Parduotuvė pagal Kategorijas

Premium pavasarinio Varomas Siūti Sunkiųjų Jokių Trukdžių Darbalaukio Tarnybos Segikliai su neslidžia Bazės Aukso Lazdele 20 Lapų Talpos

Nauja

€11.54

Aprašymas:

【FUNKCIJA】 -- Premium pink sunkiųjų siūti su aukso padengtą lazdele judėjimas ir neslystantis kilimėlis apačioje dizainas, smeigės, iki 20 lapų; 【MEDŽIAGOS】 -- Prisitaikyti kokybės ABS plastiko korpuso medžiaga ir nerūdijančio plieno strypo judėjimo, uogienė-laisvą veiklos rezultatus; 【MATAVIMO】 -- siūti dydis yra 112mm x 32mm x 54mm(4.4" x 1.25" x 2.12") standartinės sąsagėlės 24/6 arba 26/6, grynasis svoris 118g; 【MADOS】 -- prabangūs susidurti rožinė, jokių trukdžių technologija sklandžiai, sankabomis, deimantų paviršiaus formos kūną.JŪS VERTI GERIAUSIO! 【PAKETO】 -- 1pc Siūti popieriaus langelį kiekvienoje pakuotėje.

Daugiau Informacijos:

DUK :

Kaip jis bus įpakuotas?

Kiekvieną siūti supakuoti popieriaus dėžutė.

Kurio dydis kabės bus tinkamas šiam siūti?

Standartinės 26/6 sąsagėlės, ar 24/6.

Tai yra sunkiųjų?

Tai nėra super sunkus, bet jis yra pakankamai darbalaukio tape dispenser.

Jie lengvai slysti?

Tikrai ne.Jie turi anti-slip dugno rūsyje.

Yra didmeninės galima?

Taip, mes teikiame didmeninės su geresnę kainą.

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

MEI YI TIAN buvo gerai-dabar žinoma kaip viena iš labiausiai patikimų gamintojų ir eksportuotojų biuro ir mokyklos suppplies su pirmaujančių tendencijos pasaulyje.Produktai, mes daugiausia nešti segikliai, pieštukų koteliai, juostos laikikliai, pieštukai, memo turėtojai, segikliai, rašikliai, pieštukai ir daug kitų biuro ir mokyklos mados tendencijas.Mūsų veiklos strategija-teikti išskirtinę vertę mūsų klientams siūlo unikalus derinys, garantuoja žemą pirkimo kaina ir neprilygstamą klientų aptarnavimo.Mes nuolat kurti naujus produktus nuolat mūsų klientams, siekiant išlaikyti savo rinkos.Be to, mes dirbame dėl klientų OEM arba ODM dizaino.Jūs galite būti tikri, ne visi OEM ar dizaino ODM bus elgiamasi išskirtinai.

Pakuotės & Shipping:

Paprastai elementai būtų popieriaus langelį arba burbulas maišelį.Pristatymo švinas laikas: Išsiųsti artimiausiu metu pasirinktos nemokamas pristatymas.Mes esame gamyba šaltinis parduotuvė, todėl mes taip pat galime pateikti individualų logotipas spausdinti kai kurie iš mūsų produktų, absoliučiai yra MOQ.Prašome leiskite mums žinoti, ką jūs iš tikrųjų reikia.Pristatymas metodas: Beveik visi mūsų produktai yra nemokama ePacket, Pardavėjo Pristatymas Metodas paslaugos.Bet jei jūs turite birių kad, praneškite mums ir mes jums pasirinkti geriausius sprendimus, todėl jums.

Išplėsti Paslaugos:

MEI YI TIAN suteikia ODM ir OEM paslaugos apie beveik visus mūsų produktus, prašome leiskite mums žinoti, kiekis jums reikia.Individualų užsakymai, prašome pateikti šią informacija: 1. Pakuotės reikalavo. 2. Kiekis reikalavo. 3. Reikia logo, ar ne.

Žymos: mini siūti, aukso siūti, siūti chirurgijos, elektros popierius siūti, stapleless siūti, karšto siūti, siūti raštinės reikmenys, pistoletas siūti, aukso siūti, sunkiųjų siūti biuras.

Modelio Numeris MYT-HSDiamondStapler
Matmenys 112mm x 32mm x 54mm
spalva Rožinė
Tipas Standartinis Siūti
Lapas Talpa 20
Galia vadovas
Prekės Pavadinimas MEIYITIAN
Kabės 24/6 arba 26/6
Svoris 120G
Dydis Normal
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Premium pavasarinio Varomas Siūti Sunkiųjų Jokių Trukdžių Darbalaukio Tarnybos Segikliai su neslidžia Bazės Aukso Lazdele 20 Lapų Talpos

Premium pavasarinio Varomas Siūti Sunkiųjų Jokių Trukdžių Darbalaukio Tarnybos Segikliai su neslidžia Bazės Aukso Lazdele 20 Lapų Talpos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti