Parduotuvė pagal Kategorijas

60cm Padirbtų augalų Svogūnų Žolės Dirbtinių gėlių vestuvių namų išdėstymas darbalaukyje apdaila

Nauja

€3.73

Produkto Aprašymas : 60cm padirbtų augalų svogūnų žolės dirbtinių gėlių vestuvių namų išdėstymas darbalaukyje apdaila

Medžiaga : PVC

Spalva: Žalia

Dydis: 60cm/24inch

• Be spalvų išblukimo ir jokių gėlių užsnūsti. • Puikus dekoratyvinės gėlės, miegamojo, piešimo kambarys, viešbutis, stalas, ir tt. • Faktinis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. • Prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas. • Gal mažai gėlių užsnūsti, pristatymo, tiesiog prijunkite prie šakos.Tada bus GERAI!Prašome atidžiai perskaityti ir pagalvoti apie tai prieš apsipirkti. • kitos aprašymas:Kadangi kiekvienas filialas yra per ilgas, mes lenkimo juos paketą.Kai gaunate produktą, ištiesinta jį!Jis neturės įtakos išvaizdą!

• Pakuotė: pakuotę įeina: Dirbtinė žolė*1branch

• PASTABA: be vaza

Prašome Atkreipti Dėmesį :

Procesas, pakavimo ir transportavimo, tai yra neišvengiama, kad ten bus išspaudimo deformacijos.Pro gali naudoti garo verdančio vandens, dūmų ir šiek tiek dūmų.Gėlė gali atkurti gėlių modelio.Kai gėlių nukrenta, tai gali būti tiesiogiai įtraukti atgal.Jei negalite priimti šios situacijos.Prašome atkreipti dėmesio.

Nes pakuotės dydis ir kitų priežasčių, laivybos Kaina nėra labai tikslūs ,jei jums reikia kitų laivybos ( DHL/UPS/FedEx/ARAMEX/TNT...), prašome susisiekti su mumis,mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Žymos: bonsai, dekoro žolės, namų, Gėlių Galvos, artifici gėlių, dirbtinis rizikos draudimo roll 15, žolė, dirbtinis didelės gamyklos, ins dirbtiniai augalai, suaugusiųjų darbastalio apdaila.

Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Proga Valentino diena /vestuvės
Skaičius, Vnt 1pc
Prekės Pavadinimas AIVIYI
Krova Desktop
Augalų Stilius žolė
Medžiaga PVC
Bendras Ilgis 60cm/24inch
spalva žalia

Parašyti atsiliepimą

60cm Padirbtų augalų Svogūnų Žolės Dirbtinių gėlių vestuvių namų išdėstymas darbalaukyje apdaila

60cm Padirbtų augalų Svogūnų Žolės Dirbtinių gėlių vestuvių namų išdėstymas darbalaukyje apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti