Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" Imituoti Ananasų Formos Tortas Pelėsių, minkštus saldainius, Šokolado Silikono Formos Saldainiai Pelėsių Torto Formą Kepimo Įrankis

Nauja

€9.96

Ananasų "PASIDARYK pats" Imituoti Ananasų Formos Tortas Pelėsių, minkštus saldainius, Šokolado Silikono Formos Saldainiai Pelėsių Torto Formą Kepimo Įrankis Slapukas Pelėsių

Ši forma yra ideali sukurti ananasų modelio poveikį jūsų tortai.Jūs netgi galite naudoti pelėsių sukurti unikalų cupcake ar slapukas rėžtuvės naudojant ratas cutter.

Jei ananasai yra tikrai ne jūsų stilius, kodėl gi ne naudoti pelėsių sukurti unikalius modelius ir dizainus?Tai tas pats procesas, bet įvairių spalvų ir teisę baigiamuosius darbus, jūs galite kreiptis naudoti šį šabloną ant beveik bet kokio kūrimas, gimtadienius, vestuvių tortą!

Pagaminti jungtinėje KARALYSTĖJE ir nepriklausomai išbandyta siekiant užtikrinti didžiausią maisto standartų.

Ši forma gali būti naudojamas su: cukraus pasta, gėlių pasta, marcipaną, modeliavimo pastos, šokoladas, saldainiai, virtos cukraus, druskos tešlos, oro džiovinimo molis, šalto porceliano ir presavimo miltelių.

Instrukcijos:

1. Suplakti cornflour į pelėsiai ir apversti bakstelėkite iš perteklius.

2. Minkyti savo pasta, kol sklandžiai.Roll pastos ant darbinio paviršiaus, kol jis yra maždaug tokio pat dydžio kaip ir dizainas.Vieta jūsų įklijuokite dėl pelėsių ir pradėti stumti krašto įklijuoti į apatinį dizainas.Tai užtikrins, kad jūsų įdėti.

3. Roll jūsų įklijuokite tvirtai iki pelėsių, kol jūs pradėsite matyti, kad modelis per nugarą pastos.Roll out plotis savo formų, spaudžiant tvirtai, jei projektas baigiasi, ir, naudojant jūsų pirštų, vilkite įklijuokite iki visų kraštų.Aštriu peiliu gali būti naudojami atsargiai nukapoti bet kokia pasta, prieš išleidžiant arba tai gali būti padaryta po to su paletę peiliu arba pjovimo ratukas.

4. Pasukite pelėsių daugiau ir švelniai nulupkite pelėsių atgal, atleidžiantis pasta.

5. Jei dirželio aplink pusėje tortas, tiesia briauna gali būti sumažinti, naudojant peiliu arba pjovimo ratukas.

6. Pridėti pusę torto, naudojant valgomieji klijai.Kai prisijungti prie antrasis gabalas, kad prisijungti yra labai gerai užmaskuota per modelis.Jei manote, kad prisijungti gali būti vertinamas, naudoti Drezdeno įrankis arba drėgnu teptuku, kad mišinys.

7. Lapų galima formuoti valcavimo ilgą ploną dešra, iš tešlos ir paspaudus į vieną pusę lapų, prieš naudojant pirštais tvirtai vadovas jį į priešingą pabaigoje.Ašara toli, bet koks perteklius.Mažesni lapai gali būti pagaminti naudojant liejimo visas lapas, ir tada naudojant pjovimo varantys iškirpti mažesnių dydžių.Lapus galima džiovinti tiesiai arba džiovinti virš buvęs formuoti.

Žymos: žoliapjovės galvute z 5, stroft gtm 1000m, Žiūrėti Accessries, žiūrėti dirželis nika, stroj pole dance, zebra tote rankinė, moterų džinsus, manžetai, stroh 80 alkoholio, turbo rc automobilis 1 8.

Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Tipas Pyragas Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas flowerherd
Modelio Numeris ananasų
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Sertifikavimo SGS
Nepadori Nuotrauka No

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Imituoti Ananasų Formos Tortas Pelėsių, minkštus saldainius, Šokolado Silikono Formos Saldainiai Pelėsių Torto Formą Kepimo Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti