Parduotuvė pagal Kategorijas

Lipni vonia anti-slip lipdukai Jūros Būtybių Anti Slip Lipdukai Animacinių filmų Neperšlampamas Kilimėlis Lipdukai Voniai Baseinas #W0

Nauja

€2.95

Kulka Taškų:

1、Optimalų vonia laiko - šių cute jūros stiliaus vonia lipdukai pritrauks jūsų vaiko dėmesį ir nuraminti savo kūną, o maudytis.

2, Geras kūdikių apsaugą - Šios įdubos profiliai gali būti pakeisti ir pertvarkyti, kiek reikia, ir pakankamai didelis, kad apima daugiau vonia paviršių teikti platesnį non-slip paviršių ir neleidžia kūdikiui nuo slydimo.

3、Aukštos kokybės - Tai ne slydimo vonios lipdukai yra pagaminti iš minkštos PEVA medžiagos ir specialių klijų, su neperšlampama, neslidus paviršius.Jie yra lengva įdiegti ir pašalinti.Paviršius yra lygus ir negali pakenkti jūsų kūdikio odą, todėl jums jaustis gerai.

4、naudojimo Instrukcijos - Prieš naudojimą, švaraus paviršiaus vonia ir laikykite jį sausai, nulupkite ir klijuoti ant nugaros popieriaus iš neslidžios aplinkosaugos ¾enklelis, paspauskite tvirtai, kad ji visiškai laikosi, ir leisti oro srautas iš po įklijavimas. 10 val., prieš naudojant vonia.

5、įvairias programas - bet švaraus, lygaus paviršiaus.Tinka vonios grindys, persirengimo kambariai, virtuvės, laiptai, prausyklos, plaukimo baseinų, balkonų ir kt.siekiant užtikrinti lygaus paviršiaus.

Charakteristika: - lipnios pagalvėlės yra lengva naudoti įvairiose situacijose, pvz.B.Anti-slydimo kilimėliai vonios, dušai ir laiptais, arba kaip dekoratyviniai lipdukai šaldytuvams ir akvariumuose.

- Įvairius jūros gyvybės, ryškių modelių ir ryškių spalvų, populiarus kūdikiams ir vaikams, užtikrinant, kad jūsų vaikas turi gerą vonios laiko.

- Pagamintas iš aukštos kokybės PEVA medžiagos, stiprus sukibimas, saugu naudoti, miltligė įrodymas, dėmėms atspari, lengvai valomas, atsparus slydimui, lašas, atsparus vandeniui.

- Tiesiog patraukite žemyn linijinės ir vieta, protektoriaus į norimą padėtį, siekiant užtikrinti įmonės obligacijų.Kruopščiai nuvalykite paviršių ir leisti jam visiškai išdžiūti prieš montavimas.

Aprašymas

Techniniai duomenys: Medžiaga: PEVA

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 10VNT

Pakavimas:

10 * vonia anti-slip lipdukai

Žymos: kilimėlis baseinas, kilimų baseinas, padaras derva, 3d baseinas, mirkti vonioje, "bluetooth" savarankiškai klijuoti, anti-slydimo juosta, kilimas shaggy, magic mop su purkštuvu, lipdukas jūros žvaigždė.

Klasifikacija Už Sienos
Specifikacija Single-piece Package
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Neperšlampamas Kilimėlis, Lipdukai
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Temos festivalis
Stilius Modernus
Scenarijus SIENOS

Parašyti atsiliepimą

Lipni vonia anti-slip lipdukai Jūros Būtybių Anti Slip Lipdukai Animacinių filmų Neperšlampamas Kilimėlis Lipdukai Voniai Baseinas #W0

Lipni vonia anti-slip lipdukai Jūros Būtybių Anti Slip Lipdukai Animacinių filmų Neperšlampamas Kilimėlis Lipdukai Voniai Baseinas #W0

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti