviečiame Peržiūrėti Mano elementą.Aš suteikti jums geriausia elementą prie jūsų.Aš esu naujas pardavėjas.Taigi, aš jums suteikti mano visi klientų mažiausią kainą ir geriausią kokybę.

Jūs gausite siuntos greitai ir greita reakcija.Visi daiktai bus patikrintos jūs Atidžiai ir išbandyti jums.Įsitikinkite, kad jums gauti elementą pagal geriausios būklės.Galiu garantuoti, kad jums patinka mano punktas labai daug.

Susisiekite su mumis:

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs jau gavote savo užsakymą ir yra patenkinti.Mes bus daryti tą patį už jus.

Jei esate ne laimingas su produktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums progą ištaisyti prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žymos: smuikas, styginių dalys, violončelei priemonė, amp apkabos matuoklis, 4 smuikas dalys, mute smuikas, styginiai smuikas, apkaba srovė dc, tiltas violončelė, apkaba, dc, dalys, priedai altas.

Prekės Pavadinimas YIYANG
Modelio Numeris Universalus
Naudoti Violončelei Naudoti

Parašyti atsiliepimą

Violončelei Garso Post Nustatyti Indikatorius Garso Post Retriveris Įrankis Seteris Vario Metalo

Violončelei Garso Post Nustatyti Indikatorius Garso Post Retriveris Įrankis Seteris Vario Metalo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti