Parduotuvė pagal Kategorijas

Virtuvės Kepimo Įrankių, Nerūdijančio Plieno, Stačiakampio formos Matavimo Šaukštas 6 Gabalas/set Prieskonių Apimties Derinys Šaukštas

Nauja

€7.00

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: gale rankenos garbanos žemyn, pateikiant jį lygiu su šaukštu bazę ir tokiu būdu suteikti visą priemonė turi būti nustatyta dėl kovos su IŠVERTIMO ir JOKIŲ BĖDŲ.Yra įdubimas viršuje rankena leidžia patogiai laikyti su smiliumi ir nykščiu.U. S ir metrinių matavimai yra išgraviruotas ant rankenos aiškiai, todėl lengva skaityti ir nebus nuplauti per naudojimo metus.

GERIAUSIA MATAVIMO ŠAUKŠTAI NUSTATYTI VIRTUVĖJE: stačiakampio formos, kad tilptų į siauras prieskonių indeliai.Nuimamas D-žiedas su paprasta atidaryti/uždaryti veiksmų suteikia lengvą prieigą ir gerai organizuota.Plauti Indaplovėje!Puikus Virtuvės Rinkinys ar Dovana/ Kalėdinių Naujų Namų!

GALUTINIS MATAVIMO ŠAUKŠTŲ RINKINYS: Jūs galite lengvai priemonė sausų ir skystų ingredientų, tokių kaip prieskoniai, cukrus, druska, aliejus, kava, ir daugiau už jūsų puikus virimo ir kepimo!

spalva: Sidabrinė

Pavargę plastiko matavimo šaukštai, kai atspausdintas ant dydžių, nuplaunami, arba nusivylė, bando tiksliai išmatuoti prieskoniai, tik rasti matavimo šaukštas netelpa į stiklainį?

TADA JUMS GALI NE VISIŠKAI PRALEISTI NERŪDIJANČIO PLIENO MATAVIMO ŠAUKŠTŲ RINKINĮ!

Kodėl verta rinktis siauras matavimo šaukštų?

Sunkusis Ir Ištvermės Nerūdijančio Plieno:

Pagamintas iš nerūdijančio plieno, ir iš vienos dalies padaryti mūsų šaukštai niekada rūdžių arba sulenkti, tai bus paskutinės jūs turite pirkti.

Tinka į Mažus Stiklainius:

Siauras formos, lengviau patekti į mažus stiklainius nei standartinis apvalus-tipo šaukštai.Jums nereikia pilti prieskonius į šaukštas su netvarka.

Sėdėti Butas Skaitliukas:

Kai esate bando išspausti medaus ant šaukštas, jūs galite įdėti juos ant prekystalio be turinys praliejimas.

Graviruotas Ženklai:

Dydis kiekviena metalo matavimo šaukštu dedama į rankenėlę, todėl jums nereikia jaudintis dėl matavimo skalbimo išjungti per tam tikrą laiką.

Dydis: 16,5 * 2.7 cm

Daugiau Naudos Matavimo Šaukštai:

poliruoto nerūdijančio plieno apdaila - sklandžiai kraštai

plauti indaplovėje - lengvas valyti

metalo D-ring - Galite pakabinti juos

lizdą kartu - užima mažiau vietos

Rinkinį sudaro:

1* 1/8 šaukštelis. (0.63 ml)

1* 1/4 tsp. (1.25 ml)

1* 1/2 tsp. (2,5 ml)

1* 3/4 šaukštelio. (3.75 ml)

1* tsp. (5.0 ml)

1* valgomasis šaukštas. (15ml)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kalkių vandens, pirkti keramikos matavimo šaukštai, matavimo šaukštai, tortas dekoro priemonė, durų šaukštai, skimmer nerūdijančio plieno šaukštas, kavos šaukštas, Masto, kūrybos aukščio matavimo šaukštas, ul šaukštas rinkinys.

Skaičius, Vnt 6vnt/Set
Medžiaga Metalo
Specifikacija X8344
Funkcija Daugiafunkcinis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Virtuvės Kepimo Įrankių, Nerūdijančio Plieno, Stačiakampio formos Matavimo Šaukštas 6 Gabalas/set Prieskonių Apimties Derinys Šaukštas

Virtuvės Kepimo Įrankių, Nerūdijančio Plieno, Stačiakampio formos Matavimo Šaukštas 6 Gabalas/set Prieskonių Apimties Derinys Šaukštas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti