Parduotuvė pagal Kategorijas

2vnt/daug ESR Grūdintas Stiklas iPad Mini " 5 " / "iPad" Mini "4 Screen Protector 9H Kietumu HD skaidraus Stiklo Filmas "iPad Mini" 5 2019

Nauja

€5.39

[Burbuliukų, Įrengimas]: su nemokama montavimo rėmas, įrenginys yra lengvas, suteikia jums puikus derinimą be burbuliukų.

[HD Apsauga]: stiklas yra iki 99% skaidrus, išsaugoti savo ekrane tai originali HD "Retina" kokybės.Screen protector apima priekinė kamera apsaugoti fotoaparatą nuo įbrėžimų, tačiau neturės jokios įtakos jūsų nuotraukoms.

[High Touch Jautrumas]: screen protector yra tik 0,3 mm storio, užtikrinant jutiklinio ekrano reagavimas veikia taip pat, kaip tai padarė be screen protector.

[Scratch Apsauga]: Premium grūdintas stiklas su ir pramonės-aukštos 9H-kietumo reitingų apsaugo jūsų ekraną nuo nepageidaujamų įbrėžimų sukelia klavišus ar kitais kietais objektais.

[Lifetime Warranty]: ESR suteikia jums profesionalus klientų aptarnavimas ir šis screen protector yra remiama ESR laiką Garantija.

Žymos: ipad popieriaus screen protector, 2019 ipad, ir bandymas, iphone stylus xs, atveju esr, filmas "ipad" 7, "ipad " pro", "ipad", a2228 atveju, "ipad" protector ekrano.

Pakuotė Taip
Kiekis 2 Pakuočių
Savybės Lengva įdiegti
Modelio Numeris už "iPad mini" 4/mini 5 2019
Suderinamos Prekės Apple iPad
Medžiaga Grūdintojo stiklo
Prekės Pavadinimas esr
Naudoti PDA

Parašyti atsiliepimą

2vnt/daug ESR Grūdintas Stiklas iPad Mini

2vnt/daug ESR Grūdintas Stiklas iPad Mini " 5 " / "iPad" Mini "4 Screen Protector 9H Kietumu HD skaidraus Stiklo Filmas "iPad Mini" 5 2019

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti