Parduotuvė pagal Kategorijas

Japonijos Harajuku Retro Nuplauti Džinsinio Marškinėliai Vyrams Miesto Berniukų Atsitiktinis Streetwear Derliaus Nelaimę Mygtuką ilgomis Rankovėmis Marškinėliai

Nauja

€32.56

Pastaba : Kinijos drabužių dydžiai paprastai yra mažesni, nei dydžių kitose šalyse, Prašome Perskaityti Dydžio Diagramos Atsargiai, prieš pateikiant užsakymą.Jei nesate tikri, kurį dydį pasirinkti, nedvejodami kreipkitės į mus.

Dydis Diagrama (1 colis=2,54 cm, Vieneto: CM, KG.Rankiniu būdu matuojant, gali būti 1-2cm paklaida.):

Išsamiai Nuotraukos :

Tikrosios spalvos gali skirtis.Tai yra dėl to jog kiekvieno kompiuterio monitorius turi skirtingą gebėjimą ekrano spalvų ir, kad visi mato šias spalvas skirtingai.Mes stengiamės redaguoti savo nuotraukų parodyti pavyzdžių, kaip gyvenimas-kaip, kaip įmanoma, tačiau, prašome suprasti tikrąjį spalva gali šiek tiek skirtis nuo monitoriaus.Mes negalime garantuoti, kad spalva matote, tiksliai vaizduoja tikrosios spalvos produktas.

Papildomas Produkto Aprašymas

Pavadinimas: Japonų Harajuku Retro Nuplauti Džinsinio Marškinėliai Vyrams Miesto Berniukų Atsitiktinis Streetwear Derliaus Nelaimę Mygtuką ilgomis Rankovėmis Marškinėliai

Spalva: 2 spalvų

Medžiaga: Medvilnė

Priežiūros Instrukcijos: Reguliariai.

Oro Shippable: Taip

Grįžti Reikalavimus: Taip

Negabaritinių: Taip

1. Jūsų Informacija

(1).Kinijos drabužių dydžiai paprastai yra mažesni, nei dydžių kitose šalyse, prašome Perskaityti Dydžio Diagramos Atsargiai, prieš pateikiant užsakymą, išvengti nesusipratimų ir sutaupyti jūsų brangų laiką.Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

(2).Nuotraukos yra tik pavyzdžiai nuoroda.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys.

(3).Mes priimame keitimo ir grąžinimo.Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar paslaugomis, o ne pradėti ginčo tiesiogiai, tai bus labai dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis, pirmą ir suteikti mums dar vieną galimybę padaryti viską teisingai.

(4).Jeigu jus domina mūsų produktais ar patenkinti mūsų prekes ir paslaugas, Sekite mus arba Įtraukti Mus į Savo Storelist, gauti extral nuolaida, naujų siuntų pastebėti ir vertinga draugystė.

2. Laivybos ir pristatymo laikas (punktas paruošimo laikas nepridedami):

ePacket : 8-26 darbo dienų . (Galima Jungtinių amerikos valstijų , Jungtinės Karalystės , Australijos , Kanados , rusijos , Prancūzijos , Izraelio , Saudo Arabijos , Ukrainos .)

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu : 15-90 darbo dienas (Kai kuriose šalyse " pašto sistema nebegali teikti stebėjimo informaciją Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, prašome prašome atkreipti dėmesį jis.)

Express (EMS, FEX, DHL, TNT ir pan.) : 3-15 darbo dienų (priklauso nuo skrydžių tvarką).

Žymos: kinų suknelė marškinėliai, harajuku marškinėliai t, JAPONIJA, džinsinio marškinėliai vyrams, apykaklę nuimti, taktinė liemenė marškinėliai, Harajuku marškinėliai, japonija marškinėliai, moterų sexy ilgomis rankovėmis marškinėliai atsitiktinis, džinsinio marškinėliai, kepurės vyrams.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OBVSBUYS
Modelio Tipas Kietas
Stilius HIP-HOP
Audinio Tipas Oxford
Modelio Numeris MST000180269
Serija Nr. OBVS8006
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Elemento Tipas Marškinėliai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

Japonijos Harajuku Retro Nuplauti Džinsinio Marškinėliai Vyrams Miesto Berniukų Atsitiktinis Streetwear Derliaus Nelaimę Mygtuką ilgomis Rankovėmis Marškinėliai

Japonijos Harajuku Retro Nuplauti Džinsinio Marškinėliai Vyrams Miesto Berniukų Atsitiktinis Streetwear Derliaus Nelaimę Mygtuką ilgomis Rankovėmis Marškinėliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti